The wishlist name can't be left blank

Harmonicagaas

72 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Harmonicagaas - op rol
  Harmonicagaas - op rol

  Dit harmonicagaas wordt geleverd op een rol van, 5, 10 of 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar.

  vanaf
    vanaf  € 34,95 € 28,88
  Toevoegen
 2. Loopdeur - Gaas
  Loopdeur - Gaas

  Deze loopdeur - gaas is volledig vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Is leverbaar in 4 verschillende kleuren.

  vanaf
    vanaf  € 369,95 € 305,74
  Toevoegen
 3. Inrijpoort - Gaas
  Inrijpoort - Gaas

  Deze Inrijpoort - Gaas is volledig vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Is leverbaar in 4 verschillende kleuren.

  vanaf
    vanaf  € 654,95 € 541,28
  Toevoegen
 4. Binddraad - Diverse lengtes
  Binddraad - Diverse lengtes

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons binddraad. 

  vanaf
    vanaf  € 14,95 € 12,36
  Toevoegen
 5. Spandraad - Diverse lengtes
  Spandraad - Diverse lengtes

  Deze rol spandraad wordt geleverd op een rol van 100 of 500 meter en is geschikt voor het spannen van het draad tussen de begin- en eindpaal.

  vanaf
    vanaf  € 39,95 € 33,02
  Toevoegen
 6. Doorvoerkop
  Doorvoerkop

  Deze doorvoerkop is geschikt om de bovenbuizen van rond 42 mm te begeleiden op palen van rond 60mm. Leverbaar in 4 verschillende kleuren.

  vanaf
    vanaf  € 4,95 € 4,09
  Toevoegen
 7. T-Kop - 42/60/42
  T-Kop - 42/60/42

  Deze T-kop is geschikt om bovenbuizen van Ø 42 mm te begeleiden op palen van Ø 60 mm. Verkrijgbaar in de kleur groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 8. T-Kop - 60/60/60
  T-Kop - 60/60/60

  Deze T-kop is geschikt om palen van Ø 60 mm te begeleiden op palen van Ø 60 mm. Verkrijgbaar in de kleur groen, grijs en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 13,95 € 11,53
  Toevoegen
 9. Plantsoenkop
  Plantsoenkop

  Deze plantsoenkop is geschikt om de bovenbuizen van rond 42 mm te begeleiden op palen van rond 60mm. Leverbaar in de kleuren groen en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 6,75 € 5,58
  Toevoegen
 10. Draadspanner
  Draadspanner

  Deze draadspanner is geschikt voor het spannen van het draad tussen de begin- en eindpaal. Leverbaar in de kleuren groen en zwart.

  vanaf
    vanaf  € 1,95 € 1,61
  Toevoegen
 11. Eindstuk - 42mm
  Eindstuk - 42mm

  Dit eindstuk is geschikt voor het bevestigen van de bovenbuizen van het  harmonicagaas  aan de de begin- en eindpaal.

  vanaf
    vanaf  € 2,95 € 2,44
  Toevoegen
 12. Koppelstuk t.b.v. 42mm bovenbuis
  Koppelstuk t.b.v. 42mm bovenbuis

  Dit koppelstuk is geschikt om de bovenbuizen van 42mm te koppelen. Is vervaardigd uit gehard PVC en heeft een zwarte kleur.

    € 0,95 € 0,79
  Toevoegen

72 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Stevig harmonicagaas

Voor elke type gaas bent u bij Hekkenwereld aan het juiste adres. Wij proberen een goede lage prijs te hanteren, maar hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het resultaat is een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het harmonicagaas wat Hekkenwereld aanbiedt is een geplastificeerd vierkantgaas en naar wens kan het gaas gepoedercoat worden. Het harmonicagaas kan worden geleverd in de kleuren groen en zwart.

Door het verzinkte sterkte kerndraad heeft het gaas een trekvastheid van 70kg/mm2, waardoor de stevigheid van dit type gaas wordt gewaarborgd. Daarnaast biedt Hekkenwereld een assortiment aan in palen, onderdelen en gereedschappen. Bij het bestellen van harmonicagaas, krijgt u ook een handleiding meegeleverd.


Waarom kiezen voor harmonicagaas?

Harmonicagaas is een veerkrachtige draadafsluiting van geweven vierkantgaas. Het vlechtwerk van dit type gaas is stevig en veerkrachtig. Harmonicagaas wordt vandaag de dag daarom gebruikt als afrastering van bijvoorbeeld een tuin of speelplaats, maar kan ook als geleiding van klimplanten dienen.


Wist u dat...

wij de serie harmonicagaas aanbieden in poorten, deuren en rollen. Van alle artikelen een voor een is de kwaliteit gewaarborgd en worden ze voor een zeer scherpe prijs aangeboden.


Waarom wij bij Harmonicagaas Hekkenwereld een 9,3 scoren als klanttevredenheid?

Wij bij Hekkenwereld vinden het belangrijk dat wij de producten en diensten leveren die overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wij vinden het een belangrijk gegeven dat de klanten die onze producten ontvangen ten eerste blij zijn met de levering en ten tweede nog jarenlang van onze producten kunnen genieten. Dankzij onze kennis, kunde en expertise die wij over de afgelopen jaren als bedrijf hebben opgebouwd kunnen we hier keer op keer aan voldoen. Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Het spreekt voor zich dat wij hier enorm trots op zijn. Het neemt echter niet weg dat wij continu op zoek zijn naar verbetering. Feedback van onze klanten is hierin een belangrijke graadmeter. Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.

Hoe harmonicagaas plaatsen?

Harmonicagaas is met behulp van de montage handleiding gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat maken. In deze handleiding staat stap-voor-stap uitgelegd hoe deze te monteren. Indien u niet in de gelegenheid bent om zelf het harmonicagaas te plaatsen kunt u altijd iemand vragen om het voor u te monteren, denk aan een montagebedrijf of een hoveniersbedrijf.

Welke harmonicagaas kopen?

Harmonicagaas is in diverse lengtes en hoogtes te verkrijgen. Met behulp van het complete harmonicagaas pakket, wordt uitgerekend wat nodig is aan onderdelen na het invoeren van de hoogte, lengte en eventuele hoeken. Tevens komt er gelijk de prijs voor het hele pakket tevoorschijn.

Wanneer harmonicagaas verlengen?

Harmonicagaas wordt standaard geleverd op rollen van 5, 10 of 25 meter. In de praktijk komt men zelden precies uit qua lengte maat met harmonicagaas maar kan gemakkelijk verlengd en ingekort worden zonder te zagen of te slijpen. In onze montagehandleiding staat uitgelegd hoe u door middel van 1 spijl in of uit de harmonicagaas rol te draaien, een rol harmonicagaas snel en makkelijk kunt verlengen of inkorten.