The wishlist name can't be left blank

Aanmelding is succesvol ontvangen

Dank u voor uw interesse in het partnerprogramma van Hekkenwereld. Uw verzoek is direct doorgestuurd naar onze klantenservice ter beoordeling.

Voortgangsupdate
We willen u verzekeren dat we uw aanvraag zorgvuldig zullen bekijken en u tijdens werkdagen per e-mail op de hoogte zullen houden van de voortgang. Ons doel is om dit proces zo snel mogelijk af te ronden, zodat u snel kunt profiteren van alle voordelen die het reseller programma van Hekkenwereld met zich mee brengt.

Bestelgemak tijdens verwerking
U kunt gewoon inloggen en bestellen terwijl we uw aanvraag verwerken, maar houd er rekening mee dat u nog niet profiteert van de voordelen die resellers genieten. We begrijpen dat u enthousiast bent om aan de slag te gaan, en we danken u voor uw geduld terwijl we de laatste hand leggen aan uw goedkeuring. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, zullen we u direct op de hoogte brengen per e-mail, zodat u kunt beginnen met het verkennen van alle mogelijkheden die ons platform biedt.

Ontdek onze voordelen
Bent u benieuwd naar de voordelen van samenwerken met Hekkenwereld? Neem gerust een kijkje op onze speciale pagina voor hoveniers (https://www.hekkenwereld.nl/mogelijkheden-voor-hoveniers) waar we een overzicht bieden van alle voordelen en mogelijkheden die ons partnerschap te bieden heeft.

Nogmaals, dank u voor uw interesse in Hekkenwereld als uw partner voor hekwerkoplossingen. Nog even geduld, en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!