The wishlist name can't be left blank
dubbelstaafmat hek

Informatiepagina

Dubbelstaafmat hek

Lees verder!

Dubbelstaafmat hek bij Hekkenwereld

Welkom! Het kan zo zijn dat u via Google op deze pagina bent gekomen. U speelt waarschijnlijk met de gedachte om eens te kijken naar een staafmat voor uw tuin. De staafmatten bestaan bij ons uit een groot assortiment van dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten en gaasmatten. Het dubbelstaafmat hek is in ons land een zeer populair hekwerk. Op internet is een hoop te vinden wat betreft hekwerken en dan vooral als u op zoek bent naar een dubbelstaafmat hek. Dit hekwerk bieden wij dan ook aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daar kunt u op vertrouwen bij Hekkenwereld. Dubbelstaafmat hek is te verkrijgen in 2 maten (6/5/6 en 8/6/8). Het verschil tussen deze twee is de dikte van de staven. Het dubbelstaafmat hek is van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Door de gelaste kruispunten vormt dit hekwerk een veilig oplossing en is daarnaast zeer stabiel. U kunt kiezen uit 3 kleuren en u kunt nog kiezen voor de optie thermische verzinkt. Hekkenwereld biedt ook complete pakketten voor een dubbelstaafmat hek aan. Dit scheelt een hoop tijd voor u als klant, omdat het pakket helemaal compleet is. Een groot voordeel van dit type dubbelstaafmat hek is het feit dat de hekwerken verzinkt zijn, waardoor het beschermd wordt tegen alle soorten weertypen, zoals warmte, kou en/of vochtigheid.

Waar wordt het dubbelstaafmat hek vaak voor gebruikt?

Dubbelstaafmatten zien we veel terug als omheining op schoolpleinen van scholen. Maar ook langs de voetbalvelden, langs bedrijventerreinen, verzorgingstehuizen of speeltuinen zien we de dubbelstaafmatten terug. Maar dubbelstaafmat hek worden ook steeds vaker gebruikt voor de tuinen die we overal tegenkomen. De voornaamste reden van dit type hekwerk is de privacy, die optimaal gegarandeerd kan worden. Daarnaast dient een dubbelstaafmat hek ook als bescherming voor kinderen en/of huisdieren. Zo kunnen ze niet ontsnappen uit de tuin. Moeten we nog meer voordelen noemen om voor dit geweldige type hekwerk te kiezen? 

Enkel, dubbel of gaas? De keuze is reuze

De gehele serie van dubbelstaafmatten bieden wij aan in de vorm van poorten, deuren en vaste panelen. In onze online webshop kunt u alle producten vinden. Binnen onze webshop vindt u daarnaast het complete aanbod van hekken, matten, schanskorven, gaas, hekwerkpakketten en onderdelen. Alle hekwerken bij dubbelstaafmat hek worden aangeboden tegen een eerlijke prijs. Daarnaast zijn alle hekwerken verkrijgbaar in diverse kleuren en is het dubbelstaafmat hek altijd uit voorraad leverbaar. Daarnaast heeft Hekkenwereld ook nog een groot assortiment in tweedehands dubbelstaafmat hek. Klik hierboven op 'bekijk het aanbod' voor ons meest uitgebreide assortiment! Vragen? Via het chat-icoon (rechtsonderin deze pagina) helpen wij u graag verder!

Handig om ook te bekijken

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een hek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Hek op maat van Hekkenwereld maakt het voor u mogelijk om uw tuinhek geheel naar eigen wens en budget samen te stellen. Sinds kort is het ook mogelijk om uw sierhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale voordelige hek vanuit huis te ontwerpen. 

Klanttevredenheid bij dubbelstaafmatten hek: gemiddeld scoren wij een 9.5!

Wat wij ook belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoren wij bij dubbelstaafmat bestellen een 9.5 als cijfer voor onze klanttevredenheid. Bij de volgende reviews leest u waarom wij al jarenlang een 9,5 scoren. Bekijk hieronder het meest uitgebreide assortiment hekwerken van Nederland.

Close