The wishlist name can't be left blank

Dubbelstaafmatten kopen

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Muurbevestiging - Staafmat
  Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Set van: muurbeugel, RVS slotbout, houtdraadbouten, moeren en ringen.

  vanaf
    vanaf  € 5,95 € 4,92
  Toevoegen
 2. Hoek/Muurbevestiging - Staafmat
  Hoek/Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: hoekstuk, tegenplaat, RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 6,95 € 5,74
  Toevoegen
 3. Muurbevestiging - Ø60mm paal
  Muurbevestiging - Ø60mm paal

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze muurbevestiging 60Ømm paal.

  vanaf
    vanaf  € 11,95 € 9,88
  Toevoegen
 4. Muurbevestiging - 60x60mm paal
  Muurbevestiging - 60x60mm paal

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze muurbevestiging 60x60mm paal.

  vanaf
    vanaf  € 18,95 € 15,66
  Toevoegen
 5. Begroeibeugel - Staafmat
  Begroeibeugel - Staafmat

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze begroeibeugel Staafmat. 

  vanaf
    vanaf  € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 6. Hoekverbinder
  Hoekverbinder

  Deze verbinder is perfect voor het verbinden van staafmatten in een hoek. Geschikt voor alle staafmatten binnen ons assortiment.

  vanaf
    vanaf  € 4,95 € 4,09
  Toevoegen
 7. Mattenverbinder - Verzinkt
  Mattenverbinder - Verzinkt

  Deze mattenverbinder is perfect voor een degelijke verlenging van uw mathekwerk. Is geschikt voor de dubbelstaafmatten.

    € 3,75 € 3,10
  Toevoegen
 8. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen
 9. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

    € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 10. Kongkrete voor 1 paal - 500 gram
  Kongkrete voor 1 paal - 500 gram

  Kongcrete is een alternatief om hekwerken en palen vast te zetten. Het is een zeer sterk alternatief dat binnen 3 minuten vast zit.

    € 12,06 € 9,97
  Toevoegen

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Welkom op onze pagina over dubbelstaafmat hekwerk. We geven je een overzicht van onze artikelen binnen het segment dubbelstaafmatten kopen. Dubbelstaafmatten levert Hekkenwereld simpel gezegd in 2 verschillende soorten. De dubbelstaafmat 6/5/6 of de dubbelstaafmat 8/6/8. Het verschil hierin is de dikte van de staven. Alle twee de versies dubbelstaafmatten bestellen zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Door de gelaste kruispunten vormt dit type hekwerk een stabiele en veilige oplossing. Bekijk hier de exacte verschillen per product en lees hieronder wat bijzonder is aan de 6-5-6 en de 8-6-8. Leuk om hierbij te vermelden is, dat bij elke bestelling van dubbelstaafmatten kopen een uitgebreide en overzichtelijke montagehandleiding wordt meegeleverd!


Dubbelstaafmat kopen 6-5-6

De dubbelstaafmat 6/5/6 is een zeer populair product in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat dit type staafmat universeel toepasbaar is en wij dit kunnen aanbieden tegen de beste prijs- kwaliteit verhouding. De benoeming 6/5/6 geeft heel simpel gezegd de dikte én het aantal van de spijlen aan. De buitenste spijlen 6 millimeter en de middelste spijl 5 millimeter. Deze dubbelstaafmat heeft mazen van 200 millimeter hoog en 50 millimeter breed. Bijpassend hebben wij palen van rond 60 millimeter in exact dezelfde kleur leverbaar als de staafmatten. Hierboven staat ons ruime aanbod dat vol staat met goedkope dubbelstaafmatten.

De dubbelstaafmat 6/5/6 wordt veel gebruikt voor de particuliere achtertuin als alternatief van de schutting maar ook als hek in de voortuin of grotere afscheiding voor bijvoorbeeld kleinvee. Wij bieden een complete serie aan van deze dubbelstaafmatten, waaronder een bijpassende loopdeur of inrijpoort. Deze staafmatten zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit, wat komt door het kruispunt gelaste draad en de behandeling daarvan. De dubbelstaafmat 6/5/6 is vervaardigd uit verzinkte draad en daarna behandeld met een enkellaags poedercoating. Deze is leverbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart. De lengte van de dubbelstaafmat is standaard 251 centimeter en kan dus per 50 millimeter op maat gemaakt worden voor elke situatie. U kunt deze op maat maken met een ijzerzaag of slijptol en het daarna bijwerken met een lakflesje die u ook bij ons kunt aanschaffen. De dubbelstaafmat 6/5/6 hebben wij in verschillende hoogtes leverbaar vanaf 60 centimeter tot en met 203 centimeter.


Dubbelstaafmat kopen 8-6-8

De dubbelstaafmat 8/6/8 is in vergelijking met de 6/5/6 een tikkeltje zwaarder in gewicht. De benoeming 8/6/8 geeft de dikte én het aantal van de spijlen aan. De buitenste spijlen zijn 8 millimeter en de middelste 6 millimeter. De staafmat heeft mazen van 200 millimeter hoog en 50 millimeter breed. Bijpassend hebben wij palen van rond 60 millimeter in exact dezelfde kleur leverbaar als de dubbelstaaf hekwerk.

De dubbelstaafmat 8/6/8 wordt veel gebruikt als stevige omheining voor bijvoorbeeld een bedrijventerrein, sportveld of een grote weide. Doordat deze uitvoering net iets zwaarder is als de 6/5/6 millimeter uitvoering is deze beter geschikt als beveiliging van je terrein. Wij bieden een complete serie aan van deze dubbelstaafmatten, waaronder een bijpassende loopdeur of inrijpoort. Deze staafmatten zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit, wat komt door het kruispunt gelaste draad en de behandeling daarvan. De dubbelstaafmat 8/6/8 is vervaardigd uit verzinkte draad en daarna behandeld met een enkellaags poedercoating. Deze is leverbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

De lengte van de dubbelstaafmat is standaard 251 centimeter en kan dus per 50 millimeter op maat gemaakt worden voor elke situatie. U kunt deze op maat maken met een ijzerzaag of slijptol en het daarna bijwerken met een lakflesje die u ook bij ons kunt aanschaffen. De dubbelstaafmat 8/6/8 hebben wij in verschillende hoogtes leverbaar vanaf 60 centimeter tot en met 243 centimeter. Bekijk hierboven ons aanbod dubbelstaafmat hekwerk.


Een video over onze verschillende versies in dubbelstaafmatten

Bovenstaande video laat u zien met welk gemak u een keuze kunt maken als het gaat om het bestellen van uw definitieve dubbelstaaf hekwerk. Bent u na het bekijken van de video enthousiast geworden? Ontzettend leuk, wij van dubbelstaafmatten bestellen helpen u graag met het maken van uw bestelling!