The wishlist name can't be left blank
Hek te koop

Informatiepagina

Hek te koop

Lees hieronder meer!

Hek te koop bij Hekkenwereld

Hekkenwereld biedt hek te koop aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn een online aanbieder van hekwerken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ons bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot bedrijf in het leveren van hekwerken. Van hoge kwaliteit, voor een goede prijs. Iets wat vandaag de dag meespeelt in de maatschappij, de prijs-kwaliteitverhouding. Ons personeel, sommige met meer dan 25 jaar ervaring, kunnen u helpen bij het uitzoeken van uw hek te koop. Elke medewerker heeft verstand van zaken, waardoor ook de veiligheid kan worden gewaarborgd. Bij bezorgen hekwerken door heel Nederland én België. Dus geen zorgen, wij bezorgen bij u thuis!

Onze producten

Omdat wij onze hekwerken zelf fabriceren, kunnen wij alles in eigen beheer houden. De montage van de hekwerken kan eenvoudig met behulp van de handige montagehandleiding. Kind kan de was doen! Hierdoor kunnen wij de prijs/kwaliteitverhouding voor u aanbieden. Bekijk hierboven ons uitgebreide assortiment. 

Twijfels?

Mocht u toch nog twijfelen over welk type, kleur of hoogte van uw hek, dan kunt u altijd onze locatie bezoeken in Maasland. Hier kunt u alle hekken uit de webshop bekijken. Hopelijk maakt het de keus niet moeilijker met al die keus! Wij helpen u graag met het vinden van uw juiste hekwerk. Oeps! Toch niet helemaal juist gemeten? Past het hek niet? Met behulp van een ijzerzaag kunt u zelf zeer gemakkelijk de lengte van hek te koop Hekkenwereld aanpassen. Eenvoudiger kan niet! Hiernaast kunt u gebruik maken van onze bestelhulp. Deze tool geeft u de mogelijkheid om uw hekwens geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Hekken die te koop zijn bij Hekkenwereld

Wij bieden diversen hekken (tuinhekken, spijlen-, bouw-, landhekken), matten (dubbel-, enkelstaafmatten en gaasmatten), gaas (harmonica-, schapen-, kippen-, tuin-, volièregaas), schanskorven en totaalpakketten hekwerken aan. Natuurlijk zijn ook losse onderdelen voor hek te koop bij ons te vinden. Tevens bieden wij ook tweedehands producten aan. Ons hek te koop op maat is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en prijzen. Hierdoor zal uw gewenste hekwerk op maat aan uw eisen voldoen. Ons streven is om de klant niet teleur te stellen. Nog een voordeel van onze hekken; doordat de lengtes aanpasbaar zijn, is het plaatsen van een sierhekwerk zeer gemakkelijk. Alle hekken worden uit metaal ijzerwerk vervaardigd en uiteindelijk verzinkt en gepoedercoat. Naast dat deze constructie zeer stabiel en voordelig is, is hij ook erg kindvriendelijk. Heeft u al een kijkje genomen in ons assortiment? Wilt u voor een strakke vormgeving in uw tuin? Dan is hekwerk Rome misschien wel wat voor u? Als u toch liever een klassieker model wilt, dan zijn sierhekwerk Parijs of Wenen meer geschikt in uw tuin? De sierhekken bestaan uit een compleet pakket met kleur, lengte en hoogte naar keuze. Dit hek te koop is leverbaar in de lengtes per 2 meter. Benieuwd hoe uw eigen hekwerk eruit komt te zien dat voldoet aan precies uw eisen en wensen? Bekijk dan hier onze configurator en ontwerp hier zelf je tuinhek. 

Klanttevredenheid

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw sierhekwerk prijzen, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Samenwerking met hoveniers

Als u hovenier bent en vaak hekwerken zou willen afnemen, dan hebben wij voor u als hovenier speciale prijzen. Hierdoor is het voor u als bedrijf zeer aantrekkelijk om tegen een goede prijs een hekwerk bij hek te koop Hekkenwereld af te nemen. Tevens maakt u gebruik van meer voordelen. Meer informatie? Kijk dan even bij ‘hovenier’ voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hek te koop Hekkenwereld voor u kan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact

Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over hekwerken of andere producten te beantwoorden. Een eigen account aanmaken in onze webshop maakt het voor onze klantenservice nog makkelijker om met u mee te kijken en u telefonisch advies te geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.

Close