The wishlist name can't be left blank

Gaas

48 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Harmonicagaas - op rol
  Harmonicagaas - op rol

  Dit harmonicagaas wordt geleverd op een rol van, 5, 10 of 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar.

  vanaf
    vanaf  € 34,95 € 28,88
  Toevoegen
 2. Loopdeur - Gaas
  Loopdeur - Gaas

  Deze loopdeur - gaas is volledig vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Is leverbaar in 4 verschillende kleuren.

  vanaf
    vanaf  € 375,95 € 310,70
  Toevoegen
 3. Inrijpoort - Gaas
  Inrijpoort - Gaas

  Deze Inrijpoort - Gaas is volledig vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Is leverbaar in 4 verschillende kleuren.

  vanaf
    vanaf  € 662,95 € 547,89
  Toevoegen
 4. Schapengaas licht - op rol
  Schapengaas licht - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons lichte schapengaas. 

  vanaf
    vanaf  € 64,98 € 53,70
  Toevoegen
 5. Schapengaas zwaar - op rol
  Schapengaas zwaar - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons zware schapengaas.

  vanaf
    vanaf  € 149,95 € 123,93
  Toevoegen
 6. Kippengaas - op rol
  Kippengaas - op rol

  Dit kippengaas wordt geleverd op een rol van 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar. Dit geknoopte gaas is voorzien van verzinkte coating.

  vanaf
    vanaf  € 35,95 € 29,71
  Toevoegen
 7. Tuingaas - op rol
  Tuingaas - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons tuingaas op rol. 

  vanaf
    vanaf  € 80,95 € 66,90
  Toevoegen
 8. Volièregaas 19x19 - op rol
  Volièregaas 19x19 - op rol

  Dit volièregaas wordt geleverd op een rol van 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar. Is voorzien van een verzinkte laag.

  vanaf
    vanaf  € 95,95 € 79,30
  Toevoegen
 9. Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks
  Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks

  Sterke verzinkte krammen van 3,0 x 30 mm. Deze adviseren wij in combinatie met schapengaas/tuingaas en kastanje houten palen. Verkoop per 100 stuks.

    € 1,97 € 1,63
  Toevoegen
 10. Binddraad - Diverse lengtes
  Binddraad - Diverse lengtes

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons binddraad. 

  vanaf
    vanaf  € 14,95 € 12,36
  Toevoegen
 11. Spandraad - Diverse lengtes
  Spandraad - Diverse lengtes

  Deze rol spandraad wordt geleverd op een rol van 100 of 500 meter en is geschikt voor het spannen van het draad tussen de begin- en eindpaal.

  vanaf
    vanaf  € 39,95 € 33,02
  Toevoegen
 12. Doorvoerkop
  Doorvoerkop

  Deze doorvoerkop is geschikt om de bovenbuizen van rond 42 mm te begeleiden op palen van rond 60mm. Leverbaar in 4 verschillende kleuren.

  vanaf
    vanaf  € 4,95 € 4,09
  Toevoegen

48 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarom kiezen voor gaas van Hekkenwereld?

Hekkenwereld is de toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken, waaronder ook gaashekwerk. Door het complete en diverse assortiment kunnen wij kwalitatief hoge hekwerken aanbieden voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben klantgerichtheid heel hoog in het vaandel staan en proberen u elke dag zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dus als u op zoek bent naar harmonica-, schapen-, kippen-, tuin-, en volièregaas van hoogwaardige kwaliteit, maar voor een aantrekkelijke prijs, dan zit u bij Hekkenwereld goed. Kijk snel verder bij gaasmat bestellen.


Verschillende typen gaas

 • 1. Harmonicagaas wordt gebruikt als afrastering van tuinen, speelplaatsen of als geleiding voor klimplanten;
 • 2. Schapengaas wordt veel gebruikt op veehouderijbedrijven, om schapen of andere dieren binnen een bepaalde omheining te houden;
 • 3. Kippengaas wordt gebruikt voor kippenhokken of kippenrennen. Tevens wordt het ook gebruikt voor overig pluimvee op pluimveehouderijen of kinderboerderijen;
 • 4. Tuingaas dient als functionele afscheiding van tuinen;
 • 5. Volieregaas gebruiken we voor het omheinen van vogels, vlinders, kippen- en of konijnenhokken. Maar vandaag de dag zien we volieregaas ook terug in tuinen. Volieregaas is namelijk ideaal om te gebruiken om klimplanten tegenaan te laten groeien;

Meer informatie nodig over gaas?

Kijk snel rond op de website. Meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze enthousiaste medewerkers of kom een kijkje nemen in onze showroom in Maasland. Direct in contact over gaas bestellen? Dit kan heel erg eenvoudig dankzij onze chat functie (zie chat icoon rechtsonderin de pagina). Wist u trouwens dat wij ook een groot aanbod voordelige hekwerken hebben in tweedehands gaas?


Waarom wij bij gaas Hekkenwereld een 9.5 scoren als klanttevredenheid?

Wij bij gaaspaneel bestellen vinden het belangrijk dat wij de producten en diensten leveren die overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wij vinden het een belangrijk gegeven dat de klanten die onze producten ontvangen ten eerste blij zijn met de levering en ten tweede nog jarenlang van onze producten kunnen genieten. Dankzij onze kennis, kunde en expertise die wij over de afgelopen jaren als bedrijf hebben opgebouwd kunnen we hier keer op keer aan voldoen. Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Het spreekt voor zich dat wij hier enorm trots op zijn. Het neemt echter niet weg dat wij continu op zoek zijn naar verbetering. Feedback van onze klanten is hierin een belangrijke graadmeter. Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.

Wat kost gaas per meter?

Er zijn verschillende soorten gaas leverbaar. Het goedkoopste gaas is kippengaas welke al leverbaar is vanaf ongeveer 1,50 euro per meter. Ander gaas zoals harmonicagaas is al leverbaar vanaf ongeveer 60 euro per meter. Prijzen van het gaas hangen voornamelijk af van de hoogte, dikte van het materiaal, de mazen en lengte van de rol.

Hoe maak je gaas vast?

Gaas wordt bevestigd aan metalen of houten palen. Met behulp van de montage handleidingen van de verschillende soorten gaas kunt u het gaashekwerk gemakkelijk zelf monteren. Bij hout worden hier krammen voor gebruikt, die in de paal geslagen dienen te worden. Bij stalen palen wordt dit in combinatie met spandraad en koppelingen gemonteerd.

Welke soorten gaas zijn er?

Er is voor elke tuin, weide of dier wel een geschikt type gaas leverbaar. Te weten harmonicagaas, schapengaas, kippengaas, tuingaas en volieregaas. Het gaas is in diverse hoogtes, kleuren en lengtes verkrijgbaar. U kunt elk soort gaas voor meerdere doeleinden te gebruiken. U hoeft dus niet alleen kijken naar de naam van het type gaas. Kijk hier voornamelijk naar de afmetingen van de maas en dikte van het materiaal.