The wishlist name can't be left blank

Kippengaas

27 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Kippengaas - op rol
  Kippengaas - op rol

  Dit kippengaas wordt geleverd op een rol van 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar. Dit geknoopte gaas is voorzien van verzinkte coating.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 35,95 Special Price € 32,36 € 26,74
  Toevoegen
 2. Kastanje loopdeur - Klassiek
  Kastanje loopdeur - Klassiek

  Deze kastanje loopdeur is geschikt in combinatie met onze kastanje hekken. Loopdeur wordt geleverd exclusief palen. 

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 281,95 Special Price € 253,76 € 209,72
  Toevoegen
 3. Kastanje loopdeur - Rondhout
  Kastanje loopdeur - Rondhout

  Deze kastanje loopdeur is geschikt in combinatie met onze kastanje hekken. Loopdeur wordt geleverd exclusief palen. 

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 486,95 Special Price € 438,26 € 362,20
  Toevoegen
 4. Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes
  Kastanje paal - Ø 8-10 cm gepunt - diverse lengtes

  De kastanje houten palen die wij gebruiken zijn van hoge duurzaamheid en zijn goed bestand tegen vocht. Wij hebben de palen in de lengtes 140, 160 en 180 centimeter.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 15,95 Special Price € 14,36 € 11,87
  Toevoegen
 5. Kastanje paal - Ø 12-14 cm gepunt - 160 cm
  Kastanje paal - Ø 12-14 cm gepunt - 160 cm

  De kastanje houten palen die wij gebruiken zijn van hoge duurzaamheid en zijn goed bestand tegen vocht. Zijn geschikt voor onze houten loopdeuren.

  Regular Price € 33,95 Special Price € 30,56 € 25,26
  Toevoegen
 6. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

  Regular Price € 13,95 Special Price € 12,56 € 10,38
  Toevoegen
 7. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,16 € 5,92
  Toevoegen
 8. Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks
  Kram - 3,0x30mm - per 100 stuks

  Sterke verzinkte krammen van 3,0 x 30 mm. Deze adviseren wij in combinatie met schapengaas/tuingaas en kastanje houten palen. Verkoop per 100 stuks.

  Regular Price € 1,97 Special Price € 1,77 € 1,46
  Toevoegen
 9. Zinkspray
  Zinkspray

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze zinkspray.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,16 € 5,92
  Toevoegen
 10. Locinox grondgrendel - VSF
  Locinox grondgrendel - VSF

  Blokhendel en behuizing in aluminium. Voor vierkante profielen van 40x40 mm of meer. Is voorzien van het Quick-Fix systeem.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 28,95 Special Price € 26,06 € 21,54
  Toevoegen
 11. Locinox grondstop - EGS
  Locinox grondstop - EGS

  Voor grondgrendels met een maximale as-diameter van Ø 20mm. Economische grondstop zonder poortaanslag. Gebruikt om in beton te storten.

  Regular Price € 13,95 Special Price € 12,56 € 10,38
  Toevoegen
 12. Locinox poortstop - GATESTOP
  Locinox poortstop - GATESTOP

  Locinox poortstop van hoogwaardig aluminium. Deze is universeel toepasbaar op deuren/poorten door de makkelijke verstelbaarheid in hoogte.

  Regular Price € 36,95 Special Price € 33,26 € 27,49
  Toevoegen

27 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

‘’Als een trotse haan lopen’’

Bij Hekkenwereld zijn wij ontzettend trots dat wij in de afgelopen jaren zoveel klanten tevreden hebben kunnen stellen met de aankoop van hun hekwerk. De klanten staan opd e eerste plaats en willen onze klanttevredenheid optimaal hebben en houden. Voor elk type gaas bent u bij Hekkenwereld aan het juiste adres. Wij proberen een goede lage prijs te hanteren, maar hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het resultaat is een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Door het verzinkte sterkte kerndraad heeft het gaas een trekvastheid van 70kg/mm2, waardoor de stevigheid van dit type gaas wordt gewaarborgd. Daarnaast biedt Hekkenwereld een assortiment aan in palen, onderdelen en gereedschappen.


Kippengaas per hoogte

De naam zegt het al, dit type gaas wordt gebruikt als afrastering voor een kippenhok of kippenren of voor ander pluimvee. Bent u van plan om kippen te houden en wilt u ze een goede leefomgeving geven? Dan kunt u het kippengaas van Hekkenwereld gebruiken als omheining.

Zo kan uw pluimvee nooit ontsnappen. De hoogte kunt u zelf bepalen, afhankelijk van de grootte van uw pluimvee. Legkippen zijn over het algemeen niet zo heel erg groot. Maar sierkippen kunnen wel heel groot worden en vergeet u ook de haan niet die er misschien tussen loopt. U wilt niet dat ze ontsnappen. En kippen kunnen best hoog komen, kies dus een kippengaas met de juiste hoogte.


Waarom wij bij Kippengaas Hekkenwereld een 9,1 scoren als klanttevredenheid?

Wij bij Hekkenwereld vinden het belangrijk dat wij de producten en diensten leveren die overeenkomen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wij vinden het een belangrijk gegeven dat de klanten die onze producten ontvangen ten eerste blij zijn met de levering en ten tweede nog jarenlang van onze producten kunnen genieten. Dankzij onze kennis, kunde en expertise die wij over de afgelopen jaren als bedrijf hebben opgebouwd kunnen we hier keer op keer aan voldoen. Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9,1 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Het spreekt voor zich dat wij hier enorm trots op zijn. Het neemt echter niet weg dat wij continu op zoek zijn naar verbetering. Feedback van onze klanten is hierin een belangrijke graadmeter. Benieuwd wat klanten over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.

Kippengaas als decoratie?

Kippengaas is ook te gebruiken als decoratie materiaal. Als u bijvoorbeeld iets aan de gevel of wand wilt laten begroeien. Ook bij het maken van decoratie op praalwagens wordt dit gaas veel gebruikt.

Voor welke dieren is kippengaas?

Kippengaas wordt gebruikt voor kleine dieren zoals kippen, konijnen en cavia’s binnen te houden. Het gaas wordt ook gebruikt om bomen te beschermen tegen wilde dieren of als bescherming als jonge bomen net zijn aangeplant.

Welke palen nodig bij kippengaas?

Het kippengaas wordt met krammen aan houten palen bevestigd. Wij adviseren het gebruik van kastanje houten palen in combinatie met kippengaas. Dit is stevig, duurzaam en heeft een mooie natuurlijke uitstraling.