The wishlist name can't be left blank
stalen tuinhek

Informatiepagina

Stalen Tuinhek

Lees verder!

Voor een stalen tuinhek moet u bij Hekkenwereld zijn

Als u op zoek bent naar een stalen tuinhek dan bent u bij Hekkenwereld aan het goede adres. Hekkenwereld biedt alle soorten hekken aan die u maar wilt. Ons assortiment is heel uiteenlopend; van tuinafscheiding tot inbraak werende hekken voor bedrijven. Hekkenwereld heeft een groot assortiment als het gaat om stalen hekken. Dit assortiment is standaard behandeld tegen roestvorming én zijn voordelig qua prijs. Tevens zijn ze voorzien van een poedercoating in groen (RAL 6009), grijs (RAL 7016) of zwart (RAL 9005). Niet alleen op zoek naar een stalen tuinhek? Daarnaast bieden wij ook een assortiment in matten, gaas, schanskorven, palen en overige onderdelen. Waar u ook naar op zoek bent, bij Hekkenwereld stellen wij u niet teleur! 

Hekwerk van Hekkenwereld biedt kwaliteit

De kwaliteit en stabiliteit van onze stalen tuinhekken wordt gewaarborgd door gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldige behandeling. Wist u ook dat al ons stalen hekwerk in diverse hoogtes voorradig is? Zo bent u altijd verzekerd van een voor u op maat gemaakt hekwerk. Als u nu niet weet welk stalen tuinhek geschikt is voor uw tuin, dan bieden wij in onze webshop een compleet en voordelig aanbod van ons assortiment aan.

 

Onze voordelen van stalen tuinhek

Voordelen van een goedkoop en kwalitatief stalen tuinhek:  

 

  • Alle hekwerken bevatten een montagehandleiding voor eenvoudige montage;
  • Hekkenwereld biedt de scherpste internetprijzen;
  • De meeste voordelige vervoer tarieven;
  • Alle hekwerken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren;
  • Hekkenwereld biedt een snelle bezorging van uw hekwerk(en);
  • Door onze eigen bezorgservice verloopt verzending en levering vlekkeloos;
  • Elk individueel stalen tuinhek bestaat uit de hoogste kwaliteit;
  • Hekkenwereld heeft ook een zeer groot aanbod in tweedehandshekwerk.

stalen tuinhek hekkenwereld

 

Bestel nu uw stalen tuinhek eenvoudig bij Hekwinkel Hekkenwereld

Uw stalen tuinhek kunt u eenvoudig bestellen wanneer u maar wilt, dankzij onze webshop. U heeft online veel meer tijd om al onze producten rustig te bekijken, te oriënteren en te beslissen over uw (eventuele) aankoop, zonder overhaaste beslissingen te nemen in een winkel. Ook bieden wij u een klantgericht advies terwijl u online uw aankopen selecteert. Neemt u de tijd om het gehele assortiment van stalen tuinhekken te bekijken.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat stalen tuinhek voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Stalen tuinhek & klanttevredenheid: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld en stalen tuinhek een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw sierhekwerk prijzen, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Contact 

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.