The wishlist name can't be left blank

Thuiswinkel Veilig met Thuiswinkel Waarborg Beoordeling Klanten geven ons een 9,4 Verzending Gratis verzending boven de €500,-
dubbelstaafmatten

Informatiepagina

Dubbelstaafmatten

Bekijk hier onze mogelijkheden!

Dubbelstaafmatten 6/5/6

De enkel- en dubbelstaafmatten zijn in Nederland razend populair. Bij Hekkenwereld hebben wij twee soorten dubbelstaafmatten; dubbelstaafmatten 6/5/6/ en dubbelstaafmatten 8/6/8. Het verschil tussen deze twee is de dikte van de staven. Er wordt een stabiel hekwerk gecreëerd door de gelaste kruispunten, wat optimale stevigheid biedt. Dubbelstaafmatten van Hekkenwereld zijn uit voorraad leverbaar tegen een aantrekkelijk tarief. Bekijk hier ons gehele aanbod dubbelstaatmatten.

Twee verschillende typen dubbelstaafmatten

Zoals hierboven beschreven zijn er grofweg twee typen dubbelstaafmatten te onderscheiden, namelijk de 6/5/6 en de 8/6/8. Dit is geen rekenkundige formule, maar een indicator voor de dikte van de staven. De dubbelstaafmatten zijn verkrijgbaar in zeven (6/5/6) en negen (8/6/8) verschillende hoogtes. Beide typen zijn te verkrijgen in 3 kleuren (groen, grijsof zwart) of kies voor de thermische verzinking. Naast dubbelstaafmatten hebben wij ook een ruim assortiment in enkelstaafmatten. Een enkelstaafmat bestaat uit horizontale en verticale spijlen. Het is de ietwat simpelere uitvoering van de staafmatten. Maar doet zeker niet onder qua kwaliteit van de dubbelstaafmatten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een compleet dubbelstaafmat-pakket te bestellen. Dit zijn complete pakketten van dubbelstaafmatten met hoogtes naar keuze. Bekijk hier het assortiment pakketten.

Waarvoor wordt een dubbelstaafmat 6/5/6 veelal toegepast?

De voornaamste reden dat men kiest voor dit type hekwerk is omdat het een goede afscheiding voor uw tuin biedt. Daarnaast biedt het bescherming voor kinderen en huisdieren. Het is ook een mogelijkheid om beplanting tegen het hekwerk op te laten groeien, wat een mooi groen geheel toont in uw tuin. Een klimmende plant zoals een Hedera geeft bijvoorbeeld al een aangenaam effect. Een fijne bijkomstigheid is dat de dubbelstaafmatten inbraak werend zijn, ze zijn immers gemaakt van stevig en robuust materiaal. Zo houden we de ongewenste indringers lekker buiten!

Wat zijn de voordelen van een dubbelstaafmat?

Voordelen van een kwalitatief, kwalitatief en duurzaam dubbelstaafmat:

  • Een dubbelstaafmat is voorzien van dubbele horizontale spijlen, waardoor dit type staafmat nog net wat steviger en stabieler is dan de enkelstaafmatten;
  • De scherpste internetprijzen;
  • Montage zeer eenvoudig door onze uitgebreide montagehandleidingen;
  • Gehele assortiment is uit voorraad leverbaar;
  • Altijd een hekwerk van de hoogste kwaliteit; 

dubbelstaafmatten hekkenwereld

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat een dubbelstaafmat voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.