The wishlist name can't be left blank

Schapengaas

27 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Schapengaas licht - op rol
  Schapengaas licht - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons lichte schapengaas. 

  vanaf
    vanaf  € 64,98 € 53,70
  Toevoegen
 2. Schapengaas zwaar - op rol
  Schapengaas zwaar - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons zware schapengaas.

  vanaf
    vanaf  € 149,95 € 123,93
  Toevoegen
 3. Kastanje loopdeur - Klassiek
  Kastanje loopdeur - Klassiek

  Deze kastanje loopdeur is geschikt in combinatie met onze kastanje hekken. Loopdeur wordt geleverd exclusief palen. 

  vanaf
    vanaf  € 281,95 € 233,02
  Toevoegen
 4. Kastanje loopdeur - Rondhout
  Kastanje loopdeur - Rondhout

  Deze kastanje loopdeur is geschikt in combinatie met onze kastanje hekken. Loopdeur wordt geleverd exclusief palen. 

  vanaf
    vanaf  € 486,95 € 402,44
  Toevoegen
 5. Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks
  Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks

  Sterke verzinkte krammen van 3,0 x 30 mm. Deze adviseren wij in combinatie met schapengaas/tuingaas en kastanje houten palen. Verkoop per 100 stuks.

    € 1,97 € 1,63
  Toevoegen
 6. Puntdraad - 250 meter
  Puntdraad - 250 meter

  Puntdraad voor optimale beveiliging van uw hekwerk. Deze is universeel toepasbaar op puntdraadkoppen en afstandhouders.

  vanaf
    vanaf  € 126,95 € 104,92
  Toevoegen
 7. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen
 8. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

    € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 9. Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes
  Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes

  De kastanje houten palen die wij gebruiken zijn van hoge duurzaamheid en zijn goed bestand tegen vocht. Wij hebben de palen in de lengtes 140, 160 en 180 centimeter.

  vanaf
    vanaf  € 15,95 € 13,18
  Toevoegen
 10. Kastanje paal - Ø 12-14 cm gepunt - 160 cm
  Kastanje paal - Ø 12-14 cm gepunt - 160 cm

  De kastanje houten palen die wij gebruiken zijn van hoge duurzaamheid en zijn goed bestand tegen vocht. Zijn geschikt voor onze houten loopdeuren.

    € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 11. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen
 12. Locinox grondgrendel - VSF
  Locinox grondgrendel - VSF

  Blokhendel en behuizing in aluminium. Voor vierkante profielen van 40x40 mm of meer. Is voorzien van het Quick-Fix systeem.

  vanaf
    vanaf  € 28,95 € 23,93
  Toevoegen

27 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het schapengaas van Hekkenwereld

Hekkenwereld biedt diverse typen gaas aan en het grote voordeel van het gaas: elk type gaas is gemakkelijk door uzelf te plaatsen. Schapengaas bieden wij bij Hekkenwereld aan in 2 categorieën: zwaar en licht gaas. Het lichte gaas heeft een draaddikte van 2.45/1.9mm en het zware gaas heeft een draaddikte van 3.7/3.0mm. Dit betekent een verschil van 15kg per rol. Beide typen schapengaas zijn van het materiaal staal en verzinkt. en worden geleverd met bijpassende handleiding. Naast schapengaas hebben wij een uitgebreid assortiment harmonicagaas, kippengaas, tuingaas en volieregaas. Bekijk via onze bestelhulp ons uitgebreide assortiment. 


Wanneer kiest u voor schapengaas?

Schapengaas wordt gebruikt als functionele afscheiding van uw terrein of om dieren binnen een bepaald afgerasterd gebied te houden. Het lichte gaas wordt vooral gebruikt voor kleinere oppervlaktes om kleinvee binnen te houden (bijvoorbeeld schapen). Het zware gaas wordt vooral ingezet voor grotere afmetingen in weilanden of open vlaktes. In Nederland zien we eigenlijk 2 soorten schapen in het dagelijkse beeld. De heideschapen, deze zien we vooral terug in de natuur. Denk aan afgezette natuurgebieden, heide en bossen. De andere soort zijn de weideschapen die we allemaal kennen. Omdat beide typen heel erg sterk zijn, is een stevige omheining van essentieel belang. Kijk dus goed naar de grootte van de schapen waarvoor u een omheining wilt plaatsen.


Waarom wij bij Schapengaas Hekkenwereld een 9,3 scoren als klanttevredenheid?

Wij bij Hekkenwereld vinden het belangrijk dat wij de producten en diensten leveren die overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wij vinden het een belangrijk gegeven dat de klanten die onze producten ontvangen ten eerste blij zijn met de levering en ten tweede nog jarenlang van onze producten kunnen genieten. Dankzij onze kennis, kunde en expertise die wij over de afgelopen jaren als bedrijf hebben opgebouwd kunnen we hier keer op keer aan voldoen. Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Het spreekt voor zich dat wij hier enorm trots op zijn. Het neemt echter niet weg dat wij continu op zoek zijn naar verbetering. Feedback van onze klanten is hierin een belangrijke graadmeter. Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.

Wat kost schapengaas?

Schapengaas kost ongeveer tussen de 12 euro en 16 euro per meter inclusief btw en is dan compleet met houten kastanje palen en krammen. Er zijn 2 soorten schapengaas, licht of zwaar schapengaas. Ze zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar.

Hoe span je schapengaas?

Zodra de palen in de grond staan bevestigd kan het schapengaas worden gemonteerd tegen deze palen. Om deze strak te spannen, dien je het schapengaas met krammen vast te maken aan de beginpaal en vervolgens strak te trekken bij de eindpaal of hoekpaal van die zijde. Dit kan door het gebruik van bijvoorbeeld een spanband of touw.

Wanneer schapengaas plaatsen?

Het schapengaas kan gebruikt worden om allerlei soorten (klein)vee in de weide te houden, maar is ook geschikt voor het maken van een afrastering in de tuin. Grote stukken kunnen hiermee afgezet worden.