The wishlist name can't be left blank
Hekwerken tuin

Informatiepagina

Hekwerken tuin

Lees hieronder meer!

Voor hekwerken voor uw tuin moet u bij Hekkenwereld zijn

Bent u op zoek naar een hekwerken tuin, dan kunnen wij u bij Hekkenwereld heel goed van dienst zijn. Wij bieden namelijk alle soorten hekwerken tuin die u maar wilt. Ons assortiment is ontzettend uiteenlopend; van tuinafscheiding tot inbraak werende hekken voor bedrijven. Hekkenwereld heeft een zeer groot assortiment als het gaat om hekwerken tuin. Alle standaard behandelde hekwerken tuin zijn beschermd tegen roestvorming en zijn tevens zeer voordelig. Ook bevatten ze een poedercoating in groen, grijs of zwart. Bent u helemaal niet op zoek naar een hekwerk voor uw tuin? Bekijk dan ons assortiment in matten, gaas, schanskorven, palen en overige onderdelen. Waar u ook naar op zoek bent, bij Hekkenwereld vindt u wat u nodig heeft. Hekkenwereld is uw juiste adres als het gaat om bijvoorbeeld: tuin omranding, tuin opknappen, tuinomheining of voortuin hekwerk. Bekijk hieronder het meest actuele aanbod hekwerken tuin.

Waarom een hekwerk voor uw tuin

Hekwerken tuin zijn vandaag de dag haast niet meer weg te denken uit het dagelijkse beeld. Het biedt een goede afscherming van uw tuin en huis, zorgt ervoor dat uw kinderen of huisdieren niet weg kunnen lopen, maar tevens biedt hekwerken tuin ook privacy. Onze klanten hechten veel waarde aan een mooi hekwerk voor hun tuin. Daarom willen wij, Hekkenwereld, u niet teleurstellen. Met behulp van ons zeer ervaren personeel proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren bij het vinden van uw mooie sierhekwerken tuin. Op onze website vindt u diverse hekwerken tuin, in allerlei lengtes en breedtes aanpasbaar.

Twijfels?

Mocht u toch nog twijfelen over welk type, kleur of hoogte van uw hek, dan kunt u altijd onze locatie bezoeken in Maasland. Hier kunt u alle hekken uit de webshop bekijken. Hopelijk maakt het de keus niet moeilijker met al die keus! Wij helpen u graag met het vinden van uw juiste hekwerk. Oeps! Toch niet helemaal juist gemeten? Past het hek niet? Met behulp van een ijzerzaag kunt u zelf zeer gemakkelijk de lengte van hekwerken tuin aanpassen. Eenvoudiger kan niet!

Maar voor welk typen hekwerk tuin moet ik kiezen?

Bij Hekkenwereld is de ‘keuze reuze’. Op zoek naar een modern hekwerk? Of liever een klassieker model? Neem eens een kijkje in de online webshop. Waarschijnlijk staat op onze website een hekwerken tuin waar u zo enthousiast van wordt! En wist u dat wij binnen 5 werkdagen uw hekwerken tuin bij u thuis afleveren? Tevens betaalt u bij een bestelling boven de 500 euro geen verzendkosten. Op zoek naar een hekwerk dat beter past binnen uw budget? Bekijk dan eens de volgende pagina's: goedkoop tuinhek, goedkoop hek, goedkoop hekwerk, of sierhekwerk goedkoop

Hekwerk tuinen: standaard of op maat?

Op onze website kunt u kiezen uit ‘hekwerk standaard’ of ‘hekwerk op maat’. De hekwerken tuin die wij standaard aanbieden, zijn de hekwerken met standaardmaten, waarbij u kunt kiezen uit twee hoogtes (68cm en 93cm) en twee lengtes 101cm en 200cm). Voor het hekwerk op maat is wat meer tijd en aandacht vereist. Daarnaast zijn de hekwerken tuin op maat iets duurder in vergelijking met de standaard hekwerken tuin. Maar nog steeds proberen wij de voordelige prijzen te waarborgen. Vooral het juist uitrekenen van de juiste maten is een klusje dat met veel zorgvuldigheid moet worden uitgevoerd. De juiste maten klaar? Bestellen dan maar! Via onze eenvoudige bestelpagina is het bestellen van uw hekwerken tuin zeer eenvoudig. U kunt bij uw hekwerken tuin ook de vorm punt, vulling, type spijlen en soort paal bepalen. Bovendien bieden wij ook 8 verschillende kleuren aan! Dat wordt keuzes maken!

Wist u dat...

Alle hekwerken tuin holle spijlen hebben? Dit is ontzettend fijn met het monteren van het hekwerk, omdat alle hekwerken niet te zwaar zijn hierdoor. Uitsluitend is de stevigheid optimaal. alle hekwerken bewerkt zijn met een poedercoating tegen roestvorming? Hekkenwereld een eigen bezorgservice heeft? alle hekwerken tuin 2 jaar garantie hebben? wij online & offline bereikbaar zijn? Meer informatie? U kunt ons mailen of telefonisch contact opnemen. Bij beide manieren zal een ervaren medewerker u van dienst zijn.

Klanttevredenheid: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat de klant altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoort Hekkenwereld een 9,2 als cijfer, wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Tevreden over uw hekwerken tuin, levering of onze producten? Bekijk hier wat klanten over ons zeggen Voor negatieve feedback staan wij natuurlijk altijd open, wij streven naar het beste en van elke waardering, positief of negatief, kunnen wij veel leren.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hek aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat hekwerken tuin Hekkenwereld voor u kan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact

Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over hekwerken of andere producten te beantwoorden. Een eigen account aanmaken in onze webshop maakt het voor onze klantenservice nog makkelijker om met u mee te kijken en u telefonisch advies te geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@hekkenwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-591 4444.

Close