The wishlist name can't be left blank

Bouwhekken

33 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bouwhek licht
  Bouwhek licht

  Bouwhek licht geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke afscheiding. Lichtste en voordeligste variant in onze bouwhekken.

    € 59,59 € 49,25
  Toevoegen
 2. Bouwhek licht - Loopdeur
  Bouwhek licht - Loopdeur

  Bouwhek licht loopdeur geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke doorgang. Lichtste en voordeligste variant in onze loopdeuren.

    € 82,86 € 68,48
  Toevoegen
 3. Bouwhek zwaar - Verticale middenbuis
  Bouwhek zwaar - Verticale middenbuis

  Bouwhek zwaar inclusief middenbuis geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke afscheiding. Zwaarste variant in onze serie bouwhekken. 

    € 134,32 € 111,01
  Toevoegen
 4. Bouwhek zwaar - Geïntegreerde loopdeur
  Bouwhek zwaar - Geïntegreerde loopdeur

  Bouwhek zwaar inclusief loopdeur geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke afscheiding / doorgang. Zwaarste variant in onze serie bouwhekken. 

    € 501,19 € 414,21
  Toevoegen
 5. Bouwhek High Security
  Bouwhek High Security

  Bouwhek High Security geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke afscheiding. Dit bouwhek is geschikt voor plekken dat extra beveiligd moeten worden.

    € 74,34 € 61,44
  Toevoegen
 6. Bouwhek High Security - Pasvak
  Bouwhek High Security - Pasvak

  Bouwhek High Security pasvak geschikt voor een eenvoudige, tijdelijke afscheiding. Pasvak geschikt voor een kleinere afmeting.

    € 93,72 € 77,45
  Toevoegen

33 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bouwhekken van Hekkenwereld

Bouwhekken, op elk bouwterrein zie je ze. En je kunt ook niet zonder, want het is dé ideale afzetting. Het biedt een goede afscheiding voor gevaarlijke bouwplaatsen en voorkoming van diefstal.

De bouwhekken die Hekkenwereld levert zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit. De hekken zijn gegalvaniseerd en vervaardigd uit massief draad. Gegalvaniseerd houdt in dat de hekken gecoat zijn d.m.v. een galvano-elektrisch proces, een soort bad met twee elektroden. Het voorkomt dat de bouwhekken aangetast worden door corrosie. Zo gaan je bouwhekken jarenlang mee. Tevens zijn alle bouwhekken, bouwhekblokken of toebehoren los te verkrijgen in onze webshop.


Bouwhekken bij Hekkenwereld scoren een 9,1 als tevredenheid van onze klanten

Wij vinden het enorm belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons kan verwachten. Wanneer klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat natuurlijk ook. Gemiddeld scoort bouwhekken Hekkenwereld in Nederland een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Stabiel, functioneel en voordelig!

De bouwhekken van Hekkenwereld zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit door de massieve spijlen. Ze zijn gegalvaniseerd en vervaardigd uit massief draad. Bang dat de bouwhekken omvallen hoef je dus niet te zijn. Doordat de staven gekruist gelast zijn, bieden de bouwhekken een stabiele, voordelige en functionele oplossing.


Éen maat kwaliteit

Het bouwhek van Hekkenwereld is 1 maat: 200cm hoog en 345cm breed. De samenstelling kunt u zelf bepalen. Via de webshop kunt u eenvoudig aangeven hoeveel bouwhekken u heeft. Vergeet niet de bijhorende onderdelen te bestellen, zoals de blokken, klemmen en/of wielen. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd de klantenservice van Hekkenwereld raadplegen.

Wanneer kiezen voor bouwhekken?

Als u een terrein of stuk land tijdelijk wilt afsluiten i.v.m. diefstal en veiligheid is een bouwhek de ideale afscheiding. Bouwhekken worden veel gebruikt bij verbouwingen en evenementen. Het is een goedkope manier om een groot gedeelte af te sluiten, Daarnaast zijn deze hekken ook herbruikbaar.

Wat kosten bouwhekken?

Bouwhekken kosten ongeveer tussen de 30 en 50 euro per meter inclusief btw en compleet met blokken en klemmen. De prijzen worden bepaald aan de hand van gekozen bouwhek model in combinatie met het type blok en klem.

Van welk materiaal zijn bouwhekken gemaakt?

Bouwhekken zijn gemaakt van staal en zijn vervolgens verzinkt tegen roest. De hekken hebben een hoge kwaliteit en stabiliteit door de massieve spijlen. De bouwhekken zijn 200 cm hoog en 345 cm breed en zijn in diverse spijldiktes en maaswijdtes te verkrijgen.