The wishlist name can't be left blank
hekken op maat

Informatiepagina

Hekken op maat

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en ontdek onze gratis configurator!

Als online leverancier van hekwerken op maat met scherpe prijzen willen wij voor u als klant onze hoge kwaliteit optimaliseren en zoveel mogelijk garanderen. Wij bieden de mogelijkheid om elk hekwerk naar uw eigen smaak en budget te bekijken. Aangezien we alle hekken van verschillende modellen en hoogtes leveren, bent u bij het juiste online adres om uw ideale hekwerk op maat te bestellen. Alle omheiningen van hekken op maat zijn eenvoudig te monteren met behulp van onze simpele en uitgebreide montagehandleiding die altijd bij uw levering wordt meegeleverd. Bekijk hieronder het meest uitgebreide assortiment hekken op maat binnen de webshop van Hekkenwereld.

Hekken op maat is bij ons écht op maat!

Als geen ander weten wij dat een hekwerk een product is dat aan uw persoonlijke wensen moet voldoen. Hoewel we veel verschillende soorten hekken hebben, wilt u misschien bepaalde aspecten van een hek combineren. Om dit probleem op te lossen hebben we de zogenaamde configurator ontwikkeld. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het ideale hekwerk 100% naar uw smaak samen te stellen bij hekken op maat. Hoe deze configurator werkt? Enorm simpel! We starten met het geven van een naam van uw hekwerk. In het begin kunt u de keuze maken tussen verschillende soorten punten. Deze punten zijn: geen punt, punt 151, punt 272, punt 251, punt 161 en punt 41. Hiernaast kunt u een keuze maken uit de vulling van uw hek. Deze vullingen zijn: geen vulling, krul, ovaal, cirkel en vierkant. Tot slot bespreken we uw wens betreffende de spijlen van uw sierhek. U heeft de keuze uit: diameter 16mm (rond), diameter 20 mm (rond), diameter 15x15 mm (vierkant) en diameter 20x20 mm (vierkant). Uw gekozen hek kan vervolgens worden weergegeven in uw ideale kleur. U heeft de keuze uit: verzinkt, groen (RAL 6009), groen (RAL 6064), grijs (RAL 7016), grijs (RAL 7021), zwart (RAL 9005), wit (RAL9010) en blauw (RAL 5011). Wat we hierboven dus al hadden aangegeven, de keuze is dus écht enorm. Klik hier om uw hekken op maat Hekkenwereld te ontwerpen.

Klanttevredenheid en hekken op maat: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Zien dat onze klanten tevreden zijn is iets waar wij bij hekken op maat enorm blij mee zijn! Daarom zijn we erg trots dat we zo'n hoge score hebben behaald op het gebied van klanttevredenheid. Bent u tevreden, dan halen wij er veel energie uit om voor alle klanten de mooiste hekwerken te realiseren. Lees de beoordelingen hier om de meningen van meer dan 800 bestaande klanten te begrijpen. Direct contact opnemen met een van onze collega's? Door op het chatpictogram te klikken (zie de rechterbenedenhoek van deze pagina), kunt u het chatvenster openen. Op deze manier proberen we direct contact in contact met u te komen. We kijken ernaar uit om al uw vragen te beantwoorden. Tot snel?

Volg onze pagina op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk op maat aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hekken op maat voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Nog vragen over uw hekken op maat?

Mocht u nog vragen hebben over uw winkelwagen en onze producten? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch/ via de chat advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444. Uiteraard is het ook eenvoudig om ons een bericht via de chat te sturen!

Close