The wishlist name can't be left blank
stalen hek

Informatiepagina

Stalen hek

Lees verder!

Een stalen hek op voorraad bij Hekkenwereld

Hekken, hekken en nog eens hekken. In de zoektocht naar een geschikt hekwerk komen er ontzettend veel webshops en leveranciers op u af. De ene partij is goedkoper, terwijl de ander een betere prijs-kwaliteit verhouding heeft. We begrijpen dat de keuze in een geschikt hek een lastige kan zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring (35+) hebben wij de kennis, expertise en kunde in huis om de kwaliteit te waarborgen die u van een hekwerk kan en mag verwachten. Een stalen hek moet immers voor enkele tientallen jaren meegaan. Hekkenwereld biedt alle soorten hekken aan voor elke behoefte. Wij bij stalen hek Hekkenwereld helpen u graag in uw speurtocht naar een hek dat past binnen uw wensen en budget. Ons assortiment is heel uiteenlopend; van tuinhekken op maat, tot staafmatten en standaard hekken. Hekkenwereld heeft een groot assortiment als het gaat om stalen tuinhekken. Deze standaard behandelde hekken tegen roestvorming zijn voordelig geprijsd. Hiernaast bevatten deze stalen hekken een poedercoating in onder andere groen (RAL 6009), grijs (RAL 7016) of zwart (RAL 9005). Op zoek naar meer? Ons assortiment biedt u ook de mogelijkheid in matten, gaas, schanskorven, palen en overige onderdelen. Waar u ook naar op zoek bent, bij Hekkenwereld stellen wij u niet teleur! Klik hieronder om ons actuele aanbod te bekijken. 

Familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en expertise

De robuustheid, stabiliteit en expertise van onze stalen hekken worden gewaarborgd door het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldige behandeling. We lopen inmiddels als familiebedrijf al wat jaren mee in de wereld van de hekken, 35 jaar om precies te zijn. Doordat wij enkel en alleen samenwerken met producenten die onze kernwaarden kunnen leveren, kunnen wij de garantie geven op onze service en producten. Een garantie dat u jaren plezier zult gaan beleven van uw nieuwe stalen hekwerk. Belangrijk voor ons is in ieder geval dat wij goed kunnen samenwerken met onze leveranciers. Doordat we hiermee een uitstekende relatie onderhouden kunnen we er bij stalen hek voor zorgen dat het productieproces verloopt conform onze hoge standaarden. Mocht u hierover vragen hebben of gewoon meer willen weten over stalen hekwerken, stuur ons dan gerust een berichtje via de mail of chat. Via onze chat-functie (zie icoontje rechtsonderin deze pagina) helpen wij u graag met al uw vragen. 

 

De voordelen van stalen hek?

Voordelen van goedkope en kwalitatief stalen hekken:  

  • Alle hekwerken bevatten een montagehandleiding voor eenvoudige montage;
  • Hekkenwereld biedt de scherpe prijzen;
  • Direct in contact via de chat met één van onze medewerkers;
  • Best beoordeeld met een 9,5 door onze klanten;
  • Grootste assortiment van Nederland in hekken, staafmatten en onderdelen;
  • Alle hekwerken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en typen;
  • Hekkenwereld biedt een snelle bezorging van uw hekwerk(en);
  • Door onze eigen bezorgservice verloopt verzending en levering vlekkeloos;
  • Elk individueel stalen hek bestaat uit de hoogste kwaliteit;
  • Hekkenwereld heeft ook een zeer groot aanbod in tweedehandshekwerk.

stalen hek hekkenwereld

 

Bekijk ons aanbod stalen hekken op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat stalen tuinhek voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Stalen tuinhekken: best beoordeeld met een 9,5!

Wat wij enorm belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld en stalen hek een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Lees hier wat ruim 825 klanten van ons vinden.