The wishlist name can't be left blank

Verdien 25 euro cashback met sfeerfoto's

Heeft u een bestelling geplaatst, of wilt u nog een bestelling plaatsen? Hou er dan rekening mee dat je hier €25,- op kunt verdienen nadat uw project is afgerond. Wij bieden een cashback aan voor klanten die bij ons een bestelling hebben geplaatst 1 van onze vele hekwerken. Dit kan dus een tuinhek zijn, maar ook dubbelstaafmatten of gaas! Als uw project uiteindelijk gemonteerd is storten wij €25,- terug op uw rekening bij het toesturen van 3 kwalitatieve sfeerfoto's! Snel verdient dus!

Werkwijze
Nadat uw hekwerk is afgemonteerd, maak dan minimaal 3 mooie sfeerfoto's van uw situatie waarin het hekwerk een goede impressie geeft. Op deze manier kunnen wij toekomstige klanten blijvend inspireren over de mogelijkheden van ons hekwerk. Als u de foto's heeft gemaakt, kunt u ze vervolgens uploaden via onderstaand formulier. Zodra wij deze in goede order hebben ontvangen, storten wij de 25 euro binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.


 

Een kwalitatieve sfeerfoto is:
✓ Een foto van de omgeving/situatie waarin het hekwerk geplaatst is.
✓ Een foto waarbij de focus ligt op het hekwerk, en niet op de omgeving.
✓ Een foto die niet tegen de zon is in gemaakt.
✓ Een foto die gemaakt is met een schone lens.
✓ Een foto die op passende hekhoogte is genomen (dus bijvoorbeeld niet alleen vanuit staande positie naar beneden gericht bij een laag hekwerk).
✓ Een foto die wat betreft de camera altijd liggend is gemaak (dus niet staand).
 
Samengevat
Een kwalitatieve sfeerfoto is een foto van goede kwaliteit met als doel het overtuigen in welke sfeer en toepassingen dit hekwerk geplaatst kan worden. Deze actie is 12 weken geldig en gaat in vanaf de dag dat uw bestelling is afgeleverd.

Mocht u nog vrgen hebben over wat wij precies verstaan onder sfeerfoto's, neem dan van tevoren even contact op met onze klantenservice zodat wij dit nader kunnen toelichten.