The wishlist name can't be left blank
dit is voor de alt text

Informatiepagina

Sierhekwerk op maat

Lees snel verder!

Hekkenwereld is de grootste in het aanbod van sierhekwerk op maat

Als u op zoek bent naar een hekwerk speciaal op maat, dan kan Hekkenwereld u verder helpen. Wij hebben een ruim en voordelig assortiment in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan sierhekken, spijlen,- en landhekken, een loopdeur of een inrijpoort. Dit is een poort die de u kunt gebruiken om met uw auto doorheen te rijden. Een loopdeur is de doorgang naar uw woning. Ook deze loopdeur biedt een afsluiting naar de openbare weg. Spijlenhekken zien we niet alleen op bedrijfsterreinen maar ook rondom woningen. Deze hekken bieden een goede uitkomst om inbraken te voorkomen. Deze hekken zijn enkellaags gepoedercoat in verschillende RAL-kleuren én standaard verzinkt. Een sierhekwerk in uw tuin moet een mooie uitstraling hebben, het is eigenlijk het visitekaartje voor de rest van uw huis. Wij bieden een groot assortiment met diverse mooie modellen. Bent u al bekend met onze diversiteit in hekken op maat?

Een sierhekwerk op maat plaatsen is een fluitje van een cent

Ons sierhekwerk op maat is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en prijzen. Hierdoor zal uw gewenste sierhekwerk op maat aan uw eisen voldoen. Ons streven is om de klant niet teleur te stellen. Nog een voordeel van onze sierhekwerken; doordat de lengtes aanpasbaar zijn, is het plaatsen van een sierhekwerk zeer gemakkelijk. Alle hekken worden uit metaal ijzerwerk vervaardigd en uiteindelijk verzinkt en gepoedercoat. Naast dat deze constructie zeer stabiel en voordelig is, is hij ook erg kindvriendelijk. Heeft u al een kijkje genomen in ons assortiment? Wilt u voor een strakke vormgeving in uw tuin? Dan is sierhek Rome misschien wel wat voor u? Als u toch liever een klassieker model wilt, dan zijn sierhekwerk Parijs of Wenen meer geschikt in uw tuin? De sierhekken kunnen ook besteld worden als compleet pakket met kleur, lengte en hoogte naar keuze. Dit sierhekwerk is leverbaar in lengtes per 2 meter, en kunt u zelf op maat maken. Benieuwd naar onze sierhek prijzen? Klik dan hier.

Hoe stel ik zelf mijn sierhekwerk op maat samen?

Met behulp van onze bestelhulp, dé unieke service van Hekkenwereld, kunnen wij samen met u uw gewenste sierhekwerk op maat samenstellen. Door middel van een aantal overzichtelijke stappen kunt u precies uw doorgeven welk sierhek u wilt hebben. Ben u klaar met samenstellen? Dan kunt u uw bestelling plaatsen en wordt alles binnen vijf dagen bij u thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice. Wist u al dat u boven de 500 euro voor uw bestellingen géén bezorgkosten betaalt? Dit maakt het nog aantrekkelijker om uw sierhekwerk op maat vandaag nog te bestellen. En zult u nog blijer zijn met uw aankoop.

Klanttevredenheid sierhekwerk op maat: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort sierhekwerk op maat bij Hekkenwereld een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw sierhekwerk op maat, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

 

Het bestellen van uw sierhekwerk op maat kan in 3 stappen

Met behulp van de volgende stappen kunt u uw sierhekwerk op maat samenstellen:

 

  • U selecteert uw gewenste sierhekwerk;
  • U vult de benodigde aantal delen in;
  • U selecteert uw benodigde tussenpalen;
  • U selecteert uw eventuele hoekpalen;
  • U selecteert uw benodigde eindpalen;
  • U selecteert uw (eventuele) muurbevestiging en/of betonzakken.

dit is voor de alt text

 

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat sierhekwerk op maat voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over ons sierhekwerk op maat? 

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.