The wishlist name can't be left blank
hekken Westland

Informatiepagina

Hekken Westland

Lees hieronder meer!

Privacy in het Westland

Dit is één van de dingen waar Nederlanders over het algemeen erg op gesteld zijn. We willen vandaag de dag een tuinomheining om zo onze privacy te waarborgen. Dan kom je al snel uit bij de hekken van Hekkenwereld die u kunnen helpen deze privacy te creëren... Hekken Westland is namelijk dé hekkenleverancier die goed geprijsde hekken, kwaliteit en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn diversen redenen om een mooi hekwerk rondom uw huis te plaatsen. Bijvoorbeeld door de komst van een kindje, u wilt niet dat de kleine dreumes bij zijn eerste stapjes de weg op kan lopen. Of u heeft huisdieren die u liever in uw tuin wilt houden in plaats van de gevaarlijke wegen op. Maar misschien houdt u van natuur en wilt u tegen de hekken mooie begroeiing plaatsen. Ofwel, wat de reden ook is, bij Hekkenwereld denken wij met u mee en kunnen wij u adviseren welke hekken Westland het beste bij u en uw huis past. Tuin opknappen is onze specialiteit!

Een Westlands' Hek

De hekken van Hekkenwereld worden door een zeer vakkundig team gemaakt, waarbij kwaliteit bovenaan ons lijstje staat. Daarnaast willen wij niet dat u als klant teveel betaald voor uw hekwerk, vandaar dat wij een zo scherp mogelijk geprijsd assortiment hebben. Het personeel van Hekkenwereld is met 25 jaar ervaring zeer kundig in het adviseren over alle hekken in de online webshop, montage of onderhoud van de hekken Westland. Benieuwd welk type hek goed zal staan in uw tuin? Klik dan hier.

In Westland gaan we voor makkelijk

In onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment van pakketten ofwel kant-en-klare hekwerken. Deze pakketten (bv. dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten of sportveldhekwerken) zijn compleet uitgerust. Tevens zijn alle alle hekken in kleur, lengte en hoogte eenvoudig zelf te kiezen. Op zoek naar een tuinhek? Dan zijn ook het klassieke tuinhek Parijs, het strakke moderne tuinhek Wenen en sierlijke tuinhek Rome in een pakket samengesteld. Alle pakketten zijn van zeer hoge kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs aangeboden.

Klanttevredenheid bij hekken Westland: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld in hekken Westland een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw sierhekwerk prijzen, levering of onze producten? Laat een review achter op onze website. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Twijfels bij hekwerk Westland?

Mocht u toch nog twijfelen over welk type, kleur of hoogte van uw hek, dan kunt u altijd onze locatie bezoeken in (hoe kan het ook anders) Maasland. Hier kunt u alle hekken uit de webshop bekijken. Hopelijk maakt het de keus niet moeilijker met al die keus! Wij helpen u graag met het vinden van uw juiste hekwerk. Oeps! Toch niet helemaal juist gemeten? Past het hek niet? Met behulp van een ijzerzaag kunt u zelf zeer gemakkelijk de lengte van hekken Westland aanpassen. Eenvoudiger kan niet!

Bezorgen en afhalen in het Westland

Gemak dient de mens. Daarom bieden wij in onze service de mogelijkheid om uw bestelling gratis bij u thuis te bezorgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling zelf te halen in het magazijn in Maasland, gelegen in het mooie Westland. 
Wist u dat u ook bij onze vestiging in Maasland een kijkje kunt nemen in onze grote assortiment?! Misschien kunt u snel een kijkje nemen om úw hekwerk in het echt te bewonderen. Oh, dit maakt het ophalen van hekken Westland toch nog leuker?! In de gehele omgeving van Westland (’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Wateringen, De Lier, Honselersdijk of Naaldwijk) bezorgen wij bij u thuis. Ook buiten het Westland bezorgen wij zonder enige moeite. Woont u in Den Haag, Rotterdam, Delft, Schipluiden, Vlaardingen of Schiedam? Geen probleem, tot bij u thuis!

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hekken Westland voor uw tuin kunnen betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact

Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over hekwerken of andere producten te beantwoorden. Een eigen account aanmaken in onze webshop maakt het voor onze klantenservice nog makkelijker om met u mee te kijken en u telefonisch advies te geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.

Close