The wishlist name can't be left blank
Sierhekwerken tuin

Informatiepagina

Sierhekwerken tuin

Lees hieronder meer!

Ons assortiment aan sierhekwerken tuin

Hekkenwereld levert sierhekwerken van uitstekende kwaliteit. Een sierhekwerk op maat is een aanvulling op uw woning en zal jarenlang naar goed behoren moeten kunnen functioneren. Kwaliteit heeft Hekkenwereld hierdoor hoog in het vaandel staan. Bij Hekkenwereld bieden wij sierhekwerken goedkoop aan, maar wel vervaardigd uit metaal ijzerwerk en staal. Hierdoor is de stevigheid van de sierhekwerken tuin gewaarborgd en zal het jaren mee kunnen gaan. Doordat sierhekwerken tuin beschikbaar is in allerlei verschillende maten, kleuren en prijzen, is er altijd een sierhekwerk dat past bij uw persoonlijke wensen. Neem eens een kijkje in onze online webshop dat vol staat met sierhekwerk goedkoop. Hier vindt u sierhekwerken tuin, spijlen- en landhekken, loopdeuren of inrijpoorten. Inrijpoorten zien we vandaag de dag als afsluiting van uw tuin naar de openbare weg, om zo de veiligheid van uw kinderen of huisdieren te waarborgen. Spijlenhekken zien we vaak terug rondom schoolpleinen of bedrijventerreinen. Alle spijlen sierhekwerken zijn elektrostatisch gepoedercoat. Uiteindelijk is een sierhekwerk voor uw tuin het visitekaartje van uw huis én tuin. Met behulp van onze bestelhulp kunt u zelf, of samen met een medewerker van Hekkenwereld, uw sierhekwerken tuin samenstellen. Door middel van een aantal stappen kunt u al uw wensen wat betreft uw sierhekwerken tuin doorgeven. Alles gecontroleerd? Niks vergeten? Bestellen dan maar! Binnen 5 werkdagen wordt uw sierhekwerken tuin bij u thuisbezorgd. Dat wordt nu achteroverleunen en wachten op uw sierhekwerken tuin! Bekijk hieronder ons meest actuele aanbod sierhekwerken tuin.

Smaken verschillen

En dat is helemaal niet erg. Hekkenwereld heeft voor ieder wat wils. Heeft u al een kijkje genomen bij het sierlijke sierhekwerken tuin Parijs? Of misschien liever een wat strakker uiterlijk, zoals sierhekwerken tuin Rome? Of liever sierhekwerken tuin Wenen? Een vrij strak ontwerp, maar met een sierlijk aspect. Neem snel een kijkje in onze online webshop. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze vestiging in Maasland. Hier kunt u alle sierhekwerken tuin in het echt zien! En natuurlijk staan wij ook daar voor u klaar om al uw wensen te bespreken of vragen te beantwoorden.

Twijfels?

Mocht u toch nog twijfelen over welk type, kleur of hoogte van uw hek, dan kunt u altijd onze locatie bezoeken in Maasland. Hier kunt u alle hekken uit de webshop bekijken. Hopelijk maakt het de keus niet moeilijker met al die keus! Wij helpen u graag met het vinden van uw juiste hekwerk. Oeps! Toch niet helemaal juist gemeten? Past het hek niet? Met behulp van een ijzerzaag kunt u zelf zeer gemakkelijk de lengte van sierhekwerken tuin aanpassen. Eenvoudiger kan niet!

Tijd om aan de slag te gaan!

Bij Hekkenwereld is de ‘keuze reuze’. Op zoek naar een modern hekwerk? Of liever een klassieker model? Neem eens een kijkje in de online webshop. Waarschijnlijk staat op onze website een hekwerken tuin waar u zo enthousiast van wordt! En wist u dat wij binnen 5 werkdagen uw hekwerken tuin bij u thuis afleveren? Tevens betaalt u bij een bestelling boven de 500 euro geen verzendkosten. Sierhekwerken zien we vaak terug in zowel de voortuin als de achtertuin. Vooral een voortuin hekwerk is een visitekaartje voor uw woning.

Hieronder staat nog kort beschreven hoe u uw sierhekwerken tuin besteld:

- U selecteert uw gewenste sierhekwerk; - U vult de benodigde aantal delen in; - U selecteert uw benodigde tussenpalen; - U selecteert uw eventuele hoekpalen; - U selecteert uw benodigde eindpalen; - U selecteert uw (eventuele) muurbevestiging en/of betonzakken. Al onze hekwerken zijn gemakkelijk te monteren dankzij onze montagehandleiding(en)

Klanttevredenheid: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw sierhekweren tuin, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat sierhekwerken tuin Hekkenwereld voor u kan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact

Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over hekwerken of andere producten te beantwoorden. Een eigen account aanmaken in onze webshop maakt het voor onze klantenservice nog makkelijker om met u mee te kijken en u telefonisch advies te geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.