The wishlist name can't be left blank
hekken Den-Haag

Informatiepagina

Hekken Den Haag

Lees hieronder meer!

Hekken Den Haag: een tuinhekkie op z'n Haags

Bij wonen in Den Haag denkt u waarschijnlijk aan een groot statig herenhuis met prachtig aangelegde voortuin en klassiek hekwerk. Vandaag de dag is een mooi hek echt de finishing-touch voor uw tuin en huis. Bent u nou op zoek naar een mooi hek voor uw (voor)tuin? Dan bent u bij Hekkenwereld aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment in hekken Den Haag aan, zodat we er haast zeker van zijn dat we u blij kunnen maken met het hek van uw dromen.

Welke typen hekwerk zoek ik in Den Haag?

Er is vandaag de dag zoveel te vinden aan hekwerken tuin, dat u haast door de bomen het bos niet meer ziet. In ons dagelijkse straatbeeld komen we allemaal diverse hekwerken tegen, waaruit u waarschijnlijk ook inspiratie uit haalt. Gelukkig hebben we bij Hekkenwereld een ruim assortiment en is het ingedeeld in een overzichtelijke webshop. Dit maakt het voor u als klant een stuk gemakkelijker om de perfecte hekken Den Haag te vinden. Al onze hekken zijn open, wat het hek een ruime en speelse uitstraling geeft. Tevens biedt het hek voldoende afsluiting voor de tuin, maar wel met een overzichtelijk uiterlijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om leuke klimop of andere klimplant tegen de hekken te plaatsen, wat een nóg speelsere uitstraling geeft.

De Haagse hekken van Hekkenwereld

Het hekwerk dat wij aanbieden biedt grote kwaliteit, maar tegen een hele aantrekkelijke prijs. Wist u dat de meeste hekken Den Haag van Hekkenwereld aan te passen zijn in lengte en breedte? Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat het hekwerk niet past. Al onze hekken worden geleverd met bijpassende materialen, dit maakt het voor u, met behulp van de montagehandleiding, zeer gemakkelijk om de hekken Den Haag te plaatsen.

De Haagse hekken van Hekkenwereld

Het hekwerk dat wij aanbieden biedt grote kwaliteit, maar tegen een hele aantrekkelijke prijs. Wist u dat de meeste hekken Den Haag van Hekkenwereld aan te passen zijn in lengte en breedte? Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat het hekwerk niet past. Al onze hekken worden geleverd met bijpassende materialen, dit maakt het voor u, met behulp van de montagehandleiding, zeer gemakkelijk om de hekken Den Haag te plaatsen. Hekkenwereld heeft 2 soorten hekken: 

  • Tuinhek standaard
    Deze hekken zijn vervaardigd uit staal en vervolgens verzinkt en gepoedercoat. Wat erg handig is bij de standaard tuinhekken, is dat de breedte aanpasbaar is. De hekken Den Haag zijn in 3 kleuren leverbaar en tegen een zeer aantrekkelijke prijs te leveren;
  • Tuinhek op maat
    Het tuinhek op maat is geschikt voor de klant die net even wat meer perfectionisme wil creëren door de aanpasbare lengtes en breedtes van de hekken zelf te bepalen. Tevens heeft u zelf de mogelijkheid om verschillenden punten en vullingen te kiezen. Ook deze hekken zijn vervaardigd uit staal en vervolgend verzinkt en gepoedercoat. De tuinhekken op maat zijn iets duurder in vergelijking met Tuinhek Standaard, maar nog steeds voor een hele aantrekkelijke prijs te bestellen. Wist u dat onze tuinhekken op maat te verkrijgen zijn in maar liefst 9 verschillende kleuren! Hier wordt u toch enthousiast van?

hekken Den-Haag hekkenwereld

 

Bestellen bij hekken Den Haag in jouw eigen regio!

Het bestellen bij Hekkenwereld is zeer eenvoudig door onze gemakkelijk webshop. Elke keuze bepaalt u zelf; kleur, afmetingen en natuurlijk de prijs. Wij staan bekend om onze scherp geprijsde hekken. Een groot voordeel van onze webshop is dat al onze hekken uit voorraad leverbaar. Zo hoeft u nooit te wachten en kunt u zeer snel aan de slag met uw droomtuin. Bij elke verzendingen levering vindt u een montagehandleiding. Hierdoor is het monteren van de hekken voor uw tuin zeer eenvoudig. De bestelservice van Hekkenwereld levert o.a. in de buurtgemeenten van Den Haag, namelijk; Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Wassenaar, Voorburg, Scheveningen, Wateringen, Poeldijk, Monster. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem bij Hekkenwereld! Wij bezorgen binnen elke postcode in Nederland.

Klanttevredenheid in Den Haag: gemiddeld scoren wij een 9,5!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld een 9,5 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw sierhekwerk prijzen, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hekken Den Haag voor uw tuin kunnen betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact

Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over hekwerken of andere producten te beantwoorden. Een eigen account aanmaken in onze webshop maakt het voor onze klantenservice nog makkelijker om met u mee te kijken en u telefonisch advies te geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.

Close