The wishlist name can't be left blank
sierhekken

Informatiepagina

Sierhekken

Ontdek hieronder het grootste assortiment sierhekwerken tuin van Nederland!

Sierhekken bij Hekkenwereld, grootste assortiment van Nederland

Als u op zoek bent naar sierhekwerk dan kan Hekkenwereld u verder helpen. Wij hebben een ruim en voordelig assortiment in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan sierhekken, spijlen,- en landhekken, een loopdeur of een inrijpoort. Spijlenhekken zien we niet alleen op bedrijventerreinen maar ook rondom woningen. Deze hekken bieden een goede uitkomst om inbraken te voorkomen. Deze hekken zijn enkellaags gepoedercoat in de kleuren zwart, grijs en groen én standaard verzinkt. Een prachtig sierhek in uw tuin moet een mooie uitstraling hebben, want het is eigenlijk het visitekaartje voor de rest van uw huis. Wij bieden een groot assortiment met diverse mooie modellen sierhekken. Bent u al bekend met onze diversiteit in een sierhek? Klik hieronder op 'bekijk het aanbod' en ontdek het sierhek van uw ideaalbeeld. 

Sierhek bestellen uit een ruim assortiment

Onze sierhekken zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en sierhek prijzen. Hierdoor zal uw gewenste sierhekwerk hopelijk aan uw eisen voldoen. Ons streven is om de klant niet teleur te stellen. Nog een voordeel van onze sierhekken; doordat de lengtes aanpasbaar zijn, is het plaatsen van een sierhek zeer makkelijk. Alle hekken worden uit metaal vervaardigd en uiteindelijk verzinkt en gepoedercoat. Naast dat deze constructie zeer stabiel en voordelig is, is deze ook kindvriendelijk. Heeft u al een kijkje genomen in ons assortiment? Want wilt u gaan voor een strakke uitstraling in uw tuin? Dan moet u eens een kijkje nemen bij sierhek Rome, want wellicht is dit sierhek misschien wel wat voor u? Gaat u toch liever voor een klassieker model wilt, dan zijn de sierhekken Parijs of Wenen meer geschikt voor uw tuin. De sierhekken bestaan uit een compleet pakket met kleur, lengte en hoogte naar keuze. Alle sierhekken zijn leverbaar in de lengte 2 meter t/m 50 meter.

Uw ideale sierhek zelf samenstellen via ons nieuwe systeem

Sinds kort hebben wij een unieke configurator ontwikkeld die u helpt in het bepalen van uw ideale sierhek. Dankzij deze configurator kunt u gratis en super eenvoudig een ontwerp maken hoe het sierhek zal staan in uw tuin. We starten met het geven van een naam voor uw sierhek. In het begin kunt u de keuze maken tussen verschillende soorten punten. Deze punten zijn: geen punt, punt 151, punt 272, punt 251, punt 161 en punt 41. Hiernaast kunt u een keuze maken uit de vulling van uw sierhek. Deze vullingen zijn: geen vulling, krul, ovaal, cirkel en vierkant. Tot slot bespreken we uw wens betreffende de spijlen van uw sierhek. U heeft de keuze uit: diameter 16mm (rond), diameter 20 mm (rond), diameter 15x15 mm (vierkant) en diameter 20x20 mm (vierkant). Uw gekozen sierhek bestellen kan vervolgens worden weergegeven in uw ideale kleur. U heeft de keuze uit: verzinkt, groen (RAL 6009), groen (RAL 6064), grijs (RAL 7016), grijs (RAL 7021), zwart (RAL 9005), wit (RAL9010) en blauw (RAL 5011). Wat we hierboven dus al hadden aangegeven, de keuze is dus echt reuze. Klik hier om uw ideale sierhek kopen gratis te ontwerpen. 

Sierhekken: ons overzicht

Bij hekken winkel Hekkenwereld streven wij naar kwaliteit van uw tuinomheining. Bij ons kunt u een hek bestellen als u denkt aan het opknappen van uw tuin. Hiernaast leveren wij uit voorraad, bieden een eenvoudige zelfmontage én waarborgen een zo aantrekkelijke prijs voor u als klant. Voor ons is het belangrijk u een zo goed mogelijk advies te geven. Hek op maat van Hekkenwereld maakt het voor u mogelijk om uw tuinhek geheel naar eigen wens en budget samen te stellen. Sinds kort is het ook mogelijk om uw sierhek 100% gratis te ontwerpen/ tekenen. Dit kan enorm eenvoudig binnen enkele minuten. Klik hier om uw ideale voordelige hek vanuit huis te ontwerpen.