The wishlist name can't be left blank

Hekken kopen

16 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Tuinhek - Parijs
  Tuinhek - Parijs

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  € 115,95 € 95,83
  Toevoegen
 2. Tuinhek - Rome
  Tuinhek - Rome

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  € 99,44 € 82,18
  Toevoegen
 3. Tuinhek - Wenen
  Tuinhek - Wenen

  Dit tuinhek is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Model Wenen is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  € 122,21 € 101,00
  Toevoegen
 4. Tuinhek - Dublin
  Tuinhek - Dublin

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek. 

  vanaf
    vanaf  € 140,58 € 116,18
  Toevoegen
 5. Hekwerk op maat
  Hekwerk op maat

  Hekwerk op maat is een tuinhek die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog veel me...

  vanaf
    vanaf  € 125,00 € 103,31
  Toevoegen
 6. Loopdeur op maat - Recht
  Loopdeur op maat - Recht

  Loopdeur op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en n...

  vanaf
    vanaf  € 580,00 € 479,34
  Toevoegen
 7. Loopdeur op maat - Getoogd
  Loopdeur op maat - Getoogd

  Loopdeur op maat - Getoogd is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
    vanaf  € 580,00 € 479,34
  Toevoegen
 8. Inrijpoort op maat - Recht
  Inrijpoort op maat - Recht

  Inrijpoort op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
    vanaf  € 1.140,00 € 942,15
  Toevoegen
 9. Inrijpoort op maat - Getoogd
  Inrijpoort op maat - Getoogd

  Inrijpoort op maat - Getoogd is een inrijpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kieze...

  vanaf
    vanaf  € 1.140,00 € 942,15
  Toevoegen
 10. Schuifpoort op maat
  Schuifpoort op maat

  Schuifpoort op maat is een schuifpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog...

  vanaf
    vanaf  € 1.920,00 € 1.586,78
  Toevoegen
 11. Spijlenhek - Peru
  Spijlenhek - Peru

  Dit spijlenhek is leverbaar in verschillende hoogtes en is 229 cm lang. Is verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, antraciet en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 193,95 € 160,29
  Toevoegen
 12. Spijlenhek - Malta
  Spijlenhek - Malta

  Dit spijlenhek is in verschillende hoogtes leverbaar en is 229 cm lang. Is verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 243,95 € 201,61
  Toevoegen

16 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Even Googelen en u komt vanzelf enkele tientallen leveranciers en hekwerken tegen die gespecialiseerd zijn in het verkopen van hekken. Waarop gaat u uw keuze baseren? Budget, assortiment of wellicht een snelle levering? Bij Hekkenwereld hebben we nu 35 jaar specialisatie in de wereld van hekken. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment aanbieden, tegen scherpe prijzen mét een snelle levering. In de afgelopen jaren hebben wij uitstekende relaties kunnen opbouwen met onze leveranciers en producenten. Hierdoor kunnen wij een assortiment aanbieden met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 850+ bestaande klanten voor mening achterlaten. Direct in contact komen met één van onze collega’s? Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster.


Hekken kopen en ons assortiment

Klik hier om naar ons assortiment hekken kopen te gaan. Onderstaand een greep uit ons assortiment hekken kopen:

Soorten tuinhek: tuinhek standaard, tuinhek op maat, spijlenhek, bouwhek, landhek, loopdeur standaard, loopdeur op maat, inrijpoort standaard, inrijpoort op maat, staafmat kopen, schuifpoort op maat, dubbelstaafmat kopen.

Kleuren: verzinkt, aluminium, zilver, zwart en groen.

Modellen: Parijs, Rome, Wenen, Dublin, Toronto, Napels, Peru, Malta, Rimboe, Cuba, Landhek schaap, Landhek koe.

Materiaal: staal, aluminium, hout, pvc, kunststof, RVS, beton, verzinkt.

Behandeling: verzinkt, sendzimir verzinkt, thermisch verzinkt, enkellaags poedercoating, dubbellaags poedercoating.


Uw eigen hek 100% naar eigen smaak samenstellen? Dat kan bij Hekken kopen Hekkenwereld!

Wij begrijpen als geen ander dat een hekwerk een product is dat moet passen bij uw eigen persoonlijke wensen. Ondanks ons grote assortiment in verschillende soorten hekken kan het best voorkomen dat u bepaalde facetten van een dergelijk hekwerk met elkaar zou willen combineren. Om hierop in te spelen hebben wij de zogeheten configurator ontwikkeld. Dit geeft u de mogelijkheid om uw ideale hek 100% naar eigen smaak samen te stellen. Een kort overzicht hoe gemakkelijk deze configurator werkt. We starten met het geven van een naam van uw hekwerk. In het begin kunt u de keuze maken tussen verschillende soorten punten. Deze punten zijn: geen punt, punt 151, punt 272, punt 251, punt 161 en punt 41. Hiernaast kunt u een keuze maken uit de vulling van uw hek. Deze vullingen zijn: geen vulling, krul, ovaal, cirkel en vierkant. Tot slot bespreken we uw wens betreffende de spijlen van uw sierhek. U heeft de keuze uit: diameter 16mm (rond), diameter 20 mm (rond), diameter 15x15 mm (vierkant) en diameter 20x20 mm (vierkant). Uw gekozen hek kan vervolgens worden besteld in uw ideale kleur. U heeft de keuze uit: verzinkt, groen (RAL 6009), groen (RAL 6064), grijs (RAL 7016), grijs (RAL 7021), zwart (RAL 9005), wit (RAL9010) en blauw (RAL 5011). Wat we hierboven dus al hadden aangegeven, de keuze is dus écht enorm. Klik hier om uw tuinhek kopen bij Hekkenwereld te ontwerpen. 


Hekken kopen bij Hekkenwereld scoort een 9.5 als klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze hekwerken een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten (inmiddels 850+) over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Wat is er te zien op onze Social Media?

Naast onze webshop verwelkomen wij u ook graag om onze Social Media pagina’s te volgen. Benieuwd geworden wat hek kopen Hekkenwereld voor u kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.