The wishlist name can't be left blank

Tuinhek bestellen

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hekwerk op maat
  Hekwerk op maat

  Hekwerk op maat is een tuinhek die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog veel me...

  vanaf
    vanaf  € 125,00 € 103,31
  Toevoegen
 2. Loopdeur op maat - Recht
  Loopdeur op maat - Recht

  Loopdeur op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en n...

  vanaf
    vanaf  € 580,00 € 479,34
  Toevoegen
 3. Loopdeur op maat - Getoogd
  Loopdeur op maat - Getoogd

  Loopdeur op maat - Getoogd is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
    vanaf  € 580,00 € 479,34
  Toevoegen
 4. Inrijpoort op maat - Recht
  Inrijpoort op maat - Recht

  Inrijpoort op maat - Recht is een loopdeur die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en...

  vanaf
    vanaf  € 1.140,00 € 942,15
  Toevoegen
 5. Inrijpoort op maat - Getoogd
  Inrijpoort op maat - Getoogd

  Inrijpoort op maat - Getoogd is een inrijpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kieze...

  vanaf
    vanaf  € 1.140,00 € 942,15
  Toevoegen
 6. Schuifpoort op maat
  Schuifpoort op maat

  Schuifpoort op maat is een schuifpoort die zich kenmerkt doordat u echt alles kunt configureren. U heeft de mogelijkheid om verschillende punten en vullingen te kiezen en nog...

  vanaf
    vanaf  € 1.920,00 € 1.586,78
  Toevoegen
 7. Tuinhek - Parijs
  Tuinhek - Parijs

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  € 115,95 € 95,83
  Toevoegen
 8. Loopdeur - Parijs
  Loopdeur - Parijs

  Deze loopdeur is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De loopdeur is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  € 305,03 € 252,09
  Toevoegen
 9. Inrijpoort - Parijs
  Inrijpoort - Parijs

  Deze inrijpoort is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De inrijpoort is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  € 536,48 € 443,37
  Toevoegen
 10. Tuinhek - Rome
  Tuinhek - Rome

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons Tuinhek.

  vanaf
    vanaf  € 99,44 € 82,18
  Toevoegen
 11. Loopdeur - Rome
  Loopdeur - Rome

  Deze loopdeur is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De loopdeur is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  € 288,41 € 238,36
  Toevoegen
 12. Inrijpoort - Rome
  Inrijpoort - Rome

  Deze inrijpoort is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt en gepoedercoat. De inrijpoort is ook makkelijk in breedte aanpasbaar.

  vanaf
    vanaf  € 503,23 € 415,89
  Toevoegen

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Leuk u te verwelkomen op deze pagina dat vol staat met relevante informatie over het bestellen van uw ideale tuinhek. In de wereld van tuinhekwerken is de keuze reuze. Er zijn verschillende aanbieders die u via Google tegen kunt komen. Iedere aanbieder heeft haar eigen assortiment en probeert u natuurlijk te verleiden tot het doen van een aankoop. Bij tuinhek bestellen Hekkenwereld vinden wij dat kwaliteit, stabiliteit en robuustheid van ons assortiment de kernwaarden moeten zijn. Hiernaast zijn wij ook bewust van het feit dat wij één van de meest voordelige hekwerkleveranciers van Nederland zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak (+35 jaar) kunnen wij de kernwaarden centraal stellen binnen ons assortiment zonder daarbij in te leveren op voordelige prijzen. Wat zo ideaal is aan onze hekwerken, is dat alles aanpasbaar is in lengte en breedte. Dit maakt het plaatsen van een stalen tuinhek eigenlijk ontzettend gemakkelijk.

 

Tuinhek bestellen en ons assortiment

Bij Hekkenwereld kunt u terecht voor alle typen hekwerken, namelijk; onze Sier,- Industrie,- Bouw,- en Landhekken. Bent u op zoek naar tuinhekken voor uw tuin, dan kijken wij graag met u mee. Wij streven ernaar dat bijvoorbeeld een sierhek de voortuin een mooi aangezicht geeft, maar ook een goede afscheiding van uw terrein betekent. Bent u meer op zoek naar een hek dat inbraken voorkomt, dan zijn de spijlenhekken van Hekkenwereld een interessante keuze. Deze hekwerken worden speciaal op maat gemaakt om uw tuin of terrein zo goed mogelijk te omheinen. De landhekken worden vooral ingezet als natuurlijke omheining op veelal veehouderijbedrijven. Bouwhekken worden gebruikt als afzetting van een bouwplaats. Bent u al op de hoogte van het feit dat alle hekwerken van Hekkenwereld zijn gegalvaniseerd en vervaardigd uit massief draad. Het hek is door deze constructie een stabiele en functionele oplossing. Kortom, wat ook de reden is dat u een van onze mooie hekwerken wilt kopen, wij staan voor u klaar. Bekijk hier ons algemene assortiment tuinhek voortuin.

Bij Hekkenwereld leveren wij het grootste assortiment tuinhek kopen van Nederland. Ons assortiment tuinhekken is leverbaar in diverse maten, prijzen en kleuren. Al onze tuinhekken worden uit metaal ijzerwerk vervaardigd en zijn vanuit de basis verzinkt en gepoedercoat. Naast dat deze constructie zeer stabiel en voordelig is, is hij ook erg kindvriendelijk. Het is belangrijk om te bekijken wat uw individuele wens is als het gaat om een tuinhek. Wilt u bijvoorbeeld een strakke vormgeving in uw tuin? Neem dan eens een kijkje bij ons tuinhek Rome. Gaat u toch liever voor een klassieker model, dan zijn de sierhekken Parijs of Wenen waarschijnlijk meer geschikt voor uw tuin. De tuinhekken bestaan uit een compleet pakket met kleur, lengte en hoogte naar keuze. Alle sierhekken zijn leverbaar in de lengte 2 meter t/m 50 meter. Los van ons assortiment in strakke en klassieke modellen is het ook bij ons mogelijk uw tuinhek geheel naar eigen wens samen te stellen. Lees hieronder bij ‘configurator’ snel meer!

 

Uw eigen tuinhek 100% naar eigen smaak samenstellen? Dat kan bij tuinhek bestellen Hekkenwereld!

Wij begrijpen als geen ander dat een tuinhek een product is dat moet passen bij uw eigen persoonlijke wensen. Ondanks ons grote assortiment in verschillende soorten hekken kan het best voorkomen dat u bepaalde onderdelen van een dergelijk hekwerk met elkaar zou willen combineren. Om hierop in te spelen hebben wij de configurator ontwikkeld. Dit geeft u de mogelijkheid om uw ideale hek 100% naar eigen smaak samen te stellen. Een kort overzicht hoe gemakkelijk deze configurator werkt. We starten met het geven van een naam van uw hekwerk. In het begin kunt u de keuze maken tussen verschillende soorten punten. Deze punten zijn: geen punt, punt 151, punt 272, punt 251, punt 161 en punt 41. Hiernaast kunt u een keuze maken uit de vulling van uw hek. Deze vullingen zijn: geen vulling, krul, ovaal, cirkel en vierkant. Tot slot bespreken we uw wens betreffende de spijlen van uw sierhek. U heeft de keuze uit: diameter 16mm (rond), diameter 20 mm (rond), diameter 15x15 mm (vierkant) en diameter 20x20 mm (vierkant). Uw gekozen hek kan vervolgens worden weergegeven in uw ideale kleur. U heeft de keuze uit: verzinkt, groen (RAL 6009), groen (RAL 6064), grijs (RAL 7016), grijs (RAL 7021), zwart (RAL 9005), wit (RAL9010) en blauw (RAL 5011). Wat we hierboven dus al hadden aangegeven, de keuze is dus écht enorm. Klik hier om uw tuinhekken bij Hekkenwereld te ontwerpen. Valt de uiteindelijke keuze op een tuinhek ijzer, of gaat u toch voor het tuinhek metaal?


Tuinhek bestellen bij Hekkenwereld scoort een 9.5 als klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze tuinhekwerken een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten (inmiddels 850+) over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Wat is er te zien op onze Social Media pagina's?

Naast onze webshop verwelkomen wij u ook graag om onze Social Media pagina’s te volgen. Benieuwd geworden wat goedkoop tuinhek Hekkenwereld voor u kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.