The wishlist name can't be left blank

Enkelstaafmatten

21 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Enkelstaafmat
  Enkelstaafmat

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen.

  vanaf
    vanaf  € 41,95 € 34,67
  Toevoegen
 2. Loopdeur - Enkelstaafmat
  Loopdeur - Enkelstaafmat

  Deze complete deur is leverbaar in 100, 120, 150 en 200 cm breed. Is leverbaar in verschillende hoogtes en verkrijgbaar in de kleur zwart.

  vanaf
    vanaf  € 291,45 € 240,87
  Toevoegen
 3. Inrijpoort - Enkelstaafmat
  Inrijpoort - Enkelstaafmat

  Deze complete poort is leverbaar in 200, 240, 300 en 400 cm breed. Is leverbaar in verschillende hoogtes en verkrijgbaar in de kleur zwart.

  vanaf
    vanaf  € 507,08 € 419,07
  Toevoegen
 4. Tussenpaal - Enkelstaafmat
  Tussenpaal - Enkelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 5. Hoekpaal - Enkelstaafmat
  Hoekpaal - Enkelstaafmat

  Deze tussenpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 6. Eindpaal - Enkelstaafmat
  Eindpaal - Enkelstaafmat

  Deze eindpaal is geschikt voor de enkelstaafmatten. Inclusief bijpassende koppelingen, bevestigingsmateriaal en inslagdop.

  vanaf
    vanaf  € 33,95 € 28,06
  Toevoegen
 7. Tussenkoppeling - Enkelstaafmat - Groen
  Tussenkoppeling - Enkelstaafmat - Groen

  Deze eindbeugel is van PVC en is geschikt voor enkelstaafmatten. De eindbeugel is verkrijgbaar in de kleur groen en is gemaakt voor Ø 42mm palen.

    € 4,55 € 3,76
  Toevoegen
 8. RVS klem + parker
  RVS klem + parker

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze RVS klem.   

    € 2,75 € 2,27
  Toevoegen
 9. Muurbevestiging - Staafmat
  Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Set van: muurbeugel, RVS slotbout, houtdraadbouten, moeren en ringen.

  vanaf
    vanaf  € 5,95 € 4,92
  Toevoegen
 10. Hoek/Muurbevestiging - Staafmat
  Hoek/Muurbevestiging - Staafmat

  Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: hoekstuk, tegenplaat, RVS bout, moer en ring.

  vanaf
    vanaf  € 6,95 € 5,74
  Toevoegen
 11. Muurbevestiging - Ø60mm paal
  Muurbevestiging - Ø60mm paal

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze muurbevestiging 60Ømm paal.

  vanaf
    vanaf  € 11,95 € 9,88
  Toevoegen
 12. Begroeibeugel - Staafmat
  Begroeibeugel - Staafmat

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze begroeibeugel Staafmat. 

  vanaf
    vanaf  € 13,95 € 11,53
  Toevoegen

21 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bij ons maken wij met een scala aan producten een onderscheid in verschillende typen staafmatten. Simpel gezegd zijn dit: dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten en gaasmatten. Klik hier om meer te weten over de verschillen tussen de typen staafmatten. Op deze pagina hopen wij u wat meer te kunnen vertellen over de enkelstaafmat. 

Kenmerken van een enkelstaafmat?

Het enkelstaafmat hekwerk wordt ook wel 3D-matten genoemd en zijn een functionele en betaalbare oplossing voor een afscheiding. Door de 3D vorming in de staafmat is deze een stuk steviger, duurzamer en met maar 2 enkele staven een voordelige optie. De staafmat heeft 2 spijlen met een dikte van 4,8 millimeter en heeft mazen van 200 millimeter hoog en 50 millimeter breed. Bijpassend hebben wij palen van rond 42 millimeter in exact dezelfde kleur leverbaar als de staafmatten. De enkelstaafmat wordt veel gebruikt als goedkope omheining voor bijvoorbeeld een voortuin of achtertuin. Doordat het vaste panelen zijn is het een stuk steviger als gaas en gemakkelijk te monteren. Wij bieden een complete serie aan van deze enkelstaafmatten, waaronder een bijpassende loopdeur of inrijpoort. De enkelstaafmat is een kwalitatief hoogwaardige hekwerk, waarbij je niet téveel geld hoeft uit te geven.


Gebruik van een enkelstaafmat?

Enkelstaafmatten zijn vrij eenvoudige hekken die vandaag de dag steeds populairder is geworden. We zien de enkelstaafmatten vooral terug op kinderboerderijen of als tuinafscheiding. Dit type staafmat is van hoge kwaliteit en stabiliteit. Dit komt door het kruispunt gelaste draad en de behandeling daarvan. De enkelstaafmat is vervaardigd uit verzinkte draad en daarna behandeld met een enkellaags poedercoating. De lengte van de enkelstaafmat is standaard 251 centimeter en kan dus per 50 millimeter op maat gemaakt worden voor elke situatie. Je kan deze op maat maken met een ijzerzaag of slijptol en het daarna bijwerken met een lakflesje die je ook bij ons kan aanschaffen. De enkelstaafmat hebben wij in verschillende hoogtes leverbaar vanaf 103 centimeter tot en met 203 centimeter.


Enkelstaafmatten bij Hekkenwereld scoren een 9.5 als klanttevredenheid

Wij bij enkelstaafmatten Hekkenwereld vinden het belangrijk dat de producten en diensten die wij leveren overeen komen met de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wanneer onze klanten namelijk tevreden zijn over onze producten en diensten dan zijn wij dat ook! Gemiddeld scoren wij met onze matten een 9.5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Daar zijn wij heel erg trots op! Benieuwd wat klanten (inmiddels 850+) over ons te vertellen hebben? Klik hier om dit te bekijken.


Groot aanbod enkelstaafmatten

De enkelstaafmatten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes. Deze zijn leverbaar in de kleur: RAL 6005. In ons land krijgen we te maken met allerlei soorten weertypen. Koud, warm, vochtig. Daar moet je hekwerk wel tegen bestand zijn. Daarom vinden wij de behandeling en poedercoating van onze hekwerken zo belangrijk. Op deze manier kunnen wij de levensduur optimaal maken. Via onze webshop kun je eenvoudig de bijbehorende onderdelen bestellen. Met behulp van onze eenvoudige montagehandleiding staat je enkelstaafmatten hekwerk in een mum van tijd.