The wishlist name can't be left blank
gaasmat bestellen

Informatiepagina

Gaasmat bestellen

Gaasmat van Hekkenwereld, een begrip in Nederland.

Leuk u te verwelkomen op deze informatieve pagina dat vol staat met informatie over ons assortiment gaasmatten. In de loop der jaren hebben we een uitgebreid assortiment gaasmat kunnen opbouwen waarin kwaliteit, robuustheid en kwaliteit centraal staan. Lees hieronder hoe gemakkelijk het voor u wordt om een gaasmat te kunnen bestellen bij Hekkenwereld.

Waarom kiezen mensen voor een gaasmat van Hekkenwereld?

Een gaasmat is over het algemeen een zeer betaalbare (tuin)afrastering. Bij ons kenmerkt een gaasmat zich door het sterke materiaal en de hoge kwaliteit hiervan. Bovendien is het gaaspaneel, omdat we gedetailleerde installatie-instructies hebben, enorm eenvoudig te monteren. De meeste klanten die gaaspanelen bij ons bestellen zorgen ervoor dat klimplanten tegen de panelen kunnen groeien. Wij raden u aan deze klimplanten de tijd te geven. Binnen afzienbare tijd wordt het rasterpaneel bedekt met prachtige groene planten. Naast het optische aspect geeft het u ook veel privacy. Naast het gaaspaneel wat wij bij Hekkenwereld aanbieden, hebben wij meer typen gaasmat in ons assortiment. Denk hierbij aan: harmonicagaas, schapengaas, kippengaas, tuingaas en volièregaas. De meeste typen gaas spreken voor zich. Harmonicagaas wordt veelal gebruikt om grote stukken grond af te schermen. Dit is een goedkopere oplossing in plaats van een hekwerk met vaste panelen. Tevens is het gemakkelijk te plaatsen. Daarnaast wordt ons harmonicagaas, maar ook onze andere typen gaas veel gebruikt voor klein- en grootvee. Klik hier om eens een kijkje bij alle verschillende typen gaas!

Assortiment gaasmat bestellen

Wij bieden een compleet assortiment gaaspanelen aan inclusief geïmpregneerde vuren palen. Doordat de gaaspanelen met behulp van massief draad en zorgvuldige verwerking gemaakt worden, kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid hoog houden. Bij gaaspaneel bestellen last men onze panelen met draad en zijn standaard behandeld door middel van verzinken.

Een groot voordeel is dat de levensduur kan worden verlengd. Wat houdt een behandeling van thermisch verzinken eigenlijk in? Deze behandeling gaat roestvorming tegen. Het staal gaat in een zinkbad en het doel hiermee is om het gaaspaneel te beschermen tegen corrosie en roest. Vaak kunt u verzinkt staal herkennen aan de matte en grijze uitstraling. Wist u dat bij elke paal 3 gaasmat-klemmen worden meegeleverd? Mocht het voorkomen dat in het complete pakket aan gaaspaneel een afmeting zit die niet goed uitkomt, dan kunt u deze gemakkelijk aanpassen met een ijzerzaag of haakse slijper.

Kom meer te weten over het bestellen van een gaasmat in onze video

Dankzij deze pagina heeft u wat inspiratie op kunnen doen in uw zoektocht naar uw ideale type gaasmat of hekwerk. Om het u eigenlijk nog gemakkelijker te maken, maken we sinds kort gebruik van korte video’s die u in 1-2 minuten uitleggen wat u bij gaasmat bestellen kunt verwachten wanneer u een bestelling plaatst. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieën waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken. 

Gaasmat bestellen en de tevredenheid van onze klanten?

Onze klanten tevreden zien, is iets waar wij als team erg blij van worden! Daarom zijn wij ontzettend trots dat wij zo’n goed cijfer hebben gehaald wat betreft onze klanttevredenheid. Als u tevreden bent, halen wij daar veel energie uit om voor al onze klanten het mooiste gaaspaneel te bouwen. Lees bij de volgende reviews wat meer dan 800 bestaande klanten voor mening achterlaten. Direct in contact komen met één van onze collega’s? Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster. Vervolgens zullen wij direct proberen met u in contact te komen. Wij kijken er alvast naar uit om al uw vragen te beantwoorden. Tot snel?