The wishlist name can't be left blank

Gaaspaneel

33 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 10x10 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 10x10 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 180x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 45,95 € 37,98
  Toevoegen
 2. Gaaspaneel verzinkt - 90x180 cm - Maas 10x10 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 90x180 cm - Maas 10x10 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 90x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 29,95 € 24,75
  Toevoegen
 3. Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 5x5 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 180x180 cm - Maas 5x5 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 180x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 65,95 € 54,50
  Toevoegen
 4. Gaaspaneel verzinkt - 90x180 cm - Maas 5x5 cm
  Gaaspaneel verzinkt - 90x180 cm - Maas 5x5 cm

  Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 90x180 cm en heeft staven met een dikte van 4 mm. Dit is de goedkoopste oplossing voor een permanente afscheiding.

    € 39,95 € 33,02
  Toevoegen
 5. Gaaspaneel klem - voor hout
  Gaaspaneel klem - voor hout

  Deze klem is geschikt voor het bevestigen van gaasmatten aan een houten achtergrond en wordt geleverd met 2 spaanplaatschroeven.

    € 1,55 € 1,28
  Toevoegen
 6. Gaaspaneel klem - voor staal
  Gaaspaneel klem - voor staal

  Deze klem is geschikt voor het bevestigen van gaasmatten aan een stalen achtergrond en wordt geleverd met 2 zelfborende parkers.

    € 1,55 € 1,28
  Toevoegen

33 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gaaspanelen van Hekkenwereld

Gaaspanelen zijn een populair type hekwerk dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Bij Hekkenwereld bieden we hoogwaardige gaaspanelen aan die geschikt zijn voor het afscheiden van dieren, zoals pluimvee, en het ondersteunen van klimplanten. De gaaspanelen zijn stevig en stabiel en kunnen het gewicht van de planten dragen. Bij Hekkenwereld krijgt u een goede prijs-kwaliteitverhouding en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit afscheidingen. Bekijk ons assortiment gaaspanelen en bestel ze gemakkelijk online.


Kenmerken van de gaaspanelen van Hekkenwereld

Alle gaashekwerken zijn van uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Wij kunnen deze kwaliteit waarborgen door gebruik te maken van massief draad en deze af te werken met state-of-the-art productietechnieken. Alle gaaspanelen zijn vervaardigd uit draad en behandeld met voorverzinkt staal (sendzimir), om zo een lange levensduur te garanderen. Deze behandeling gaat roestvorming tegen. Het staal gaat in een zinkbad en het doel hiermee is om het gaaspaneel te beschermen tegen corrosie en roest. Zo gaan de gaaspanelen jarenlang mee! Vaak kunt u verzinkt staal herkennen aan de matte en grijze uitstraling.


Bij elke levering verzorgen wij altijd een uitgebreide montagehandleiding. Via onze bestelhulp kunt u uw bestelling in orde maken.


Gaaspanelen bij Hekkenwereld scoren een 9,5 als klanttevredenheid

Wij bij gaaspanelen Hekkenwereld vinden het belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze gaaspaneel bestellen een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Hekkenwereld helpt!

Bent u niet alleen op zoek naar gaaspanelen? Wij bieden ook een assortiment aan in matten, schanskorven, palen en overige onderdelen. Waar u bij Hekkenwereld ook naar op zoek bent, wij stellen u vast niet teleur. Uw bestelling kunt u eenvoudig in de webshop bestellen. Dankzij onze overzichtelijke webshop heeft u de tijd om rustig alle producten te bekijken, te oriënteren en te beslissen, zonder overhaaste beslissingen te nemen. Ook bieden wij u een klantgericht advies terwijl u online uw aankopen selecteert.

Hoe gaaspaneel plaatsen?

Een gaaspaneel is met behulp van onze montage handleiding gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat maken tijdens de montage. Tijdens de montage loopt u simpelweg de stappen van de handleiding af om zo op de juiste manier de gaaspanelen te monteren.

Waar kan je gaaspanelen voor gebruiken?

Gaaspanelen zijn de goedkoopste oplossing voor een permanente erfafscheiding. U kunt een gaaspaneel laten begroeien met diverse soorten klimplanten, waardoor u meer privacy creëert en er op deze manier een duurzame en groene erfafscheiding van maakt. De meeste klanten die gaaspanelen bij ons bestellen zorgen ervoor dat klimplanten tegen de panelen kunnen groeien. Wij raden u aan deze klimplanten de tijd te geven. Binnen afzienbare tijd wordt het rasterpaneel bedekt met prachtige groene planten. Naast het optische aspect geeft het u ook veel privacy.

Wat kosten gaaspanelen per meter?

Een gaaspaneel of gaasmat is over het algemeen een zeer betaalbare (tuin)afrastering. Bij ons kenmerkt een gaaspaneel zich door het sterke materiaal en de hoge kwaliteit hiervan. Onze gaaspanelen zijn leverbaar vanaf ongeveer € 40,- per meter inclusief btw en compleet met houten palen en klemmen. De gaaspanelen zelf zijn verzinkt zodat deze niet gaan roesten. De palen zijn van vuren hout en de klemmen zijn ook verzinkt om roesten tegen te gaan.

Waar gebruik je gaaspanelen voor?

De gaaspanelen van Hekkenwereld kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als afscheiding voor pluimvee of andere dieren. Of om klimplanten tegenaan te laten groeien. Door de stevigheid en stabiliteit van de gaaspanelen, kunnen de gaaspanelen prima het gewicht van planten dragen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed bij Hekkenwereld. U geeft niet onnodig te veel geld uit voor dit type hekwerk. De kwaliteit van deze hoogwaardige afscheiding is gewaarborgd. Bekijk hierboven ons assortiment gaaspaneel bestellen.