The wishlist name can't be left blank

Gaaspaneel

12 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Dubbelstaafmat 6/5/6
  Dubbelstaafmat 6/5/6

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 6/5/6 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 28,95 € 23,93
  Toevoegen
 2. Dubbelstaafmat 8/6/8
  Dubbelstaafmat 8/6/8

  Deze dubbelstaafmat heeft staven met een dikte van 8/6/8 mm. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 43,95 € 36,32
  Toevoegen
 3. Tussenpaal - Dubbelstaafmat
  Tussenpaal - Dubbelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 4. Hoekpaal - Dubbelstaafmat
  Hoekpaal - Dubbelstaafmat

  Deze hoekpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 34,95 € 28,88
  Toevoegen
 5. Eindpaal - Dubbelstaafmat
  Eindpaal - Dubbelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor alle soorten dubbelstaafmatten. Paal wordt compleet geleverd met alle bevestigingsmaterialen.

  vanaf
    vanaf  € 31,95 € 26,40
  Toevoegen
 6. Enkelstaafmat
  Enkelstaafmat

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen.

  vanaf
    vanaf  € 41,95 € 34,67
  Toevoegen
 7. Tussenpaal - Enkelstaafmat
  Tussenpaal - Enkelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 8. Hoekpaal - Enkelstaafmat
  Hoekpaal - Enkelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 9. Eindpaal - Enkelstaafmat
  Eindpaal - Enkelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 10. Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 10x10 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 10x10 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 180x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 45,95 € 37,98
  Toevoegen
 11. Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 5x5 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 5x5 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 180x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 65,95 € 54,50
  Toevoegen
 12. Gaaspaneel klem - voor hout
  Gaaspaneel klem - voor hout

  Deze klem is geschikt voor het bevestigen van gaasmatten aan een houten achtergrond en wordt geleverd met 2 spaanplaatschroeven.

    € 1,55 € 1,28
  Toevoegen

12 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat leuk! U neemt een kijkje op onze website. Waarschijnlijk omdat u zich wilt inlezen en/of oriënteren over een nieuw hekwerk. Wij hebben een ruim en voordelig assortiment gaashekwerk binnen onze webshop. U kunt denken aan sierhekken, spijlen- en landhekken, een loopdeur of inrijpoort. Maar vergeet ook zeker niet de gaaspanelen van Hekkenwereld. Op deze pagina gaat u meer informatie vinden over diverse versies gaaspaneel kopen

Waarom kiezen voor een gaaspaneel?

Waarom zou u voor een gaaspaneel kiezen? Op deze vraag hebben wij een gemakkelijk antwoord. Een gaaspaneel is namelijk een zeer betaalbare (tuin)afscheiding gemaakt van kwalitatief stevig en hoogwaardig materiaal. Daarnaast is een groot voordeel van een gaaspaneel dat het gemakkelijk te plaatsen is. De meeste klanten die bij ons een gaaspaneel aanschaffen zorgen voor een mooie groene beplanting tegen het gaaspaneel. Geef de klimplanten de tijd en na een periode is het gaaspaneel prachtig bedekt met groen. Een groot voordeel hiervan is dat dit veel privacy biedt. Handig toch? Klik hier om ons assortiment gaasmat te bestellen.


Kenmerken van gaasmatten bestellen?

Hekkenwereld biedt een compleet pakket van gaaspanelen aan, gecombineerd met geïmpregneerde vuren palen. Doordat de gaaspanelen met behulp van massief draad en zorgvuldige verwerking gemaakt worden, houden wij de kwaliteit en duurzaamheid hoog. Elk gaaspaneel is vervaardigd uit draad en is vervolgens verzinkt, waardoor de levensduur verlengd wordt. Wat houdt een behandeling van verzinken in? Deze behandeling van ons gaaspaneel gaat roestvorming tegen. Het staal gaat in een zinkbad en het doel hiermee is om het gaaspaneel te beschermen tegen corrosie. Vaak kunt u verzinkt staal herkennen aan de glimmende grijze uitstraling. Dit is tevens ook de goedkoopste permanente afscheiding. Wist u dat bij elke paal 3 gaasmat-klemmen worden meegeleverd? Mocht het voorkomen dat in het complete pakket aan gaaspaneel een afmeting zit die niet goed uitkomt, dan kunt u deze gemakkelijk aanpassen met een ijzerzaag of haakse slijper. Naast het complete pakket voor een gaaspaneel, kunt u ook kiezen uit gaaspaneel verzinkt 180x180 cm - Maas 10x10cm of 5x5cm. De dikte van de staven is gelijk, namelijk 4mm. Zo kunt u zelf samenstellen hoeveel u nodig heeft. Bij het bestellen van gaaspaneel kunt u eenvoudig klemmen en/of schroeven bijvoegen aan uw bestelling, geschikt voor het aanleggen van het gaaspaneel in uw tuin.


Gaas bestellen bij Hekkenwereld scoort een 9.5 als klanttevredenheid

Wij bij gaaspanelen Hekkenwereld vinden het belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten (inmiddels 850+) over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Groot aanbod in gaaspaneel

Naast een gaaspaneel wat wij bij Hekkenwereld aanbieden, hebben wij meer typen gaas in ons assortiment; harmonicagaas, schapengaas, kippengaas, tuingaas en volièregaas. De meeste typen gaas spreken voor zich. Harmonicagaas wordt veelal gebruikt om grote stukken grond af te schermen. Dit is een goedkopere oplossing in plaats van een groot hekwerk. Tevens is het gemakkelijk te plaatsen. Daarnaast wordt ons harmonicagaas, maar ook onze andere typen gaas veel gebruikt voor klein- en grootvee binnen te houden. Neem eens een kijkje bij alle verschillende typen! U kunt uw gaaspaneel afhalen op onze locatie in Maasland. Als uw bestelling klaarstaat, krijgt u een update van ons! Het is natuurlijk ook mogelijk om de bestelling thuis te laten bezorgen.