The wishlist name can't be left blank
metalen tuinhek

Informatiepagina

Metalen tuinhek

Lees hieronder meer!

Aanbod metalen tuinhek grootste binnen Nederland

U bent ons waarschijnlijk tegen gekomen via Google of een magazine. Welkom bij metalen hek van Hekkenwereld. Doordat wij al meer dan 35 jaar in het hekken wereldje zitten, hebben wij de kennis en kunde in huis om u op weg te helpen naar een metalen tuinhek. Wat we vaak horen van onze klanten is dat er nagedacht wordt om de tuin net dat extra stukje uitstraling te geven. Veelal kan dit worden gedaan door de buitenkant van uw huis een nieuwe kleur te geven, de bomen wat te snoeien of het gras opnieuw te zaaien. Vaak blijft er iets ontbreken. In de vorm van een metalen tuinhek misschien? Bij Hekkenwereld vinden het van enorm belang dat u een duidelijk overzicht heeft welke producten wij uit voorraad kunnen leveren. Ons gehele aanbod metalen tuinhekken zijn uit voorraad leverbaar en beschikbaar in verschillende typen, soorten, afmetingen en kleuren. Hiernaast bieden wij ook een groot assortiment in staafmatten (dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten), hekwerkpakketten, standaard hekwerken, hekwerken op maat en houten hekwerken. Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment in tweedehands hekwerken. Op deze manier is er voor iedere specifieke wens en budget een passend hekwerk. Bekijk hieronder het grootste aanbod tuinhek metaal van Nederland.

Kwaliteit staat bij metalen tuinhekken hoog in het vaandel

Bij het uitzoeken en bestellen van een hekwerk is het belangrijk om te weten wat het specifieke doel is van uw omheining. Hierbij kan worden gedacht aan een afscherming voor ongewenste gasten, huisdieren of kinderen. Bij metalen tuinhek Hekkenwereld hebben wij een uitgebreid assortiment als het gaat om diverse typen hekwerken voor verschillende doeleinden. Bij ieder individueel hekwerk staan verschillende kernwaarden centraal. Stabiliteit, robuustheid en kwaliteit zijn de waarden die wij bij onze tuinhekken willen waarborgen.

Doordat wij bij hekwerk tuin metaal al 35 jaar in het vak van hekken zitten, hebben wij inmiddels uitstekende relaties kunnen opbouwen met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij de garantie waarborgen die u van een metalen tuinhek mag verwachten. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment hekken. Heeft u een bestaand hek en zou u een korting willen realiseren op uw aankomende bestelling? Klik dan hier!

Bewonder ons aanbod tuinhekken metaal op Social Media

Vaak zeggen foto’s meer dan woorden. Op onze Social Media pagina’s sluiten wij ons hierbij aan. Op deze pagina’s vindt u een aardige impressie van onze producten en hoe onze hekwerken staan bij onze klanten. Benieuwd geworden wat Hekkenwereld metalen tuinhek voor uw tuin kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken. Mocht u meer gedetailleerde afbeeldingen willen ontvangen van uw ideale metalen tuinhek? Stuur ons dan gerust een email of neem contact met ons op via de telefoon of chat-functie op deze website. 

Metalen tuinhek en onze speciale chatfunctie

Direct in contact komen met één van onze collega’s? Bij metalen tuinhek staat de klant altijd centraal. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken maken wij gebruik van onze chatservice. Een laagdrempelige manier om direct in contact met ons te komen. Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster. Vervolgens zullen wij direct proberen met u in contact te komen. Wij kijken er alvast naar uit om al uw vragen te beantwoorden. Tot snel?

Bekijk onze video pagina en kom alles te weten over metalen tuinhekken bestellen

Sinds kort hebben wij een nieuwe pagina bij Hekkenwereld. Op deze pagina wordt u in enkele korte informatieve videos aan de hand genomen in de zoektocht naar uw ideale hekwerk. Binnen onze webshop hebben wij verschillende (sub)categorieen waarop u kunt klikken. Op deze pagina's vind u extra informatie over deze desbetreffende categorie en een overzicht van al onze producten. Op de pagina met video's leggen wij u in een korte video duidelijk uit wat u kunt verwachten bij Hekkenwereld als het gaat om hekwerken, staafmatten, gaas, hekwerkpakketten en hekwerkonderdelen. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken. 

Klanttevredenheid tuinhek metaal: gemiddeld scoren wij een 9.5!

Bij metalen tuinhek Hekkenwereld zijn we van mening dat de klant (lees:u) centraal moet staan, wat wij enorm belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoren wij bij Hekkenwereld een 9.5 als cijfer wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 825+ bestaande klanten voor mening achterlaten. 

Metalen tuinhek: ons overzicht

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een hek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Hek op maat van Hekkenwereld maakt het voor u mogelijk om uw tuinhek geheel naar eigen wens en budget samen te stellen. Sinds kort is het ook mogelijk om uw sierhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale voordelige hek vanuit huis te ontwerpen.