The wishlist name can't be left blank

Landhekken

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Landhek - Grootvee
  Landhek - Grootvee

  Dit landhek met 5 liggers heeft een hoogte van 110 cm en is in breedtes van 100 t/m 600 cm leverbaar. Landhek wordt standaard geleverd met 1 sluitoog en 2 scharnieren.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 236,95 Special Price € 213,26 € 176,25
  Toevoegen
 2. Landhek - Kleinvee
  Landhek - Kleinvee

  Dit landhek met 7 liggers heeft een hoogte van 110 cm en is in breedtes van 100 t/m 600 cm leverbaar. Landhek wordt standaard geleverd met 1 sluitoog en 2 scharnieren.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 250,95 Special Price € 225,86 € 186,66
  Toevoegen
 3. Landhek - Hangpaal
  Landhek - Hangpaal

  Deze stalen hangpaal voor een landhek is gegalvaniseerd en is geschikt voor elke soort landhek van Hekkenwereld. Wordt geleverd met 2 gelaste duimen en voorgemonteerde inslag...

  Regular Price € 44,80 Special Price € 40,32 € 33,32
  Toevoegen
 4. Landhek - Sluitpaal
  Landhek - Sluitpaal

  Deze stalen sluitpaal voor een landhek is gegalvaniseerd en is geschikt voor elke soort landhek van Hekkenwereld. Wordt geleverd met een gelaste sluitpaal en voorgemonteerd...

  Regular Price € 53,76 Special Price € 48,38 € 39,98
  Toevoegen
 5. Azobe biels - 260x140mm - 260 cm
  Azobe biels - 260x140mm - 260 cm

  Deze hardhouten Azobe biels is zeer duurzaam en erg geschikt voor gebruik als hang of sluitpaal voor onze landhekken.

  Regular Price € 110,00 Special Price € 99,00 € 81,82
  Toevoegen
 6. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

  Regular Price € 13,95 Special Price € 12,56 € 10,38
  Toevoegen
 7. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,16 € 5,92
  Toevoegen
 8. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,16 € 5,92
  Toevoegen
 9. Landhek - Sluitoog
  Landhek - Sluitoog

  Losse sluitoog voor bevestiging op houten palen. Geschikt om landhekken te laten sluiten en vast te zetten door middel van een slot. 

  Regular Price € 3,18 Special Price € 2,86 € 2,36
  Toevoegen
 10. Landhek - Slotvanger
  Landhek - Slotvanger

  Deze slotvanger voor landhekken zijn massief en volbad verzinkt. Door de zware kwaliteit en behandeling is dit een zeer duurzame slotvanger.

  Regular Price € 22,58 Special Price € 20,32 € 16,79
  Toevoegen
 11. Landhek - Scharnier
  Landhek - Scharnier

  Losse scharnierpunt voor landhekken is massief en volbad verzinkt. Door de zware kwaliteit en behandeling is dit een zeer duurzaam scharnier.

  Regular Price € 5,79 Special Price € 5,21 € 4,31
  Toevoegen
 12. Landhek - Bokwiel
  Landhek - Bokwiel

  Bokwiel geschikt voor landhekken kleiner en groter dan 5 meter. Bokwiel zorgt voor het makkelijker opengaan van het landhek.

  Regular Price € 32,30 Special Price € 29,07 € 24,02
  Toevoegen

28 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De landhekken van Hekkenwereld

Bij Hekkenwereld hebben wij een doel en dat is de klant tevreden zien. Wij hebben onze dienstverlening zeer hoog in het vaandel staan en proberen u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Waar u ook naar op zoek bent, Hekkenwereld biedt het allemaal aan. Van enkel- of dubbelstaafmatten, sier- of landhekken, wij hebben het!

De landhekken van Hekkenwereld worden vooral gekocht als omheining en grote doorgang voor dieren van veehouderijbedrijven van groot en/of kleinvee, maneges of kinderboerderijen. Eigenlijk kunnen wij niet zonder landhekken! Het is een zeer veilige oplossing om de loslopende dieren binnen een bepaald gebied te houden.


Voor welk landhek kiest u?

Wij bieden complete pakketten van landhek ‘Koe’ of landhek ‘Schaap’. Deze complete hekwerkpakketten worden geleverd met scharnieren, steekslot en palen. Alle landhekken van Hekkenwereld zijn van staal en thermisch verzinkt. Alle producten die verzinkt zijn hebben over het algemeen een langere levensduur. Ze zijn beter opgewassen tegen weersinvloeden, zoals kou, warmte en vocht.


Landhekken op maat van Hekkenwereld scoren een 9,1 als tevredenheid van onze klanten

Wij vinden het enorm belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons verwacht. Als klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat natuurlijk ook. Gemiddeld scoren landhekken op maat in Nederland een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.

Welke landhekken zijn er?

Er zijn 2 soorten landhekken, een landhek voor kleinvee en voor grootvee. De landhekken zijn in 11 verschillende breedtes te verkrijgen, namelijk van 100 centimeter t/m 600 centimeter breed. Het verschil tussen de 2 landhekken is dat het landhek voor grootvee 5 liggers heeft en voor kleinvee 7 liggers.

Welk materiaal hebben landhekken?

De hekken zijn gemaakt van staal en zijn vervolgens thermisch verzinkt tegen roesten waardoor het artikel een lange levensduur krijgt. Het frame bestaat uit ronde buizen van 42 mm en de spijlen zijn rond 10 mm. Er zijn ook bijpassende hang- en sluitpalen en onderdelen te verkrijgen.

Waar worden landhekken voor gebruikt?

Een landhek wordt gebruikt om een ingang van een weiland met kleinvee of grootvee af te sluiten. Een landhek wordt geleverd met een sluitoog en scharnieren waardoor deze makkelijk open en dicht kan. Hierdoor is een weiland goed bereikbaar voor een tractor of vrachtwagen.