Maak een account aan en ontvang direct een kortingscoupon!

Blogs voor Hekkenwereld

Lees hier alles over onze nieuwe producten en ontwikkelingen

   Filter onze blogs

Privacyhekken, compleet en nieuw in het assortiment!
Hekwerkbekleding is er in vele varianten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is dit een duurzame en waardevolle invulling van uw mathekwerk. Privacyhekken zijn complete pakketten die worden geleverd met de bekleding naar uw wens. De door ons geleverde dubbelstaafmatten zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van hoogwaarde materialen en de zorgvuldige behandeling hiervan. De matten zijn vervaardigd uit verzinkte draad en daarna behandeld met een enkellaags poedercoating. Daarnaast is dit door de constructie van de kruispunt gelaste staven een stabiele, voordelige en kindvriendelijke oplossing.
Hekwerk laten begroeien
Wilt u een klimplant in de tuin? Zorg dan voor stevige houvast waar de plant zich aan kan binden. Denk bijvoorbeeld aan onze 3D- matten of dubbelstaafmatten!
10 grootste voordelen van een tuinhek
Tuinhekken zijn er in diverse soorten en kunnen uiteenlopende functies hebben. Op onze webshop vindt u het meest complete aanbod aan erfafscheidingen dat u waar dan ook zult aantreffen. Een tuinhek van ons biedt u veiligheid, privacy en bovenal altijd een prettige aanblik van uw tuin.
Tips hek zelf in elkaar zetten
Wij hebben voor een groot deel van ons assortiment montagehandleidingen samengesteld. Deze handleidingen zijn met alle nauwkeurigheid samengesteld en en worden bij alle bestellingen meegegeven als dit van toepassing is. De handleidingen zijn dus makkelijk voor het monteren van het hekwerk, maar er staat ook informatie is over het product, zoals de afmetingen, kleuren, en behandelingen die het hekwerk heeft ondergaan. We hebben handleidingen voor sierhekwerk, dubbelstaafmatten, 3D-matten, deuren, poorten en een aantal onderdelen waar het ook gemakkelijk kan zijn.
Dubbelstaafmatten, een oplossing voor iedere situatie!
Deze goedkope staafmatten zijn op dit moment een populaire afscheiding in Nederland. Zowel een afscheiding voor in de tuin als een inbraakwerend hek voor bedrijven is dit geen probleem voor dit deze dubbelstaatmatten. De voordelige dubbelstaafmatten en onderdelen zijn standaard behandeld tegen roestvorming en voorzien van een poedercoating in het groen (RAL 6009) grijs (RAL 7016) of zwart (RAL 9005). Naast de dubbelstaafmatten bieden wij een compleet assortiment in palen, onderdelen en gereedschappen.
Nieuw sierhekwerk
Vanaf vandaag hebben we ons assortiment uitgebreid met nieuw sierhekwerk! We kunnen vanaf vandaag 4 verschillende modellen aanbieden in 3 verschillende kleuren. En het mooie: Alles is direct uit voorraad leverbaar!
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6