The wishlist name can't be left blank
hek op maat

Informatiepagina

Hek op maat

Lees verder!

Hekkenwereld biedt u hek op maat. Uniek in Nederland

Als online aanbieder van scherp geprijsd hek op maat, willen wij onze hoge kwaliteit voor u als klant zoveel mogelijk optimaliseren en waarborgen. Wij bieden de mogelijkheid om elk hekwerk naar uw wens te bestellen. Voor een sierhekwerk op maat bent u bij ons aan het juiste adres, gezien het feit dat we alle hekken in verschillende modellen en hoogtes op verkrijgbaar hebben. Deze hekwerken zijn makkelijk te monteren met behulp van onze montagehandleiding die altijd meegeleverd wordt bij uw levering. Zo heeft u uw hek op maat in een handomdraai gemonteerd. Bekijk hieronder ons assortiment hek op maat. 

Diversen soorten hekken bij Hekkenwereld

Bij Hekkenwereld kunt u terecht voor onze Tuin,- Spijlen,- Bouw,- en Landhekken op maat. Bent u op zoek naar tuinhekken voor uw tuin, dan kijken wij altijd naar uw wensen. Wij streven ernaar dat een tuinhek de voortuin een mooi aangezicht geeft, maar ook een goede tuinomheining van uw terrein betekent. Bent u meer op zoek naar een hek dat inbraken voorkomt, dan zijn de spijlenhekken van Hekkenwereld een goede keuze. Deze hekwerken op maat worden speciaal op maat gemaakt om uw tuin of terrein zo goed mogelijk te omheinen. De landhekken worden vooral gebruikt als natuurlijke omheining op veelal veehouderijbedrijven. Bouwhekken worden gebruikt als afzetting van een bouwplaats. Alle hekken van Hekkenwereld zijn gegalvaniseerd en vervaardigd uit massief draad of staal. Het hek is door deze constructie een stabiele en functionele oplossing. Kortom, wat uw reden voor een hek op maat ook is, bij Hekkenwereld is de keus eindeloos.

Klanttevredenheid en hek op maat: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort hek op maat bij Hekkenwereld een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw hekwerk op maat, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Uw hek op maat samenstellen

Kent u de bestelhulp van Hekkenwereld al? Hiermee kunt u online úw ideale hekwerk speciaal op maat samenstellen. In een aantal overzichtelijke stappen kunt u precies selecteren welk hekwerk u wilt hebben. Ben u klaar met samenstellen? Dan kunt u uw bestelling plaatsen en wordt alles binnen vijf dagen bij u thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice. Wist u al dat u boven de 500 euro aan bestellingen géén bezorgkosten betaalt? Dat maakt het bestellen van uw hek op maat nog leuker! Niet alleen op zoek naar een hek op maat? Daarnaast bieden wij ook een assortiment in matten, gaas, schanskorven, palen en overige onderdelen. Waar u ook naar op zoek bent, bij Hekkenwereld kunnen wij elke wens verwezenlijken.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hek op maat voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact 

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.