The wishlist name can't be left blank

Dubbelstaaf hekwerk

32 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Pakket - Dubbelstaafmat 6/5/6
  Pakket - Dubbelstaafmat 6/5/6

  Compleet pakket van dubbelstaafmatten van 6/5/6mm dikte met hoogtes naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  € 99,85 € 82,52
  Toevoegen
 2. Pakket - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Pakket - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Compleet pakket van dubbelstaafmatten van 8/6/8mm dikte met hoogtes naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  € 118,85 € 98,22
  Toevoegen
 3. Dubbelstaafmat 6/5/6
  Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 28,95 € 23,93
  Toevoegen
 4. Dubbelstaafmat 8/6/8
  Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 8/6/8 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 43,95 € 36,32
  Toevoegen
 5. Loopdeur - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Loopdeur - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze complete deur is leverbaar in 100, 125 en 150 cm breed. Is in diverse hoogtes leverbaar en verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 420,95 € 347,89
  Toevoegen
 6. Inrijpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Inrijpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze complete poort is leverbaar in 200, 250, 300, 400, 500 en 600 cm breed. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 888,95 € 734,67
  Toevoegen
 7. Schuifpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8
  Schuifpoort - Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze complete schuifpoort is leverbaar in 200, 250, 300, 350,, 400, 450 en 500 cm breed. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 1.300,95 € 1.075,17
  Toevoegen
 8. Tussenpaal - Dubbelstaafmat
  Tussenpaal - Dubbelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 9. Hoekpaal - Dubbelstaafmat
  Hoekpaal - Dubbelstaafmat

  Deze hoekpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 34,95 € 28,88
  Toevoegen
 10. Eindpaal - Dubbelstaafmat
  Eindpaal - Dubbelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 31,95 € 26,40
  Toevoegen
 11. Tussenbeugel - Staafmat
  Tussenbeugel - Staafmat

  Deze tussenbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 2x Tussenbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 4,15 € 3,43
  Toevoegen
 12. Hoekbeugel - Staafmat
  Hoekbeugel - Staafmat

  Deze hoekbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: 1x Hoekbeugel (in kleur), 2x RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 4,68 € 3,87
  Toevoegen

32 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dubbelstaaf hekwerk binnen de webshop van Hekkenwereld

Op dit moment is dubbelstaaf hekwerken dé webshop in Nederland als het gaat om een aanbod van kwalitatief en hoogwaardig hekwerk. Leuk dat u bent uitgekomen op deze pagina, welkom! Bij hekwerken maken wij een onderscheid uit metalen, ijzeren en houten hekwerken. Hierin hebben wij een ruim aanbod in standaard hekwerken en hekwerken op maat. Ons assortiment is geschikt voor vrijwel ieder budget en wens. Staafmatten zijn bij ons een populair hekwerk. Hierin bieden wij dubbelstaaf en enkelstaaf hekwerken aan. Dubbelstaaf hekwerk wordt vaak gebruikt voor afscheidingen van tuinen en om ongewenste gasten en indringers te weren. Ons volledige assortiment staafmat hekwerk worden standaard behandeld tegen roestvorming en zijn altijd voorzien van een speciale coating. Dankzij deze poedercoating zijn de dubbelstaaf hekwerken beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u hekwerk in ieder geval tientallen jaren mee zal gaan. Ons aanbod dubbelstaaf hekken bestaat uit de volgende kleuren: groen (RAL 6009), grijs (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Staafmat hekwerk is ook goed geschikt om planten tegen aan te laten groeien of te bekleden met hekwerkbekleding. Naast dit ruime assortiment helpen wij u ook graag op weg met hekwerkonderdelen, onderdelen en tweedehands hekwerken. We vinden het belangrijk dat u binnen onze webshop een duidelijk overzicht heeft welke producten wij uit voorraad kunnen leveren. Ons gehele aanbod tuinhek metaal is uit voorraad leverbaar en beschikbaar in verschillende typen, soorten, afmetingen en kleuren. 


Wat wij belangrijk vinden bij dubbelstaaf hekwerk?

De door ons geleverde dubbelstaafmat hekwerken kunnen tegen een stootje, zijn gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en zijn zeer stabiel. Doordat wij al 35 jaar in het vak van hekken zitten, hebben wij inmiddels uitstekende relaties kunnen opbouwen met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij de garantie waarborgen die u van een dubbelstaaf hekwerk mag verwachten. In onze ogen (en die van onze klanten) zijn dit kwaliteit & stabiliteit. Dankzij de constructie van gelaste staven heeft u met een dubbelstaaf hekwerk bij Hekkenwereld een stabiele, voordelige en kindvriendelijke oplossing voor uw tuinwens. Heeft u een bestaand hek en wil u een korting realiseren op uw aankomende bestelling? Klik dan hier!


Bekijk ons uitgebreide aanbod dubbelstaaf hekwerken op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor dubbelstaaf hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat dubbelstaafmatten voor uw tuin kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken. Mocht u meer gedetailleerde afbeeldingen willen ontvangen van uw ideale metalen tuinhek? Stuur ons dan gerust een email of neem contact met ons op via de telefoon of chat-functie op deze website. 


Direct in contact?

Naast het leggen van contact per mail of telefoon zijn wij ook goed bereikbaar per chat. Bij Hekkenwereld staat de klant centraal en een goede communicatie is cruciaal om de juiste service te kunnen bieden. Het belangrijkste voordeel aan de chat is het directe persoonlijke contact met een medewerker. Onze klantenservice is er vooral op gericht om de website zo gebruiksvriendelijk te maken voor u als bezoeker en om voor al uw persoonlijke wensen een oplossing te bieden. Zo biedt onze chat functionaliteit (rechts onderin het scherm) u de mogelijkheid om direct uw vragen te stellen aan één van onze medewerkers.

 

Over welke onderwerpen kunt u bij Hekkenwereld terecht?

Alle onderwerpen specifiek voor u op een rijtje:

 

Ontdek onze nieuwe pagina vol met video's over ons assortiment hekken

Net dat stukje extra beleving voordat uw bestelling bij ons het pand verlaat? Bekijk dan één van onze video’s. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieen waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Op de pagina met video's leggen wij u in een korte video duidelijk uit wat u kunt verwachten bij Hekkenwereld als het gaat om hekwerken, staafmatten, gaas, hekwerkpakketten en hekwerkonderdelen. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken.