The wishlist name can't be left blank

Tuingaas

30 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Tuingaas - op rol
  Tuingaas - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons tuingaas op rol. 

  vanaf
    vanaf  € 80,95 € 66,90
  Toevoegen
 2. Kastanje loopdeur - Klassiek
  Kastanje loopdeur - Klassiek

  Deze kastanje loopdeur is geschikt in combinatie met onze kastanje hekken. Loopdeur wordt geleverd exclusief palen. 

  vanaf
    vanaf  € 281,95 € 233,02
  Toevoegen
 3. Kastanje loopdeur - Rondhout
  Kastanje loopdeur - Rondhout

  Deze kastanje loopdeur is geschikt in combinatie met onze kastanje hekken. Loopdeur wordt geleverd exclusief palen. 

  vanaf
    vanaf  € 486,95 € 402,44
  Toevoegen
 4. Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks
  Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks

  Sterke verzinkte krammen van 3,0 x 30 mm. Deze adviseren wij in combinatie met schapengaas/tuingaas en kastanje houten palen. Verkoop per 100 stuks.

    € 1,97 € 1,63
  Toevoegen
 5. Puntdraad - 250 meter
  Puntdraad - 250 meter

  Puntdraad voor optimale beveiliging van uw hekwerk. Deze is universeel toepasbaar op puntdraadkoppen en afstandhouders.

  vanaf
    vanaf  € 126,95 € 104,92
  Toevoegen
 6. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen
 7. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

    € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 8. Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes
  Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes

  De kastanje houten palen die wij gebruiken zijn van hoge duurzaamheid en zijn goed bestand tegen vocht. Wij hebben de palen in de lengtes 140, 160 en 180 centimeter.

  vanaf
    vanaf  € 15,95 € 13,18
  Toevoegen
 9. Kastanje paal - Ø 12-14 cm gepunt - 160 cm
  Kastanje paal - Ø 12-14 cm gepunt - 160 cm

  De kastanje houten palen die wij gebruiken zijn van hoge duurzaamheid en zijn goed bestand tegen vocht. Zijn geschikt voor onze houten loopdeuren.

    € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 10. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen
 11. Locinox grondgrendel - VSF
  Locinox grondgrendel - VSF

  Blokhendel en behuizing in aluminium. Voor vierkante profielen van 40x40 mm of meer. Is voorzien van het Quick-Fix systeem.

  vanaf
    vanaf  € 28,95 € 23,93
  Toevoegen
 12. Locinox grondstop - EGS
  Locinox grondstop - EGS

  Voor grondgrendels met een maximale as-diameter van Ø 20mm. Economische grondstop zonder poortaanslag. Gebruikt om in beton te storten.

    € 13,95 € 11,53
  Toevoegen

30 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarvoor gebruiken we tuingaas?

Wilt u uw tuin afschermen voor ongenodigde gasten, dan kunt u kiezen voor tuingaas. Dit is een goedkope oplossing, maar sluit uw tuin voldoende af voor indringers. Een voordeel van tuingaas is dat het niet heel erg opvalt. Een idee is om klimplanten ertegenaan te laten groeien! Zo heeft u binnen de kortste keren genoeg privacy in uw tuin gecreëerd. Wij bieden ons tuingaas aan in drie soorten hoogtes.


Waarom wij bij Tuingaas Hekkenwereld een 9,3 scoren als klanttevredenheid?

Wij bij Hekkenwereld vinden het belangrijk dat wij de producten en diensten leveren die overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wij vinden het een belangrijk gegeven dat de klanten die onze producten ontvangen ten eerste blij zijn met de levering en ten tweede nog jarenlang van onze producten kunnen genieten. Dankzij onze kennis, kunde en expertise die wij over de afgelopen jaren als bedrijf hebben opgebouwd kunnen we hier keer op keer aan voldoen. Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Het spreekt voor zich dat wij hier enorm trots op zijn. Het neemt echter niet weg dat wij continu op zoek zijn naar verbetering. Feedback van onze klanten is hierin een belangrijke graadmeter. Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


De voordelen van tuingaas zijn:

 • - Goedkope oplossing om te gebruiken als afrastering in uw tuin;
 • - Zeer lange levensduur, dankzij het verzinkte gaas;
 • - Door de geplastificeerde draad is de behandeling van dit type gaas onderhoudsvrij.

Door de kastanje houten palen die u kunt gebruiken om het tuingaas te monteren, krijgt uw omheining een mooi, strak uiterlijk. De palen die wij gebruiken zijn van natuurlijk en duurzaam hout, waarvan de levensduur erg lang is (15-25 jaar). Bij al ons tuingaas wordt standaard een bijpassende handleiding meegeleverd.

Als u dus wilt voorkomen dat ongenodigde gasten zoals kinderen of dieren uw thuis betreden, kies dan voor tuingaas van Hekkenwereld

Hoe tuingaas plaatsen?

Tuingaas is met kastanjehouten palen en de krammen erg gemakkelijk te plaatsen. Bij het bestellen van tuingaas wordt er ook gratis een montage handleiding meegeleverd waarin stap-voor-stap staat uitgelegd hoe dit te monteren. Geen 2 rechter handen? Vraag dan de buren of een vriend of vriendin om te helpen. Het plaatsen kan namelijk een leuke bezigheid zijn.

Tuingaas met houten palen?

Tuingaas wordt bevestigd met krammen aan houten kastanje palen. De houten palen zijn duurzaam, stevig en hebben een speelse uitstraling. Deze gaan erg lang mee en zijn in verschillende lengtes uit voorraad leverbaar.

Wat kost tuingaas?

Tuingaas kost ongeveer tussen de 12 en 15 euro per meter inclusief btw en is dan compleet met kastanje houten palen en krammen. Tuingaas is in 3 hoogtes leverbaar met bijbehorende lengtes palen.