The wishlist name can't be left blank
tuinhek kopen

Informatiepagina

Tuinhek kopen

Tuinhekken van Hekkenwereld, een begrip in Nederland.

Assortiment tuinhekken bij Hekkenwereld

Als het gaat om het kopen van een tuinhek bent u bij Hekkenwereld aan het juiste online en fysieke adres. Misschien loopt u al een langere tijd met het idee om een tuinhek te bekijken. Hierbij is het belangrijk om een hekkenleverancier te vinden, die goed aansluit bij uw eigen budget en wensen. Op deze pagina geven wij u een overzicht van ons gehele assortiment tuinhekken. Hieronder een overzicht van de punten waaruit een tuinhek kopen kan bestaan.

Soorten tuinhek: tuinhek standaard, tuinhek op maat, spijlenhek, bouwhek, landhek, loopdeur standaard, loopdeur op maat, inrijpoort standaard, inrijpoort op maat, schuifpoort, schuifpoort op maat.
Kleuren: onder andere verzinkt, zwart, grijs en groen.
Modellen: Parijs, Rome, Wenen, Dublin, Toronto, Napels, Peru, Malta, Rimboe, Cuba, Landhek kleinvee, Landhek grootvee.
Materiaal: staal, aluminium, pvc, kunststof, RVS, beton, verzinkt.
Behandeling: verzinkt, sendzimir verzinkt, thermisch verzinkt, enkellaags poedercoating, dubbellaags poedercoating.

Tuinhek 100% naar eigen smaak samenstellen? Dat kan!

Onze tuinhekken zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en prijzen. Een groot voordeel van onze tuinhekken is dat de lengtes geheel naar eigen wens te bestellen zijn. Alle hekken worden uit kwalitatief ijzerwerk vervaardigd en uiteindelijk verzinkt en gepoedercoat. Naast dat deze constructie enorm stabiel en voordelig is, is ons assortiment tuinhek ook meerendeel kindvriendelijk. Heeft u al een kijkje genomen in ons assortiment? Want wilt u gaan voor een strakke uitstraling in uw tuin? Dan kunt u een kijkje nemen bij sierhek Rome, want wellicht is dit sierhek misschien wel wat voor u? Gaat u toch liever voor een klassieker model, dan zijn de sierhekken Parijs of Wenen meer geschikt in uw tuin.

Bij Hekkenwereld hebben we iets unieks gemaakt, we hebben namelijk een configurator ontwikkeld dat u op weg helpt bij het bepalen van uw ideale tuinhek kopen. Hierdoor kunt u gratis en zeer eenvoudig een ontwerp maken hoe het tuinhek kopen zal staan in uw tuin. Een kort overzicht hoe gemakkelijk deze configurator werkt. We starten met het geven van een naam voor uw sierhek. In het begin kunt u de keuze maken tussen verschillende soorten punten. Deze punten zijn: geen punt, punt 151, punt 272, punt 251, punt 161 en punt 41. Hiernaast kunt u een keuze maken uit de vulling van uw tuinhek. Deze vullingen zijn: geen vulling, krul, ovaal, cirkel en vierkant. Tot slot bespreken we uw wens betreffende de spijlen van uw sierhek. U heeft de keuze uit: diameter 16mm (rond), diameter 20 mm (rond), diameter 15x15 mm (vierkant) en diameter 20x20 mm (vierkant). Uw gekozen tuinhek kopen kan vervolgens worden weergegeven in uw ideale kleur. U heeft de keuze uit: verzinkt, groen (RAL 6009), groen (RAL 6064), grijs (RAL 7016), grijs (RAL 7021), zwart (RAL 9005), wit (RAL9010) en blauw (RAL 5011). Wat we hierboven dus al hadden aangegeven, de keuze is dus echt reuze. Klik hier om uw ideale tuinhek kopen te ontwerpen. 

Social Media: tuinhekken kopen

Naast onze webshop verwelkomen wij u ook graag om onze Social Media pagina’s te volgen. Benieuwd geworden wat tuinhek kopen Hekkenwereld voor u kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Tuinhek kopen en de tevredenheid van onze klanten?

Onze klanten tevreden zien, is iets waar wij als team erg blij van worden! Daarom zijn wij ontzettend trots dat wij zo’n goed cijfer hebben gehaald wat betreft onze klanttevredenheid. Als u tevreden bent, halen wij daar veel energie uit om voor al onze klanten het beste hekwerk aan te bieden. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 850+ bestaande klanten voor mening achterlaten. Direct in contact komen met één van onze collega’s? Door te klikken op het chat-icoontje (zie rechtsonder deze pagina) opent u het chatvenster. Vervolgens zullen wij direct proberen met u in contact te komen. Wij kijken er alvast naar uit om al uw vragen te beantwoorden. Of misschien staat hier je antwoord al bij. Tot snel?