Maak een account aan en ontvang direct een kortingscoupon!

Betalingsmogelijkheden


Onze winkel is volledig online, en om snel te handelen kunt u bij ons rechtstreeks betalen met een aantal veilige betaalmethoden. Al onze betaalmogelijkheden zijn veilig en vertrouwd, net als Hekkenwereld.

Wij hanteren dan ook een aantal mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

 iDeal
Met iDEAL kunt u bij ons vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde en veilige betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als klant kunt u direct gebruik maken van iDEAL zodra u uw huidige bank kiest bij het afrekenen. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.


 Bancontact/Mister Cash
Met betalen met Bancontact/Mister Cash maakt u gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.


 Paypal
PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u veilig vanuit uw eigen bank of giro geld storten op uw Paypal rekening, Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier veilig bedragen kunt overmaken. Klik hier voor meer informatie over Paypal. De kosten voor het betalen met paypal zijn 2,9% over het totaalbedrag.


 Overschrijven
Een overschrijving is de meest standaard maar ook zeker een veilige manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling gemakkelijk voldoen. U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer: NL97INGB0659610205 t.n.v. Hekkenwereld.nl.
Let op: vergeet niet als betalingskenmerk uw ordernummer te vermelden.


 Pinnen bij afleveren
Indien u kiest voor pinnen bij aflevering, dan betaalt u uw bestelling op het moment van levering aan onze bezorgservice. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met betaalkosten rechtstreeks aan de chauffeur op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. De kosten voor pinnen bij afleveren bedragen €14,95 incl. 21% btw.


Het kan zijn dat er door een storing een verkeerde prijs of een niet-voorradig product wordt weergegeven. Mocht dit zo zijn, zult u het bedrag netjes teruggestort krijgen en krijgt u een melding wanneer dit product weer actief is.