The wishlist name can't be left blank

Hekwerk onderdelen

243 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Snelbeton
  Snelbeton

  Dit snelbeton is een droge gebruiksklare betonmortel met een hardingstijd van circa 15 minuten. Bekijk snel ons snelbeton.

  Regular Price € 13,95 Special Price € 12,56 € 10,38
  Toevoegen
 2. Betonzak
  Betonzak

  Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze betonzak.

  Regular Price € 7,95 Special Price € 7,16 € 5,92
  Toevoegen
 3. RVS zeskantbout
  RVS zeskantbout

  Deze zeskantbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Zijn leverbaar in verschillende lengtes en hebben een draaddikte van 8 mm of 10mm.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,35 Special Price € 0,32 € 0,26
  Toevoegen
 4. RVS Houtdraadbout
  RVS Houtdraadbout

  Deze zeskantbout is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Leverbaar in verschillende formaten en heeft een draaddikte van 8 mm.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,25 Special Price € 0,23 € 0,19
  Toevoegen
 5. Zelfborende parker - 5,5x22
  Zelfborende parker - 5,5x22

  Deze zelfborende parker is ideaal tijdens de montage op een stalen of aluminium ondergrond. Heeft een maximale boorcapaciteit van 6 mm.

  Regular Price € 0,14 Special Price € 0,13 € 0,11
  Toevoegen
 6. RVS moer
  RVS moer

  Deze zeskantmoer is vervaardigd uit hoogwaardig RVS. U kunt het formaat van de gewenste maat van de moer zelf selecteren.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,30 Special Price € 0,27 € 0,22
  Toevoegen
 7. RVS borgmoer
  RVS borgmoer

  Deze borgmoer is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en heeft een kunststof rand als extra waarborg. Beschikbaar in verschillende formaten.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,40 Special Price € 0,36 € 0,30
  Toevoegen
 8. Afdekdop zeskant
  Afdekdop zeskant

  Deze afdekdop is vervaardigd uit kunststof materiaal. U kunt het formaat van de gewenste maat van de afdekdop zelf selecteren.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,25 Special Price € 0,23 € 0,19
  Toevoegen
 9. Muurplug
  Muurplug

  Deze muurplug is uit hoogwaardig kunststof vervaardigd. Ideaal voor het gebruik i.c.m. een houtdraadbout. Is leverbaar in 8x40 mm en 10x50 mm.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,30 Special Price € 0,27 € 0,22
  Toevoegen
 10. RVS carrosseriering
  RVS carrosseriering

  Deze carrosseriering is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en is bedoeld als onderlegring van een bout of anker. Beschikbaar in verschillende formaten.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,30 Special Price € 0,27 € 0,22
  Toevoegen
 11. RVS sluitring
  RVS sluitring

  Deze sluitring is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en is bedoeld als onderlegring van een bout of anker. Beschikbaar in verschillende formaten.

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 0,10 Special Price € 0,09 € 0,07
  Toevoegen
 12. Verzinkte ankerstang
  Verzinkte ankerstang

  Deze electrolytisch verzinkte ankerstang is geschikt voor het stevig bevestigen van een voet- of muurplaat. Ankerstang heeft een buitenzeskant kop en is in verschillende f...

  vanaf
    vanaf  Regular Price € 2,75 Special Price € 2,48 € 2,05
  Toevoegen

243 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Grootste assortiment hekwerk onderdelen in Nederland

Wanneer het gaat om verschillende soorten onderdelen van hekwerken is Hekkenwereld dè webshop in Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om hekwerken, staafmatten, bevestigingsonderdelen en hekwerk onderdelen. Al tientallen jaren zijn wij de aanbieder in Nederland als het gaat om kwalitatief hoogwaardige hekwerk onderdelen tegen scherpe prijzen. We hebben meer dan enkele honderden hekwerk onderdelen die los te verkrijgen zijn en kunnen worden ingezet voor alle hekken, hekwerken, loopdeuren, inrijpoorten en schuifpoorten. 


Welk specifiek type onderdeel heeft u nodig? 

Via ons filter kunt u gemakkelijk zoeken op wat voor hekwerkonderdelen u zoekt. Bij hekwerk onderdelen Hekkenwereld hebben hebben we onder andere: palen, bevestigingsmateriaal, koppelingen, sloten, slotvervangers, scharnieren, automatisering, bekleding, gereedschappen, schuifpoortonderdelen, draaipoort elementen en hekelementen en nog veel meer. Naast het filteren op soorten hekwerk onderdelen, kunt u ook gemakkelijk filteren op merken. Merken van hoogwaardige hekwerkonderdelen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld Locinox, Grande Forge, Combi Arialdo, Comunello, AMF. Dankzij de grote hoeveelheid hekweronderdelen dat wij continu op voorraad hebben kunnen we uw bestelling vaak dezelfde dag nog versturen. Mocht er iets zijn wat niet te vinden is op onze webshop, stuur ons gerust een bericht via de chatfunctie op onze website (icoontje rechtsonderin deze pagina) of neem contact met ons op via de telefoon of per mail. 


Onderdelen van hekken bij Hekkenwereld samengevat in een handige video

Onderstaande video laat u zien met welk gemak u een keuze kunt maken als het gaat om uw uiteindelijke onderdeel hekwerk. Bent u na het bekijken van de video enthousiast geworden? Gaaf, wij bij hekwerk onderdelen Hekkenwereld helpen u graag met het maken van uw bestelling hekwerk onderdelen!