The wishlist name can't be left blank

Gaasmatten

14 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Vuren paal - 70x70mm - 270 cm
  Vuren paal - 70x70mm - 270 cm
  Deze geïmpregneerde vuren paal is gemakkelijk te gebruiken om de gaasmatten aan te bevestigen. Heeft een lengte van 270 centimeter.
    € 22,95 € 18,97
  Toevoegen
 2. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen

14 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waar gebruik je gaasmatten voor?

De gaasmatten van Hekkenwereld kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als afscheiding voor pluimvee of andere dieren. Of om klimplanten tegenaan te laten groeien. Door de stevigheid en stabiliteit van de gaasmatten, kunnen de gaasmatten prima het gewicht van planten dragen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed bij Hekkenwereld. U geeft niet onnodig te veel geld uit voor dit type hekwerk. De kwaliteit van deze hoogwaardige afscheiding is gewaarborgd. Bekijk hierboven ons assortiment gaaspaneel bestellen.


Gaasmatten bij Hekkenwereld scoren een 9,5 als klanttevredenheid

Wij bij gaasmatten Hekkenwereld vinden het belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze gaasmat bestellen een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Kenmerken van de gaasmatten van Hekkenwereld

Alle gaashekwerken zijn van uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Wij kunnen deze kwaliteit waarborgen door gebruik te maken van massief draad en deze af te werken met state-of-the-art productietechnieken. Alle gaasmatten zijn vervaardigd uit draad en behandeld met voorverzinkt staal (zendzimir), om zo een lange levensduur te garanderen. Zo gaan de gaasmatten jarenlang mee! Tevens is dit hekwerk kindvriendelijk en krijgt u 2 jaar garantie. Bij elke levering verzorgen wij altijd een uitgebreide montagehandleiding. Via onze bestelhulp kunt u uw bestelling in orde maken. 


Hekkenwereld helpt!

Bent u niet alleen op zoek naar gaaspanelen? Wij bieden ook een assortiment aan in matten, schanskorven, palen en overige onderdelen. Waar u bij Hekkenwereld ook naar op zoek bent, wij stellen u vast niet teleur. Uw bestelling kunt u eenvoudig in de webshop bestellen. Dankzij onze overzichtelijke webshop heeft u de tijd om rustig alle producten te bekijken, te oriënteren en te beslissen, zonder overhaaste beslissingen te nemen. Ook bieden wij u een klantgericht advies terwijl u online uw aankopen selecteert.

Hoe gaaspaneel plaatsen?

Een gaaspaneel is met behulp van onze montage handleiding gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat maken tijdens de montage. Tijdens de montage loopt u simpelweg de stappen van de handleiding af om zo op de juiste manier de gaaspanelen te monteren.

Waar kan je gaaspanelen voor gebruiken?

Gaaspanelen zijn de goedkoopste oplossing voor een permanente erfafscheiding. U kunt een gaaspaneel laten begroeien met diverse soorten klimplanten, waardoor u meer privacy creëert en er op deze manier een duurzame en groene erfafscheiding van maakt.

Wat kosten gaaspanelen per meter?

Onze gaaspanelen zijn leverbaar vanaf ongeveer € 40,- per meter inclusief btw en compleet met houten palen en klemmen. De gaaspanelen zelf zijn verzinkt zodat deze niet gaan roesten. De palen zijn van vuren hout en de klemmen zijn ook verzinkt om roesten tegen te gaan.