The wishlist name can't be left blank
hekkenwereld erkend leerbedrijf

In het kort

Kom stage bij ons lopen!

Erkend leerbedrijf

Als we willen groeien, moeten we eerst leren!

Hekkenwereld is een webshop die onderdeel is van Mosterd B.V. Het familiebedrijf is inmiddels meer dan 30 jaar oud en zeker met de snelle ontwikkelingen van de afgelopen jaren, is er veel veranderd binnen het bedrijf. Bij het bedrijf streven we ernaar van elkaar te leren en nemen iedereen serieus, van manager tot stagiair; iedereen leert elke dag weer bij. Wij willen iemand een stage bieden waar men zichzelf kan ontwikkelen en tegelijkertijd een berg aan ervaring meegeven voordat men het werkveld in gaat. Onderstaand staan vacatures naar wat voor soort functies wij momenteel plek hebben. Interesse? Neem dan contact op via onderstaande knop en vul het onderstaande contactformulier in.

 

Medewerker marketing en communicatie


De medewerker marketing en communicatie assisteert bij het opstellen van operationele plannen in het teken van het marketing- en communicatiebeleid. Hij is werkzaam op een marketing- en/of communicatieafdeling of bij een adviesbureau. Hij assisteert bij het onderzoeken van de markt en zet zelf onderzoeken op, die hij ook uitvoert. De gesignaleerde ontwikkelingen verwerkt hij tot managementinformatie. Verder verzorgt hij on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten. Denk aan het ontwikkelen en beheren van pr-materiaal en het redigeren van aangeleverde teksten. Hij kan zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en heeft het improvisatievermogen om goed in te spelen op veranderende situaties. Kenmerkend voor deze zelfstandige teamspeler is zijn flexibele en dienstverlenende instelling. Klik hier om de stage te bekijken op Stagemarkt.nl

Contact

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor een stageplaats? U kunt ons mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.

Commercieel medewerker


Hekkenwereld is een webshop met een groot assortiment van betaalbaar nieuw en gebruikt hekwerk en alle benodigde onderdelen hiervoor. Hekkenwereld is inmiddels uitgegroeid tot een webshop met het grootste aanbod van Nederland en België en zijn gevestigd in Maasland. Wij bieden een stage aan voor Commercieel Medewerker omdat deze goed aansluit met onze dagelijkse werkzaamheden. De stagair wordt betrokken bij processen als het begeleiden van online klanten, verkoop, productontwikkeling en meer aspecten rondom de verkoop binnen de webshop zelf. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op en we komen er zo snel mogelijk op terug. Klik hier om de stage te bekijken op Stagemarkt.nl

Andere opleiding?


Ben je overtuigd dat jij met jou opleiding aansluit bij een bedrijf als Mosterd B.V.? Neem dan contact met ons op en wij kunnen kijken of wij geschikt zijn om deze specifieke stage te kunnen faciliteren. Ook kan je via stagemarkt.nl ons profiel bekijken en kijken in welke beroepsgroepen wij geaccrediteerd zijn.

Alle erkenningen van Mosterd B.V. zijn te zien op stagemarkt.nl. Mocht de erkenning er niet tussen staan die je nodig hebt, en overtuigd bent dat jij bij ons bedrijf veel denkt te gaan leren, neem dan contact met ons op via het contactfomulier. Na ontvangst zullen wij kijken of wij de kennis en mogelijkheden hebben om de accreditatie voor deze stage aan te vragen.