The wishlist name can't be left blank
hekken winkel

Informatiepagina

Dubbelstaafmat kopen

Lees verder!

Dubbelstaafmat kopen bij Hekkenwereld

De dubbelstaafmat is een populair hekwerk in Nederland. Het is een hekwerk dat jouw tuin de look geeft die het verdient. Als u gaat zoeken op dubbelstaafmat kopen komt u een hoop hekwerken online tegen. Maar betekent dit ook dat dit type hekwerk kwalitatief goed is? En een goede prijs heeft? Bij Hekkenwereld kunt u daarop vertrouwen. Al tientallen jaren hebben wij de ervaring en expertise in huis om u het gemak te bieden van een dubbelstaafmat bestellen. Uiteraard tegen de kernwaarden die wij belangrijk vinden: kwaliteit, robuustheid & prijs/kwaliteit verhouding. 

Diversiteit in dubbelstaafmatten

Dubbelstaafmat hek van Hekkenwereld is verkrijgbaar in 2 maten. Er zijn twee typen dubbelstaafmatten: 6/8/6 en 8/6/8. Het verschil tussen deze twee is de dikte van de staven. De dubbelstaafmatten zijn van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Door de gelaste kruispunten vormt dit hekwerk een stabiele en veilig oplossing, maar wel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Prijs-kwaliteitverhouding staat vinden wij zeer belangrijk bij Hekkenwereld. Als we de markt van dubbelstaafmatten bekijken zou u ons kunnen typeren als een scherpe aanbieder met de juiste ratio in prijs en kwaliteit. Kwaliteit staat direct gelinkt aan Hekkenwereld: al tientallen jaren hét begrip in de wereld van hekken. 

Dubbelstaafmat kopen, waarom eigenlijk?

Zoals eerder aangegeven zijn de dubbelstaafmatten hekwerk verkrijgbaar in 7 (6/8/6) en 9 (8/6/8) verschillende hoogtes. Beide types zijn te verkrijgen in 3 kleuren of kies voor de thermische verzinking. Natuurlijk is het ook mogelijk om een compleet dubbelstaafmat-pakket te bestellen. Dit zijn complete pakketten van dubbelstaafmatten kopen Hekkewereld met hoogtes naar keuze. De dubbelstaafmat is thermisch verzinkt, waardoor het beschermd wordt tegen alle soorten weertypen. Denk hierbij aan warmte, kou en vochtigheid.  

Het gebruik van dubbelstaafmatten

Nederlanders willen geen ‘’pottenkijkers’’. Dan biedt de dubbelstaafmat een uitstekende uitkomst hiervoor. Wat veelal wordt gebruikt is het aanleggen van groenvoorziening tegen de dubbelstaafmat. Met wat geduld groeit deze helemaal dicht, waardoor er geen inkijk meer is. Privacy is gegarandeerd. Als u niet heel veel waarde hecht aan privacy, dan is de dubbelstaafmat ook uitermate geschikt voor u. Doordat het hekwerk open is, heeft het een zeer ruimtelijke uitstraling. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de dubbelstaafmat te bekleden met materiaal. Neem hiervoor eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.  

Wat zijn de voordelen van een dubbelstaafmat kopen bij Hekkenwereld?

Allereerst bevatten alle hekwerken een montagehandleiding voor eenvoudige montage. Daarnaast biedt Hekkenwereld scherpe internetprijzen, zijn alle hekwerken verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn alle hekwerken direct uit voorraad leverbaar. Tevens kunnen wij u garanderen dat de levering van uw dubbelstaafmat kopen vlekkeloos verloopt, doordat wij gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wist u dat daarnaast Hekkenwereld een groot assortiment in tweedehandshekwerken heeft? 

Als hovenier blij met de dubbelstaafmat

Hekkenwereld werkt nauw samen met hoveniers. Bent u een hovenier en wilt u de dubbelstaafmat of een ander hekwerk uit ons assortiment afnemen, dan hebben wij voor u speciale tarieven. Hierdoor is het voor u als bedrijf aantrekkelijk om tegen een goede prijs zeer kwalitatief goede dubbelstaafmatten aan te schaffen. Wilt u meer weten? Kijk snel op onze website.

Meer informatie willen ontvangen?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven.

Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.