Maak een account aan en ontvang direct een kortingscoupon!

Over Hekkenwereld


Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken voor in en om de tuin. Onze missie is om een compleet en divers assortiment kwalitatief hekwerk aan te bieden tegen de scherpst mogelijke prijs.
 Door een combinatie te maken van een duidelijke webwinkel en snelle klantgerichtheid kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze kracht is geen ingewikkelde tussenhandel met grote winstmarges. Hekkenwereld levert kwalitatief hekwerk tegen scherpe prijzen in heel Nederland en België aan particulieren, (bouw)bedrijven, en hoveniers. Zo bent u zeker van kwalitatief hoogwaardig hekwerk voor aantrekkelijke prijzen. Wij leveren bovendien alle producten met bijbehorende garantie en montagehandleidingen. Dus bij ons geen B-kwaliteit en geen Chinese imitatieproducten!


Ervaren klantenservice
Onze klantenservice (wat bestaat uit personeel met meer als 25 jaar ervaring) heeft in de meeste gevallen een probleem-oplossend antwoord op uw vragen over ons assortiment, de montage en onderhoud daarvan. Wij vinden het van belang dat we de klanten ondersteunend advies kunnen geven over vragen of situaties omtrent hun wensen middels onze klantenservice. Een goede service bieden aan onze klanten behoort tot één van onze standaarden.


Veilig winkelen en keurmerken
Hekkenwereld vindt het van belang dat onze klanten veilig kunnen winkelen zonder zorgen vooraf of achteraf. Wij zijn gecertificeerd bij Thuiswinkelwaarborg die veilig winkelen nastreeft en het behoudt daarvan. Thuiswinkelwaarborg is een bekend kwaliteitskeurmerk voor het veilig kopen van producten en diensten via internet. De bedrijven die hieraan zijn aangesloten zijn getest op betrouwbaarheid en veilig winkelen. Benieuwd naar ons keurmerk? Klik hier voor de link naar ons certificaat!

Twijfelt u om online te bestellen?

Hoewel wij veelal bezorgen aan huis in heel Nederland en België begrijpen wij helemaal als u het hekwerk met eigen ogen wilt zien voordat u tot aankoop over wilt gaan. Daarom kunt u doordeweeks op afspraak onze showroom bezoeken in Maasland (nabij Rotterdam) om uw online artikel in het écht te kunnen bekijken.

Kijkpunt
Een kijkpunt kan worden gezien als een echte locatie waar u geheel vrijblijvend en zonder afspraak kunt langskomen. In het kijkpunt van Hekkenwereld loopt men letterlijk de webshop binnen waar het hele online assortiment hekwerken te bekijken is. Het doel is dat u kunt langskomen om alles in het echt te bekijken, ervaren, voelen en eventueel te bestellen (Het is niet mogelijk om de producten direct mee te nemen vanwege een verwerkingstijd van minimaal 5 uur). Op het kijkpunt wordt de nadruk gelegd op zelfbediening door middel van een tablet die u kunt ophalen bij de receptie. 

Ons aanbod

Ons assortiment hekken bestaat uit veel verschillende modellen. Om ons assortiment in één opslag te zien, willen we u graag doorverwijzen naar onze sitemap.

Contactgegevens:
Hekkenwereld.nl
Westgaag 10
3155DE Maasland
010-5914444
info@hekkenwereld.nl

Wij wensen u veel winkelpezier!
Klantenservice Hekkenwereld