The wishlist name can't be left blank
hekwerk speciaal op maat

Informatiepagina

Hekwerk speciaal op maat

Lees verder!

Hekwerk speciaal op maat voor al uw wensen

Hekkenwereld is een online aanbieder van scherp geprijsd tuinhek op maat, waarbij wij de hoge kwaliteit willen waarborgen voor u als klant. U heeft bij hekwerk speciaal op maat de mogelijkheid om hekwerk naar uw wens te bestellen. Onze hekken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hoogtes. Op deze manier is er altijd een hekwerk beschikbaar die aan uw wens kan voldoen. Bij een bestelling van een hekwerk speciaal op maat, wordt ook een montagehandleiding meegeleverd bij uw verzending en levering. Zo kunt u eenvoudig uw eigen hekwerk op maat monteren. Sinds kort hebben wij een unieke configurator gemaakt die u in staat stelt gratis en vrijblijvend uw tuinhek te tekenen/ontwerpen. Interessant? Klik dan hier

Verschillende soorten hekwerk special op maat bij Hekkenwereld

Hekkenwereld heeft zijn hekken opgedeeld in Sier, - Industrie, - Bouw, - en Landhekken. Voor tuinhekken kijken wij altijd naar de wensen van de klant. Een sierhek in de voortuin moet een mooi aangezicht geven maar ook de afscheiding van uw terrein betekenen. Spijlenhekken worden effectief als afscheiding geplaatst om vooral inbraken te voorkomen. Dit hekwerk speciaal op maat is ideaal om zowel de achtertuin, als een bedrijventerrein te omheinen. Landhekken fungeren vooral als natuurlijke omheining voor veehouderijbedrijven. De naam bouwhekken zegt het al, deze hekken worden vooral gebruikt bij bouwbedrijven, als afzetting van een bouwplaats. Kortom, de mogelijkheden voor uw hekwerk speciaal op maat zijn eindeloos bij Hekkenwereld.

Stel zelf uw hekwerk speciaal op maat samen

De bestelhulp van Hekkenwereld. Een unieke service waarbij u zelf online uw ideale hekwerk speciaal op maat kunt samenstellen. In een aantal overzichtelijke stappen selecteert u precies welke hekwerk u wilt hebben. Als u dan uw eigen hekwerk samengesteld heeft en de bestelling geplaatst is, wordt het geheel met onze eigen bezorgservice binnen vijf dagen bij u thuisbezorgd. Bovendien betaalt u geen bezorgkosten voor bestellingen boven de €500,-. Sinds kort hebben wij een unieke configurator gemaakt die u in staat stelt gratis en vrijblijvend uw tuinhek te tekenen/ontwerpen. Interessant? Klik dan hier

Klanttevredenheid hekwerk speciaal op maat: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekwerk speciaal op maat een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw hekwerken, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Meer informatie willen ontvangen over hekwerk speciaal op maat bij Hekkenwereld?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account  aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig!. Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.