The wishlist name can't be left blank

Enkelstaafmat hekwerk

22 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Pakket - Enkelstaafmatten
  Pakket - Enkelstaafmatten

  Compleet pakket van enkelstaafmatten met lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  € 109,85 € 90,79
  Toevoegen
 2. Enkelstaafmat
  Enkelstaafmat

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen.

  vanaf
    vanaf  € 41,95 € 34,67
  Toevoegen
 3. Loopdeur - Enkelstaafmat
  Loopdeur - Enkelstaafmat

  Deze complete deur is leverbaar in 100, 120, 150 en 200 cm breed. Is leverbaar in verschillende hoogtes en verkrijgbaar in de kleur zwart.

  vanaf
    vanaf  € 291,45 € 240,87
  Toevoegen
 4. Inrijpoort - Enkelstaafmat
  Inrijpoort - Enkelstaafmat

  Deze complete poort is leverbaar in 200, 240, 300 en 400 cm breed. Is leverbaar in verschillende hoogtes en verkrijgbaar in de kleur zwart.

  vanaf
    vanaf  € 507,08 € 419,07
  Toevoegen
 5. Tussenpaal - Enkelstaafmat
  Tussenpaal - Enkelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 6. Hoekpaal - Enkelstaafmat
  Hoekpaal - Enkelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 7. Eindpaal - Enkelstaafmat
  Eindpaal - Enkelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 8. Tussenkoppeling - Enkelstaafmat - Groen
  Tussenkoppeling - Enkelstaafmat - Groen

  Deze eindbeugel is van PVC en is geschikt voor enkelstaafmatten. De eindbeugel is verkrijgbaar in de kleur groen en is gemaakt voor Ø 42mm palen.

    € 4,55 € 3,76
  Toevoegen
 9. RVS klem + parker
  RVS klem + parker

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze RVS klem.   

    € 2,75 € 2,27
  Toevoegen
 10. Muurbevestiging - Staafmat
  Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Set van: muurbeugel, RVS slotbout, houtdraadbouten, moeren en ringen.

  vanaf
    vanaf  € 5,95 € 4,92
  Toevoegen
 11. Hoek/Muurbevestiging - Staafmat
  Hoek/Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: hoekstuk, tegenplaat, RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 6,95 € 5,74
  Toevoegen
 12. Muurbevestiging - 60x60mm paal
  Muurbevestiging - 60x60mm paal

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze muurbevestiging 60x60mm paal.

  vanaf
    vanaf  € 18,95 € 15,66
  Toevoegen

22 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Enkelstaafmat hekwerk Hekkenwereld, de webshop van Nederland

Hekkenwereld is de grootste hekwerkleverancier als het gaat om het aanbod van enkelstaafmat hekwerk. Dus als u op zoek bent naar een enkelstaafmat dan kan Hekkenwereld u zeker weten helpen. Denkt u van tevoren na wat uw specifieke doel is van uw tuinomheining. Moet het hekwerk dienen als afscherming van uw huisdieren en/of kinderen. Maar vergeet ook niet dat onze hekwerken indringers tegenhouden.  Wij hebben naast enkelstaafmat hekwerk ook een ruim en voordelig assortiment in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan sierhekken, spijlen,- en landhekken, een loopdeur of een inrijpoort. Dit is een poort die de veiligheid van uzelf, kinderen en huisdieren kan waarborgen naar een openbare weg. Een loopdeur is de doorgang naar uw woning. Ook deze loopdeur biedt een afsluiting naar de openbare weg. 


Wat zijn de voordelen van een enkelstaafmat hekwerk?

Wij maken al 35 jaar lang hekwerken van het hoogste kwaliteit. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaren goede relaties opgebouwd met onze leveranciers. Daarom kunnen wij u als klant kwalitatief hoge hekwerken aanbieden tegen een scherpe prijs. Alle hekwerken worden aangeboden tegen een goede internetprijs. Daarnaast zijn alle hekwerken verkrijgbaar in diverse kleuren en is het enkelstaafmat hek altijd uit voorraad leverbaar. Daarnaast heeft Hekkenwereld ook nog een groot assortiment in tweedehands enkelstaafmat hekwerk.   

 

Uitstraling belangrijk in een enkelstaafmat hekwerk?

Ons enkelstaafmat hekwerk is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en prijzen. Hierdoor zal uiteindelijk uw gewenste enkelstaafmat hekwerk aan uw eisen voldoen. Ons streven is om u als onze klant nooit teleur te stellen. Nog een voordeel van onze enkelstaafmat hekwerk; doordat de lengtes aanpasbaar zijn, is het plaatsen van een hekwerk zeer gemakkelijk. Alle hekken worden uit metaal ijzerwerk vervaardigd en uiteindelijk verzinkt en gepoedercoat. Naast dat deze constructie zeer stabiel en voordelig is, is hij ook erg kindvriendelijk! 


Direct in contact met dubbelstaafmat Hekkenwereld?

Naast het leggen van contact per mail of telefoon zijn wij ook goed bereikbaar per chat. Bij Hekkenwereld staat de klant centraal en een goede communicatie is cruciaal om de juiste service te kunnen bieden. Het belangrijkste voordeel aan de chat is het directe persoonlijke contact met een medewerker. Onze klantenservice is er vooral op gericht om de website zo gebruiksvriendelijk te maken voor u als bezoeker en om voor al uw persoonlijke wensen een oplossing te bieden. Zo biedt onze chat functionaliteit (rechts onderin het scherm) u de mogelijkheid om direct uw vragen te stellen aan één van onze medewerkers. Bent u al op de hoogte van onze eigen bezorgservice? Nadat u de bestelling hebt gedaan van uw enkelstaafmat hekwerk, kunt u achteroverleunen en wachten totdat wij het hekwerk bij u thuisbezorgen. De bestelservice van Hekkenwereld levert hekwerken door het hele land af. Twijfelt u of wij ook in uw woonplaats bezorgen? Neem gerust contact met ons op. Wij horen het graag. Natuurlijk kijken we welke mogelijkheden er zijn om uw hekwerk bij u thuis te laten bezorgen! 

 

Ontdek onze nieuwe pagina vol met video's over ons assortiment enkelstaafmat hekwerk

Net dat stukje extra beleving voordat uw bestelling bij ons het pand verlaat? Bekijk dan één van onze video’s. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieen waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Op de pagina met video's leggen wij u in een korte video duidelijk uit wat u kunt verwachten bij Hekkenwereld als het gaat om hekwerken, staafmatten, gaas, hekwerkpakketten en hekwerkonderdelen. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken. 

 

Over welke onderwerpen kunt u bij Enkelstaafmat hekwerk terecht?

Alle onderwerpen specifiek voor u op een rij: