The wishlist name can't be left blank

Gaas bestellen

10 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Harmonicagaas - op rol
  Harmonicagaas - op rol

  Dit harmonicagaas wordt geleverd op een rol van, 5, 10 of 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar.

  vanaf
    vanaf  € 36,95 € 30,54
  Toevoegen
 2. Schapengaas licht - op rol
  Schapengaas licht - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons lichte schapengaas. 

  vanaf
    vanaf  € 88,94 € 73,50
  Toevoegen
 3. Schapengaas zwaar - op rol
  Schapengaas zwaar - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons zware schapengaas.

  vanaf
    vanaf  € 149,95 € 123,93
  Toevoegen
 4. Kippengaas - op rol
  Kippengaas - op rol

  Dit kippengaas wordt geleverd op een rol van 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar. Dit geknoopte gaas is voorzien van verzinkte coating.

  vanaf
    vanaf  € 35,95 € 29,71
  Toevoegen
 5. Tuingaas - op rol
  Tuingaas - op rol

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons tuingaas op rol. 

  vanaf
    vanaf  € 80,95 € 66,90
  Toevoegen
 6. Volièregaas 19x19 - op rol
  Volièregaas 19x19 - op rol

  Dit volièregaas wordt geleverd op een rol van 25 meter en is in diverse hoogtes leverbaar. Is voorzien van een verzinkte laag.

  vanaf
    vanaf  € 95,95 € 79,30
  Toevoegen
 7. Pakket - Harmonicagaas
  Pakket - Harmonicagaas

  Compleet pakket van harmonicagaas met kleur, lengte en hoogte naar keuze. Leverbaar per 2,5 meter.

  vanaf
  € 226,20 € 186,94
  Toevoegen
 8. Pakket - Schapengaas licht
  Pakket - Schapengaas licht

  Compleet pakket van licht schapengaas in combinatie met kastanje houten palen. Leverbaar per meter en is de goedkoopste oplossing voor een afscheiding voor uw dieren.

  vanaf
  € 122,81 € 101,50
  Toevoegen
 9. Pakket - Schapengaas zwaar
  Pakket - Schapengaas zwaar

  Compleet pakket van zwaar schapengaas in combinatie met kastanje houten palen. Deze zware variant wordt veel gebruikt voor langere lengtes in weilanden en veel in open vlakt...

  vanaf
  € 183,82 € 151,92
  Toevoegen
 10. Pakket - Tuingaas
  Pakket - Tuingaas

  Compleet pakket van tuingaas in combinatie met kastanje houten palen. Leverbaar per meter en is een goedkope en eenvoudige oplssing voor een afscheiding.

  vanaf
  € 114,82 € 94,89
  Toevoegen

10 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Breed aanbod bij gaas bestellen Hekkenwereld

Naast een ruim assortiment hekken en staafmatten, hebben wij ook een breed assortiment gaas bij Hekkenwereld. Het assortiment gaas bestellen bestaat uit verschillende soorten gaas, palen en bevestigingsmaterialen. Als we bekijken welke typen gaas wij hebben komen we uiteindelijk uit tot vijf verschillende soorten. Deze soorten gaas zijn: harmonicagaas, schapengaas, kippengaas, tuingaas en volieregaas. Zoals je kunt zien zijn de mogelijkheden om uw eigen hekwerk in combinatie met gaas zelf samen te stellen zijn eindeloos bij gaas bestellen Hekkenwereld.


Wat voor soort gaas past bij uw tuinbeeld?

Zoals eerder beschreven hebben wij vier verschillende soorten bij gaas bestellen Hekkenwereld. Elk gaas heeft haar eigen eigenschappen en kenmerken. 

Harmonicagaas. Dit gaas wordt vaak gebruikt als afrastering van verschillende soorten tuinen, kinderboerderijen of als perfecte geleiding voor klimplanten.
Schapengaas. Dit type gaas zien we veelal gebruikt worden op veehouderijbedrijven om dieren (denk aan schapen) binnen een bepaalde omheining te houden.
Kippengaas. Dit type gaas wordt vaak gebruikt voor kippenrennen of kippenhokken. Hiernaast wordt dit type gaas gebruikt voor overig pluimvee op pluimveehouderijen of kinderboerderijen. 
Tuingaas. Vaak gebruikt met dit type gaas als functionele afscheiding van tuinen. 
Tot slot word het volieregaas vaak gebruikt voor het omheinen van vogels, vlinders, kippen- en of konijnenhokken. Dat neemt niet weg dat we vandaag de dag ook veel volieregaas terug zien in tuinen. Dit type gaas is namelijk ideaal om te gebruiken om verschillende soorten klimplanten tegenaan te laten groeien. 


Soorten gaas bestellen van Hekkenwereld samengevat in een handige video

Onderstaande video laat u zien met welk gemak u een keuze kunt maken betreffende alle soorten gaas bestellen. Bent u na het bekijken van de video enthousiast geworden? Gaaf, wij helpen u graag met het maken van uw bestelling bij gaas bestellen Hekkenwereld!