The wishlist name can't be left blank
hek limburg

Informatiepagina

Hek Limburg

Lees verder!

Je kijkt naar je eigen tuin en beseft dat er wel een reden is voor een verbetering. Misschien denk je eraan om wat bomen te snoeien, gras aan te leggen of je terras wat gezelliger te maken. Maar ook wanneer dit is voltooid besef je toch dat er nog iets ontbreekt. Hoe mooi zou het zijn om jouw tuin net dat stukje meer te geven? Hek Limburg staat bij deze vraag paraat om jouw tuin net dat extra stukje beleving te geven. Tuinhekwerken van Hekkenwereld staan al jaren bekend om het veelzijdige aanbod van talloze soorten hekwerken. Hek Limburg maakt het bestellen van uw hekwerk erg eenvoudig. Met behulp van onze zogeheten bestelhulp kunt u precies bepalen hoe uw hekwerk eruit moet zien. Keuze in afmetingen, kleur, bekleding en prijs is allemaal mogelijk. Ook hebben wij naast ons huidige assortiment een groot aanbod van tweedehands hekken voor als je met een wat lager budget aan de slag wilt gaan om je tuin op te knappen. Benieuwd geworden wat hek Limburg voor jou kan gaan betekenen? Klik dan hier!

Hek Limburg: kwaliteit & gratis levering

Hek Limburg vind de kwaliteit van alle producten binnen het assortiment erg belangrijk. Zeker als het gaat om hekwerk, is het van belang dat u tientallen jaren plezier hiervan heeft. Hek Limburg is al jarenlang een begrip als het gaat om talloze hekwerken. Denk hierbij aan ons assortiment in sierhekken, landhekken, bouwhekken, dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten en hekwerk onderdelen. Als het gaat om het uitzoeken van een hekwerk heeft u natuurlijk bepaalde wensen. Kleurkeuze, afmetingen, prijzen, moeilijkheidsgraad van monteren. Aan al deze punten heeft Hek Limburg gedacht. Al het hekwerk is in verschillende kleuren altijd in diverse afmetingen voorradig. Over het montageproces hoeft u zich geen moment zorgen te maken. Bij elke verzending en levering van hek Limburg is een montagehandleiding bijgevoegd. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig het hekwerk te monteren. Het meeste fijne aan het hele verhaal is dat Hek Limburg op het gebied van prijs zeer scherp in de markt ligt. Bekijk hier ons actuele assortiment van al het hekwerk Limburg.

Hekkenwereld en de levering van Hek Limburg 

De eigen bestelservice van Hekkenwereld levert o.a. in de volgende gemeenten in Limburg: Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Venray, Peel en Maas, Horst aan de Maas, Landgraaf, Leudal, Echt-Susteren, Brunssum, Stein, Maasgouw, Gennep. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beoogde hekwerk te bekijken op onze locatie in Maasland. Via het allereerste kijkpunt van Nederland is het mogelijk om het hele online assortiment hekwerken te bekijken. Hiernaast biedt Hek Limburg u de mogelijkheid om door het ruime assortiment van tweedehands hekwerk te wandelen. Ook voor diegenen die een hekwerk voor een lager budget willen hebben wij talloze mogelijkheden. Het doel van het kijkpunt is dat u al het hekwerk in het echt kunt bekijken, ervaren, voelen en u de mogelijkheid te geven het hekwerk eventueel direct te bestellen. Ons assortiment is geschikt voor ieder budget, zo hebben wij ook een ruim assortiment tweedehands hekwerken en voordelige hekwerken.

Limburg en de klanttevredenheid? Gemiddeld scoren wij een 9,5!

In heel Limburg (en natuurlijk ook in Nederland) vinden wij het erg belangrijk dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat namelijk ook! Hekkenwereld staat altijd open voor feedback over onze service en producten. Gemiddeld scoren wij in Nederland een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid. Zoals u kunt begrijpen zijn wij hierop natuurlijk erg trots. Bekijk hier wat bestaande klanten over ons te vertellen hebben. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Bekijk ons aanbod hek Limburg op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hekwerk Limburg voor uw tuin kan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Meer informatie willen ontvangen van hekwerk bestellen in Limburg?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een hier aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig!.  U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.

Close