The wishlist name can't be left blank

Volieregaas

4 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Volièregaas 19x19 - op rol
  Volièregaas 19x19 - op rol

  Dit volièregaas wordt geleverd op een rol van 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar. Is voorzien van een verzinkte laag.

  vanaf
    vanaf  € 95,95 € 79,30
  Toevoegen
 2. Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks
  Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks

  Sterke verzinkte krammen van 3,0 x 30 mm. Deze adviseren wij in combinatie met schapengaas/tuingaas en kastanje houten palen. Verkoop per 100 stuks.

    € 1,97 € 1,63
  Toevoegen
 3. Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes
  Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes

  De kastanje houten palen die wij gebruiken zijn van hoge duurzaamheid en zijn goed bestand tegen vocht. Wij hebben de palen in de lengtes 140, 160 en 180 centimeter.

  vanaf
    vanaf  € 15,95 € 13,18
  Toevoegen
 4. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

    € 7,95 € 6,57
  Toevoegen

4 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Als bedrijf of hobbyklusser op zoek naar volieregaas?

U kunt bij ons terecht hiervoor. Dit type gaas is geschikt voor allerlei soorten dierenverblijven. Denk aan vogels, vlinders, kippen- en of konijnenhokken. Maar vandaag de dag zien we volieregaas ook terug in tuinen. Volieregaas is ideaal om te gebruiken om klimplanten tegenaan te laten groeien.

Het bestellen van Volieregaas bij Hekkenwereld gaat eenvoudig via onze bestelhulp. U kunt kiezen uit 4 hoogtes (50,100,150,200cm). Aan uw bestelling kunt u ook toebehoren zoals krammen en/of palen toevoegen.


De voordelen van volieregaas

 • - Geschikt als functionele en stevige afrastering voor dieren;
 • - Door het stevige gaas geeft het totaalplaatje een strak uiterlijk weer;
 • - Door het verzinkte gaas is het niet mogelijk voor dieren om het gaas door te bijten;
 • - Het verzinkte gaas biedt bescherming door het verzinkte gaas en zal niet roesten.

Naast volieregaas nog iets anders nodig uit de webshop? Kijk eens bij harmonica-, schapen-, kippen-, en tuingaas van hoogwaardige kwaliteit, maar voor een aantrekkelijke prijs. Het wordt steeds leuker bij Hekkenwereld!


Waarom wij bij Volieregaas Hekkenwereld een 9,1 scoren als klanttevredenheid?

Wij bij Hekkenwereld vinden het belangrijk dat wij de producten en diensten leveren die overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wij vinden het een belangrijk gegeven dat de klanten die onze producten ontvangen ten eerste blij zijn met de levering en ten tweede nog jarenlang van onze producten kunnen genieten. Dankzij onze kennis, kunde en expertise die wij over de afgelopen jaren als bedrijf hebben opgebouwd kunnen we hier keer op keer aan voldoen. Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Het spreekt voor zich dat wij hier enorm trots op zijn. Het neemt echter niet weg dat wij continu op zoek zijn naar verbetering. Feedback van onze klanten is hierin een belangrijke graadmeter. Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.

Wat is volièregaas?

Volièregaas is een stalen gaashekwerk welke veel gebruikt wordt voor het afrasteren van een volière of hok voor bijvoorbeeld diverse vogels of kippen. Door de dikte van het draad en behandeling is het gaas wat een langere levensduur heeft als bijvoorbeeld kippengaas, maar daarentegen wel iets stugger is met de montage.

Welke maat volièregaas?

Volièregaas wordt standaard geleverd in een rol van 25 meter en is leverbaar in een hoogte van 50, 100, 150 of 200 centimeter. Hat gaas heeft een maaswijdte van 19x19mm en is het voor de kleine dieren moeilijk om te ontsnappen.

Hoe span je volièregaas?

Wij adviseren u om het volièregaas te spannen aan een kastanje houten paal als het een afscheiding gaat of een houten frame als het een hok betreft. Door het gaas met behulp van krammen onder spanning in de paal te slaan, komt het gaas strak te staan en krijgt het een mooi en natuurlijk resultaat.