The wishlist name can't be left blank
hek winkel voordelen

Informatiepagina

Hek winkel voordelen

Lees verder!

Hekkenwereld geeft u de zekerheid die u zou mogen verwachten van een hek winkel

Hekkenwereld is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, dit geeft u als consument de nodige zekerheid die u mag verwachten bij aanschaf van uw hekwerk. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen samen met de consumentenbond en gemakkelijk vindbaar op onze website.

8 Belangrijke voordelen van dit certificaat van hek winkel Hekkenwereld

Minimale bedenktijd van 14 dagen

Het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat Hekkenwereld het wettelijke bedenktermijn van 14 dagen zal naleven.

Mogelijkheid om producten (deels) achteraf te betalen

Hekkenwereld biedt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.

Duidelijk en overzichtelijk aanbod van artikelen: u weet exact wat u koopt 

Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

Bestelproces is transparant, duidelijk en overzichtelijk

Het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat u bestelt voordat u een aankoopverplichting aangaat en u krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

Heldere opbouw en uitleg van alle prijzen

U wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dit betekent dus  geen onaangename kosten achteraf.

Enorm veilige omgeving voor uw betalingsopdrachten

Uw betalingsopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die ten minste zijn beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

Veilige en betrouwbare omgang met uw persoonsgegevens

Hekkenwereld.nl heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van uw persoonsgegevens. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Hekkenwereld.nl aan op deze verplichtingen en voert ICT-veiligheidstests uit.

Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

Thuiwsinkel Waarborg biedt klachtenbemiddeling en een onafhankelijke geschillencommissie aan voor klanten die bij Hekkenwereld een bestelling hebben geplaatst.

Voor geschillen en klachten

Heeft u ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien hier een klacht in. Komt u samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org u gratis verder met klachtenbemiddeling. Als u hierna nog niet tevreden bent, kunt u een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.