The wishlist name can't be left blank
tuinhek staal

Informatiepagina

Tuinhek staal

Lees verder!

Tuinhek staal: nét dat stukje meer

De gedachte speelt vaak al wat langer om wat extra’s uit te zoeken voor uw tuin. Natuurlijk kunt u hierbij denken aan het snoeien van bomen en het gazon, maar toch ontbreekt net dat ene speciale stukje. Hek staal speelt hierop in door het ruimste aanbod in hekwerken van Nederland aan te bieden. Ons assortiment stalen tuinhekken bestaat uit inrijpoorten, loopdeuren, sierhekken, spijlen- en landhekken. Door ieder tuinhek staal wordt vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen, kunnen wij de kwaliteit waarborgen die we voor ogen hebben met stalen tuinhekken. Tevens worden al onze hekwerken gepoedercoat en verzinkt. Op deze manier bent u verzekerd van een tuinhek staal waarvan u jarenlang plezier zal hebben.

Maak gebruik van onze handige tool: ‘Tuinhek op Maat’

Wanneer u het assortiment bekijkt op onze webshop zult u al gauw zien dat u de mogelijkheid heeft om een hekwerk in standaard maten te bestellen. Wanneer u echter de behoefte heeft om een tuinhek staal op de cm nauwkeurig te bestellen, is onze tool ‘Hek op Maat’ een perfecte mogelijkheid. U kunt via deze tool uw wens qua afmetingen geheel naar eigen smaak invullen. Hiernaast kunt u een keuze maken in kleur, uiteinde van het tuinhek staal, vulling, spijl en type paal. Zoals u eigenlijk al kunt zien zijn de mogelijkheden om van uw wens werkelijkheid te maken eindeloos bij tuinhek staal.

Montage eenvoudig dankzij meegeleverde handleiding

Over de montage van tuinhek staal absoluut geen zorgen! Bij elk product bij hekwerk staal wordt namelijk een zeer uitgebreide montagehandleiding meegeleverd. In deze handleiding staan alle belangrijke stappen uitgelegd op welke wijze u uw tuin moet voorbereiden en welke gereedschappen u nodig heeft. Uiteraard kunt u ons altijd bereiken als u nog verdere vragen heeft omtrent het monteren van uw tuinhek staal.

Klanttevredenheid bij tuinhek staal: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort tuinhek staal een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw tuinhek, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Bekijk ons actuele aanbod op Social Media!

Zoals hierboven aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor tuinhek staal aansluit bij uw (voor) tuin. Benieuwd geworden wat tuinhek staal voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

In contact komen met tuinhek staal Hekkenwereld?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.