The wishlist name can't be left blank
hekwerkonderdelen

Informatiepagina

Hekwerkonderdelen

Lees hieronder meer!

Al tientallen jaren de webshop in de wereld van hekwerkonderdelen 

Bij Hekkenwereld hebben we het voordeligste en breedste assortiment als het gaat om hekwerkonderdelen. Al tientallen jaren zijn wij de partij als het gaat om kwalitatief hoogstaande hekwerkonderdelen tegen scherpe prijzen. Bij hekwerkonderdelen kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende onderdelen: palen, bevestigingsmateriaal, koppelingen, sloten, slotvangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels, aanslagen, poortvangers, automatisering, bekleding, gereedschappen, merchandise, lak, wielen, railsen, geleidingswielen, opvangmuilen, ondersteuningsrollen, kabelspanners, koppelstiften, schuifpoortgeleiders, geleidingsrollen, eindstoppen, tandheugels, paalkappen, schijven, schalen, bollen, paalkoppen, hekpunten, ringen, krullen, sierketting, liggers, spijlen, leuningstijl, brugpaal, doppen, overklimbeveiliging, schetsplaten, krukparen, cilinders, slotcilinders, leuningdragers, sample. Uiteraard is het gehele aanbod onderdelen van hekwerken erg gemakkelijk te bekijken via de onderstaande knop. Klik op 'bekijk het aanbod' om het meest actuele aanbod hekwerkonderdelen van Hekkenwereld te bekijken. Staat uw gewenste onderdeel er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op en we bekijken samen of we een oplossing kunnen bedenken. 

Waarom kiest u eigenlijk voor Hekkenwereld?

Het kan zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek hekwerkonderdeel. Bij ons bent u aan het juiste adres! Via onze uitgebreide webshop en uitstekende relaties met onze leveranciers kunnen wij vrijwel ieder onderdeel uit voorraad leveren. Daarnaast hanteren wij scherpe internetprijzen, waardoor wij voor elke portemonnee een hekwerkonderdeel naar keuze hebben. Lange levertijd? Nee, dan kennen wij niet echt. Door onze eigen bezorgservice en het feit dat veel uit voorraad leverbaar is, kunnen wij de verzending en levering snel en vlekkeloos laten verlopen. Tot slot is het wellicht wel leuk om te benoemen dat al onze hekwerkonderdelen voldoen aan onze kernwaarden (robuustheid, kwaliteit en stabiliteit). Kwaliteit en stabiliteit zijn twee belangrijke en eigenlijk gelijk dé belangrijkste eisen voor al onze hekwerken. Uiteraard vinden wij ook dat de onderdelen van een hekwerk hieraan moeten voldoen. Doordat wij al 35 jaar in het vak van hekken zitten, hebben wij inmiddels uitstekende relaties kunnen opbouwen met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij de garantie waarborgen die u van een hekwerkonderdeel mag verwachten. Heeft u een bestaand hek van ons en wil u een korting realiseren op uw aankomende bestelling? Klik dan hier!

Bekijk ons aanbod onderdelen op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk of onderdeel aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat Hekkenwereld voor uw tuin kan gaan betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Hekwerkonderdelen en onze unieke chatfunctie

Chatten is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bij Hekkenwereld staat de klant centraal en een goede communicatie is cruciaal om de juiste service te kunnen bieden. Het voornaamste voordeel aan de chat is het directe persoonlijke contact met een medewerker. U als consument kunt op een laagdrempelige wijze met ons communiceren en krijgt vrijwel meteen antwoord. Onze klantenservice is er vooral op gericht om de website zo gebruiksvriendelijk te maken voor u als bezoeker en om voor al uw persoonlijke wensen een oplossing te bieden. Zo biedt onze chat funcionaliteit (rechts onderin het scherm) u de mogelijkheid om direct uw vragen te stellen aan één van onze medewerkers.

Bekijk onze video pagina en kom alles te weten over hekwerken & onderdelen

Soms zeggen beelden meer dan 1000 woorden. Om deze reden willen wij uw zoektocht naar uw ideale hekwerk of hekwerkonderdeel zo gemakkelijk mogelijk maken. Op deze pagina leggen wij u in een korte video duidelijk uit wat u kunt verwachten bij Hekkenwereld als het gaat om hekwerken, staafmatten, gaas, hekwerkpakketten en hekwerkonderdelen. Klik hier om direct één van deze videos te bekijken. 

Klanttevredenheid hekwerkonderdelen: gemiddeld scoren wij een 9,2!

Ze zeggen altijd 'een klant is koning'. Dit vinden wij bij Hekkenwereld ook. Alleen willen wij wel dat deze koning wordt omgeven door een hekwerk bestaande uit talloze soorten kwalitatieve hekwerkonderdelen. Als koning wil je immers ongenodigde gasten en indringers weren van jouw paleis! Wat wij enorm belangrijk vinden is dat de klant (lees: koning) altijd tevreden is. Als u dat bent, dan zijn wij dat ook! Wij staan altijd open voor feedback over onze service. Gemiddeld scoren wij bij Hekkenwereld een 9,5 als cijfer wat betreft de klanttevredenheid en daar zijn wij heel erg trots op. Lees bij de volgende reviews wat ongeveer 750+ bestaande klanten voor mening achterlaten. 

Close