The wishlist name can't be left blank
stalen hekwerk

Informatiepagina

Stalen hekwerk

Lees verder!

Al 35+ jaar de stalen webshop in hekken van Nederland

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en expertise in huis om tegen een scherpe prijs de kwaliteit te handhaven die u van een stalen hekwerk mag en kunt verwachten. Hiernaast is vrijwel grotendeels het assortiment stalen tuinhekken bij Hekkenwereld uit voorraad leverbaar. Belangrijk is om een idee te krijgen hoe het assortiment bij Hekkenwereld eruit ziet. Onderaan deze alinea kunt u klikken op 'bekijk het aanbod'. Waarschijnlijk valt u meteen op dat het assortiment bij stalen hekwerk Hekkewereld best ruim te noemen is. Gemiddeld gezien maken we onderscheid in de volgende typen hekwerken: hekken, staafmatten, hekwerkpakketten en schuttingen. Bij hekken bestaat het aanbod uit standaard hekken, hekken op maat, spijlenhekken, bouwhekken en landhekken. Het assortiment staafmatten bestaat uit enkelstaafmatten, dubbelstaafmatten en gaasmatten. Binnen onze hekwerkpakketten bent u ervan verzekerd dat u een compleet pakket heeft van uw ideale hekwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan staafmatten inclusief een tussenpaal, hoekpaal en eindpaal. Uiteraard is het gehele pakket leverbaar in verschillende kleuren (o.a. verzinkt, groen (RAL 6009); Grijs (RAL 7016), en zwart (RAL 9005). Bekijk hieronder ons aanbod stalen hekken.

Stalen hekwerk en ons assortiment

Uw eigen wensen, budget en moeilijkheidsgraad van montage zijn één van de punten die vaak naar voren komen als we vragen wat belangrijk is voor het uitzoeken van een hekwerk. Doordat wij bij elke verzending en levering bij stalen hekwerk een uitgebreide montagehandleiding meesturen wordt ook het monteren een eenvoudige taak. Elk stalen hek beschikt over unieke eigenschappen en kleuren. De hekken die wij hebben zijn in verschillende typen, modellen, kleuren en afmetingen beschikbaar. Voor vrijwel alle hekwerken geldt dat ze universeel toepasbaar zijn en de mogelijkheden dus bijna eindeloos zijn. Vanuit de fabriek worden alle stalen hekwerk speciaal behandeld tegen roestvorming en invloeden van buitenaf. Dankzij dit verzinkten en poedercoaten kunnen wij u de garantie bieden dat u minimaal tientallen jaren plezier zult beleven aan uw stalen hekwerk. Dankzij onze goede samenwerkingen met onze leveranciers kunnen wij ook de prijs kwaliteit verhouding op een optimaal niveau houden. Zo bent u ervan verzekerd dat er altijd een stalen hekwerk is dat past binnen uw wensen en budget. 

Voordelen stalen hekwerk Hekkenwereld

Wat zijn de voordelen van een hekwerk staal bij Hekkenwereld?

  • Gemakkelijk contact leggen met een van onze medewerkers via onze chat functie (zie icoon rechtsonderin);
  • Heel erg eenvoudig uw bestelling compleet maken dankzij onze bestelservice;
  • Makkelijk te monteren met onze (uitgebreide) montagehandleidingen;
  • Staafmatten door onze eigen bezorgservice snel geleverd;
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en typen;
  • Al 35 jaar ervaring in de wereld van hekken;
  • De ideale mix tussen kwaliteit en prijs;
  • Grotendeels uit voorraad leverbaar.

stalen hekwerk hekkenwereld

 

Krijg een impressie van uw stalen hekwerk op onze Socials

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hek staal voor uw tuin zou kunnen betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Klanttevredenheid stalen hekwerk: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Ze zeggen altijd 'een klant is koning'. Dit vinden wij bij Hekkenwereld ook. Alleen willen wij wel dat deze koning wordt omgeven door een stalen tuinhek. Als koning wil je immers ongenodigde gasten en indringers weren van jouw paleis! Wat wij enorm belangrijk vinden is dat de klant (koning) altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort stalen hekwerk bij Hekkenwereld een 9,5 als cijfer wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 825+ bestaande klanten voor recensie achterlaten.