The wishlist name can't be left blank
hek Rotterdam

Informatiepagina

Hek Rotterdam

Lees hieronder meer!

Hek Rotterdam: een tuin is een unicum in deze wereldstad!

Wat een voorrecht is het om een tuin te hebben! Zeker in een stad als Rotterdam, is het vandaag de dag een unicum. In de loop der jaren is Rotterdam erg gegroeid wat betreft woningen en kan het daarom nogal ‘’vol’’ overkomen. Heeft u een grote tuin in Rotterdam, maar heeft u het idee dat u weinig privacy hebt? Te weinig beschutting? Bent u op zoek naar een mooi hek voor uw tuin in Rotterdam? Dan bent u aan het goede adres bij Hekkenwereld .

Tijd om aan de slag te gaan: bij Hek Rotterdam!

Hek Rotterdam streeft naar kwaliteit van alle producten bij Hekkenwereld. We willen natuurlijk dat u als klant zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Bij Hekkenwereld staan wij voor u klaar om u bij te staan in het maken van de juiste keuzes wat betreft hekken. Met behulp van onze bestelhulp kunt u helemaal zelf bepalen hoe uw hek eruit gaat zien. Of het nou gaat om sierhekken, landhekken, dubbelstaafmatten of hekwerk onderdelen, Hek Rotterdam heeft het allemaal.

Wist u dat..

... het ook mogelijk is om bij hek Rotterdam te kiezen voor tweedehands hekwerken? Deze hekken zijn net als onze gewone assortiment van zeer goede kwaliteit, alleen betaalt u net even wat minder om uw tuin op te knappen. Bent u nou benieuwd welk tweedehands hekwerk hek Rotterdam voor u heeft? Neem dan snel een kijkje. 

En wilt u onze hekwerken kunt bekijken op onze locatie in Maasland? Het is het allereerste kijkpunt van Nederland waar u de mogelijkheid krijgt om de hekken die u in ons online assortiment hebt gezien, in het echt te bekijken. Dus mocht u nog twijfelen, dan kunnen wij die twijfels hopelijk wegnemen na het zien van uw gewenste hek. Kom dus snel langs in Maasland!

Bestellen bij Hek Rotterdam in jouw eigen regio!

Het bestellen bij Hekkenwereld is zeer eenvoudig door onze gemakkelijk webshop. Elke keuze bepaalt u zelf; kleur, afmetingen en natuurlijk de prijs. Wij staan bekend om onze scherp geprijsde hekken. Een groot voordeel van onze webshop is dat al onze hekken uit voorraad leverbaar. Zo hoeft u nooit te wachten en kunt u zeer snel aan de slag met uw droomtuin. Bij elke verzendingen levering vindt u een montagehandleiding. Hierdoor is het monteren van de hekken voor uw tuin zeer eenvoudig. De bestelservice van Hekkenwereld levert o.a. in de buurtgemeenten van Rotterdam, namelijk; Capelle a/d IJssel, Ridderkerk, Nieuwerkerk a/d IJsel, Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Pijnacker, Vlaardingen en Schiedam. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem bij Hekkenwereld! Wij bezorgen binnen elke postcode in Nederland.

Klanttevredenheid in Rotterdam: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld in Nederland een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw sierhekwerk prijzen, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hek Rotterdam voor uw tuin kan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact 

Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over hekwerken of andere producten te beantwoorden. Een eigen account aanmaken in onze webshop maakt het voor onze klantenservice nog makkelijker om met u mee te kijken en u telefonisch advies te geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan via email op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.

Close