The wishlist name can't be left blank

Onderdelen

693 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Reclamebordje Hekkenwereld
  Reclamebordje Hekkenwereld

  Een reclamebordje voor €40,- korting bij een volgende besteding boven de €500 euro! Bordje wordt compleet geleverd met RVS bevestiging.

  Gratis
  Toevoegen
 2. Muurbevestiging - Tuinhek standaard
  Muurbevestiging - Tuinhek standaard

  Deze muurbeugel is geheel verzinkt en gepoedercoat. Is alleen geschikt voor tuinhekken standaard. Is in verschillende kleuren leverbaar.

  vanaf
    vanaf  € 12,95 € 10,70
  Toevoegen
 3. Insteekvoetplaat - Tuinhek standaard
  Insteekvoetplaat - Tuinhek standaard

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze insteekvoetplaat.

  vanaf
    vanaf  € 22,95 € 18,97
  Toevoegen
 4. Paalkap met bol - Tuinhek standaard
  Paalkap met bol - Tuinhek standaard

  Deze paalkap met bol is geheel verzinkt en gepoedercoat in kleur van het sierhek. Is alleen geschikt voor de palen van de sierhekken.

  vanaf
    vanaf  € 10,95 € 9,05
  Toevoegen
 5. RVS slotbout
  RVS slotbout

  Deze slotbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Zijn leverbaar in verschillende lengtes en hebben een draaddikte van 8 mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,35 € 0,29
  Toevoegen
 6. RVS zeskantbout
  RVS zeskantbout

  Deze zeskantbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Zijn leverbaar in verschillende lengtes en hebben een draaddikte van 8 mm of 10mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,35 € 0,29
  Toevoegen
 7. RVS Houtdraadbout
  RVS Houtdraadbout

  Deze zeskantbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Leverbaar in verschillende formaten en heeft een draaddikte van 8 mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,25 € 0,21
  Toevoegen
 8. Zelfborende parker - 5,5x22
  Zelfborende parker - 5,5x22

  Deze zelfborende parker is ideaal tijdens de montage op een stalen of aluminium ondergrond. Heeft een maximale boorcapaciteit van 6 mm.

    € 0,14 € 0,12
  Toevoegen
 9. RVS moer
  RVS moer

  Deze zeskantmoer is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. U kunt het formaat van de gewenste maat van de moer zelf selecteren.

  vanaf
    vanaf  € 0,30 € 0,25
  Toevoegen
 10. RVS borgmoer
  RVS borgmoer

  Deze borgmoer is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en heeft een kunststof rand als extra waarborg. Beschikbaar in verschillende formaten.

  vanaf
    vanaf  € 0,40 € 0,33
  Toevoegen
 11. Afdekdop zeskant
  Afdekdop zeskant

  Deze afdekdop is vervaardigd uit kunststof materiaal. U kunt het formaat van de gewenste maat van de afdekdop zelf selecteren.

  vanaf
    vanaf  € 0,25 € 0,21
  Toevoegen
 12. Muurplug
  Muurplug

  Deze muurplug is uit hoogwaardig kunststof vervaardigd. Ideaal voor het gebruik i.c.m. een houtdraadbout. Is leverbaar in 8x40 mm en 10x50 mm.

  vanaf
    vanaf  € 0,30 € 0,25
  Toevoegen

693 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bij Hekkenwereld hebben we het ruimste assortiment als het gaat om hekwerken. Al tientallen jaren zijn wij de partij als het gaat om kwalitatief hoogstaand hekwerk tegen scherpe prijzen. Bij elke bestelling wordt er een uitgebreide montagehandleiding bij gedaan zodat de montage gemakkelijk zal verlopen. Via onze bestelhulp is het trouwens ook goed mogelijk om in één keer te bekijken welke onderdelen je nodig hebt voor uw type bestelling. Aan welke onderdelen moet u eigenlijk allemaal denken?


Hieronder een impressie van welke onderdelen wij allemaal hebben: palen, bevestigingsmateriaal, koppelingen, sloten, slotvervangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels, aanslagen, poortvangers, automatisering, bekleding, gereedschappen, merchandise, lak, wielen, railsen, geleidingswielen, opvangmuilen, ondersteuningsrollen, kabelspanners, koppelstiften, schuifpoortgeleiders, geleidingsrollen, eindstoppen, tandheugels, paalkappen, schijven, schalen, bollen, paalkoppen, hekpunten, ringen, krullen, sierketting, liggers, spijlen, leuningstijl, brugpaal, doppen, overklimbeveiliging, schetsplaten, krukparen, cilinders, slotcilinders, leuningdragers, sample.